homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-140

#2642 2010-09-09 15:51:08

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

Smart par  precum oamenii lui boc..imi place cum suna lol

Tocmai ce mi`a trimis msg o prietena daca pot sa o ajut cu 1300 de euro ca are mari probleme si e disperata... sad nici nu pot sa o ajut ca si noi avem de platit cam 1000 ...offf ,numai vesti si vesti...sper sa fie ultima de genul asta ... disperat

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-09-09 16:17:40)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2643 2010-09-09 16:19:12

vreau-bebe-sonia
Full member
De la: italia
Inregistrat: 2009-07-20

mda.....de parca nu erau de ajuns veshtile proaste...forumul merge intr-o roata:(
    mikado...m-ai pus pe ganduri...sa shtii ca nu am facut toate analizele alea....doctorul nu mi-a zis nimic chiar daca am insistat sa imi spuna care a fost cauza....raspunsul a fost "cauza patologica,nu iti face probleme , se intampla f des , eshti ok"....am facut numai cateva ecografii de atunci vreo 2 vizite ginecologice shi papanicolau....nimic altceva....
   uf....nici nu shtiu ce sa ma mai fac cu doctorii  incapabili de aici....tre sa gasesc unul bun(shi nu e ushor)...sunt in italia...in sud...
credetzi ca tre sa fac toate analizele alea???

sad

#2644 2010-09-09 16:24:12

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

buna ziua gagici...
katami multumesc frumos ca le-ai anuntat tu pe fete...
deci...am vb cu myre care era la dr la kre eu "atunci ne auzim diseara cu vesti bune,nu?" deci...m-am simtit k o idioata,cretina,tampita,nesimtita,scroafa si toate cele knd am auzit-o k nu are vesti bune ca pierduse sarcina....
a zis k DACA poate diseara o sa intre sa ne povesteasca....
myre noi nu vrem povesti...noi ne rugam pt tine,sa-ti de-a Dumnezeu credinta si putere!!
am vorbit si cu garga azi...ce voce de printesa are hjartahjartahjartahjartahjarta
ei sunt bine...i-am zis si ei de myre si a ramas muta si ea...nu se astepta k lua si tratament...ei ajung maine aksa si ne auzim cu ea

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-09-09 16:27:28)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2645 2010-09-09 16:48:13

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

dumnezeule, myre. imi pare nespus de rau. cred ca esti daramata si fara speranta, dar trebuie sa gasesti puterea sa te aduni si sa mergi mai departe.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2646 2010-09-09 16:55:12

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Sonia ...mai greu de gasit medici buni ...am ajuns sa ma informez mai mult pe net , de ce si cum  skitarg ...eu n-am vrut sa te sperii, dar stiu ca sunt fete care au peirdut sarcini si au facut o gramada de analize...trebuie sa vezi care este cauza ....iar despre << raspunsul a fost "cauza patologica,nu iti face probleme , se intampla f des , eshti ok">> skitarg

eu azi sunt  supa  supa  al meu a repetat spermograma....rezultat=astenoteratospermie usoara grater  grater  ...iar medicul a zis ca la el nu e problema si problema este la mine  skitarg .......nu mai inteleg nimic, nu fumeaza, nu bea, manaca sanatos ....m-am saturat  grater  grater  cum poate sa zica ca este ok?...oare sa fi influentat faptul ca recoltarea a facut-o acasa...dar a ajuns in 15 minute...

eu m-am hotarat, nu mai merg la dr. actual...mi-am luat trimitere la endocrinolgie , sa fac hormonalele...nu mi se pare normal sa-mi zica ca nu e cazul sa le fac   supa

oare daca merg maine dimineata la Prahon cu trimiterea de la medicul de familie am sa rezolv ceva sau ar trebui programare?...la telefonul de acolo nu a raspuns nimeni  sad

deci o zi tare urata  bang  bang  bang

.

Publicitate

loading...

#2647 2010-09-09 17:04:17

Raluk_
Hero member

mika pusspusspuss
si eu am o zi de c***o...ma cert cu al meu la cutite in ultimul timp...mai ales de cand e maica`sa aksa...se duce si-o pupa-n fund iar eu raman cu treaba aksa....nu stiu unde o sa ajung asa in afara de psihiatrie...sper sa-mi lumineze Dumnezeu mintea sa iau o decizie inteleapta k asa nu mai pot...

#2648 2010-09-09 17:19:07

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ralu...Mika... imi pare rau
Azi numai vesti naspa    puss

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2649 2010-09-09 17:27:43

mikado
Platinum member

Raluk, Timean  puss  puss  da ...o zi urata  sad

.

#2650 2010-09-09 17:31:40

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata feteleeeee !!!! Si pupicii de rigoare  puss  puss  puss  puss  puss
Subscriu - este o zi urata !!!
Myreeee  grater  grater  grater , doamneeee , cand se vor termina astea ????
Mika, offff,  supa si ce inseamna ca la tine este problema?
Nera, bine ca se poate rezolva totusi repede problema ! Poate asta a fost cheia la voi !
Cine mai are teste de facut ???? HAideti si cu o veste buna , va roooogggggg !

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2651 2010-09-09 17:35:32

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

buna cocof ce-mi pace la tine ca topai si cind e de bine si cind e de rau chicot  puss  mika eu nu pot sa inteleg cea ce a zis dr "ca problema e la tine?" nustiu  puss

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2652 2010-09-09 17:37:50

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Ruxi, pai cam asta este starea mea de topaiala - agitatie tot timpul, ca sa fac....

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2653 2010-09-09 17:39:45

modruxi
Full member

cocof a scris:

Ruxi, pai cam asta este starea mea de topaiala - agitatie tot timpul, ca sa fac....

nimic, tine-o tot asa ca pe mine una ma dispui  chicot  puss  rotfl2  eu am citit ce sa fac  in loc ca  sa fac chicot  puss

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-09-09 17:43:54)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2654 2010-09-09 17:47:11

Raluk_
Hero member

tre sa vina sotul meu sa-si ia toate lucrurile si se pare ca gata...................................................................

#2655 2010-09-09 17:47:43

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

mai fetelor, incercati si ganditi pozitiv chiar daca nu e usor ca pesimismul atrage numai rele, credeti-ma

mika , draga mea, schimba doctorul daca ai dubii in privinta lui ca doar sunt atatia, nu mai pierde timpul cu acelasi care nu rezolva nimic, eu luni ma duc la urmatorul dar nu stiu daca va fi si ultimul tongue si o sa il schimb iar daca va fi cazul, pana simt ca il gasesc pe cel potrivit
o sa iti spun cum a fost si daca e ok si daca vrei poate te duci si tu, ca doar suntem amandoua in Bucuresti, dar nu mai fii suparata si dezamagita, te rog puss
, o scoatem noi la capat
raluk ,daca ai sti cat de bine te inteleg ca esti suparata si nervoasa, dar incearca sa nu te mai certi cu sotul tau pt ca este sigurul care e implicat cu tine in problema asta, si doar impreuna veti reusi...daca uita pastilele mai bine pune-i o alarma la telefon sa ii aminteasca, dar nu il certa, daca se duce prea des la maica'sa mai bine spune-i ca ai nevoie de el sa stea cu tine acum, dar nu e o solutie sa il certi... hai ca o sa rasara soarele pt fiecare puss

orice problema avem, hai mai bine sa cautam solutiile de rezolvare, caci supararea clar nu e o solutie...nici mie nu imi e usor deloc dar imi impun sa caut rezolvari si ma concentrez pe asta, uite pt a scapa de gandul obsedant ca vreau sa raman gravida am gasit o solutie: fac lucruri care imi plac foarte mult, sunt ocupata tot timpul cu ceva si asa chiar am reusit sa ma mai detasez...si sper continuu si cred ca DD ma va ajuta si pe mine...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2656 2010-09-09 17:48:37

modruxi
Full member

Raluk_ a scris:

tre sa vina sotul meu sa-si ia toate lucrurile si se pare ca gata...................................................................

cum??????????????????????????????? gata?????????????????? ralu nu am cuvine ...................... wow

#2657 2010-09-09 17:49:07

mikado
Platinum member

Cocofan  puss  par  asta i-a zis ,,bioloaga" ...dar eu tot nu inteleg bang  bang 

toate analizele facute pana acum sunt ok...sa vedem hormonalele , sa nu fie de acolo ma gandesc eu  nustiu  ca daca ar fi dupa dr. ,,nu ar fi cazul' ...asa ca am luat taurul de coarne si maine dimineatza la 7.30 dau fuguta la Parhon...sper sa si rezolv ceva poate mai prind analizele din Z2-3 ...oricum ceva nu e bine...si spotingul asta  sad

Modruxi par  pai eu ar trebui investigata mai amanuntit...dar ce pana mea analize sa mai fac, ca sunt bune toate  bang

eu una cred ca nu trebuie sa mai gandesc la nimic...,,mereu se intampla sa fie asa cum gandesc  grater

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-09-09 17:58:09)

.

#2658 2010-09-09 17:51:35

Raluk_
Hero member

cris8 problemele nu sunt de cateva zile ci de vreo 2 ani imediat dupa nunta....
modruxi nu mai pot lupta cu morile de vant....
am asa mare nevoie sa ma descarc,sa plang,sa urlu....

#2659 2010-09-09 17:54:13

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

ralu, ce ai vrut sa spui? nustiu

sigur ai vrut sa spui altceva si nu ce am inteles noi, da?

eu sunt pe dos de tot de cand am aflat despre myre, sincer chiar am crezut ca de data asta va fi bine. Sa-i dea DD putere sa treaca si peste pierderea asta   rugaciune

mika, f bine ca schimbi dr.  goodluck

cris8, imi place optimismul tau, sa ne dai si noi cate putin din el.

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-09-09 17:54:47)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2660 2010-09-09 17:54:23

modruxi
Full member

Raluk_ a scris:

cris8 problemele nu sunt de cateva zile ci de vreo 2 ani imediat dupa nunta....
modruxi nu mai pot lupta cu morile de vant....
am asa mare nevoie sa ma descarc,sa plang,sa urlu....

te cred si credema ca te si inteleg este cel mai bun lucru sa te descarci si sa nu te izolezi ca e fff rau  puss  puss  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.