homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-38

#704 2010-08-25 15:34:32

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

Chrys par ne era dor de tine! puss
Manu,eu acum doua luni am avut niste stari de puteam sa bag mana in foc ca am ramas..greturi,ameteala..aproape toate simptomele si nimic ...luna asta inainte sa`mi vina aveam pofte,imi venea sa mananc orice..si degeaba...Acum cred ca depinde de fiecare..poate la tine o fi bebe chicot

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-08-25 15:37:54)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#705 2010-08-25 15:37:17

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Nu stiu ce se intampla astazi , ca sunt asa de trista , suparata supa ..nu inteleg de ce, de ce este asa de greu sa imi vad si eu visul implinit...........................nu m-am suparat cu nimeni dar parca m-am saturat de tot .............. neutral ce zi trista....................Si vad ca si voi sunteti triste ..................... puss  puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#706 2010-08-25 15:39:57

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

myla, e de la mancare sau de la SPM - nu e de la bebe ca nu am voie sa fac bebe acum  rodnar .... daca e bebe inseamna ca sotul are super spermatozoid

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#707 2010-08-25 15:43:31

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Mika, puss nu fi supi kram
Fetelor,poate preocuparea asta prea mare cu monitorizarile mai rau ne strica de cap decat sa ne ajute...
Al meu cand ma vede necajita se enerv si zice :"Numai net-ul ala iti baga in cap toate prostiile..."Intr-o seara sa pus sa citeasca ce vb noi,noroc k scriam de soacre...sa vada si el cum e cu soacre,k el pe a lui o vede 2 zile pe an... dumbom
Prigatel, ai dreptate, ne preocupa prea mult un copil si de asta nu avem parte de el cand vrem noi, numai cand vrea D-zeu!Si in plus, dc analizele spun k suntem bine, ar treb sa mai mergem la biserica si sa facem  sexinpat si  patfierbinte cat mai des , nu in Z16 si Z19, pai noi numaram din 3 in 3, Dea.
Eu cu al meu, cand nu eram asa stresati(mai mult eu, k el nu e asa infocat)ne-o trageam toata ziua de imi venea sa ma urc pe pereti de fericire si de placere, dar acum parca nici nu mai e asa...placut, k in timp ce  sexinpat  eu calculez:cate ore au trecut?s-a maturizat  spermatozoid ,a cata zi e?Cum stau oare cu  sjuk ?
Si al meu la un moment dat zice:"Nu-ti pace?"
Pai ce pisice facem? ne sexinpat  sau  pc

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#708 2010-08-25 15:45:11

mylacik
Hero member

aaa dumbom ... atunci cred ca e de la SPM chicot

Vrabiutza rotfl2
Am trecut si celalalt grafic! smile

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-08-25 15:49:52)

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

Publicitate

loading...

#709 2010-08-25 15:52:46

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Vrabiuta rotfl esti simpatica rau

Haideti fetelor, cate un mega puss pt toate, nu e voie sa cadem in pesimism toate. E greu, nici eu nu-mi explic si cu atat mai mult nu inteleg caile si planurile Domnului, dar cu siguranta altceva decat sa le respectam nu avem ce face. Ne putem pune luntre si punte, daca ne e dat sa asteptam un pic mai mult decat altele, asta e, suportam pt ca stim ca in ciuda a orice o sa avem un bebelus toate, fara exceptii.

Uite pt ca m-ati impresionat toate, sunt dipsusa sa incep o bucata de dezmat aici drink  storstark

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#710 2010-08-25 15:55:42

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

smart lady a scris:

Uite pt ca m-ati impresionat toate, sunt dipsusa sa incep o bucata de dezmat aici drink  storstark

in sf ca ma plictisidem deja  drink  drink

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#711 2010-08-25 15:56:20

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

storstark

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#712 2010-08-25 15:56:36

smart lady
Addicted member

Pai m-am gandit ca merge cu pizza ta drink

Hai Noroc Manu storstark

Fete ma duc si eu acasa, intru mai pe seara sa continuam betivaneala drink

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-25 15:58:03)

#713 2010-08-25 15:58:03

dirida
Insomniac member

cu siguranta, am pt toate..am facut 3 pizza de 40 cm lol
ce noroc am eu azi cu pizza mea, si sotul mi-a trimis mail sa-mi zica ca abia asteapta sa manance din pizza mea si pe mine la desert  chicot

#714 2010-08-25 15:59:02

smart lady
Addicted member

ce ospat isi inchipuie al tau Printe chicot

VA las acum kram si nu mai fiti suparate smile

#715 2010-08-25 15:59:56

dirida
Insomniac member

chicot
te asteptam mai tarziu tongue  storstark

#716 2010-08-25 16:00:42

mylacik
Hero member

storstark
asa Printe ,bagati mare ! lol ca daca vine bebe s`a terminat cu ...stii tu lol
Smart puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-08-25 16:01:38)

#717 2010-08-25 16:01:43

vrabiutza
Sr. member

Bravo, Smart  drink  storstark
Pai ce,nu am dreptate?Ce ne tot plangem?
Myla ,iar tu mai da-o in pisici pe soacra-ta aia,k soacra soacrelor mele,face ture prin curte ,k eu nu vreu sa ies din casa si nu stie ea ce tot fac eu in camera... dumbom
Curiosii mor repede...iar ea cum e baba ,nu are viteza mea de reactie... rotfl2
si nici nu apuca sa ma intrebe ceva,k eu st la 20m de ea...sa ma mai sufle de praf,k ea si-a trait traiul,si-a mancat malaiul...
Buna-mea zicea k sa nu stau cu soacra,k ea a stat cu soacra si i-a fost greu, k bunicul a fost 3 ani in armata...iar mami zicea:nici cu mine, nici cu soacra,k toti ne rablagim,iar tineretul sa stea cu treaba lui...
iar eu,dc nu am soacra, am soacra soacrelor...
box
Tu treb sa mai fii si obraznica...pai ce ,ea te-a facut pe tine?
Fetelor,am o idee,hai sa discutam despre sexperiente...
hjarta  tongue

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#718 2010-08-25 16:22:25

vrabiutza
Sr. member

Cum pot sa atasej un videoclip?sa-l vedeti toate ...e ceva super...

#719 2010-08-25 16:43:36

vrabiutza
Sr. member

In viata nu conteaza ce ai ,ci pe cine ai langa tine !

George este tipul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urăşti: e ?ntotdeauna bine dispus şi are ?ntotdeauna ceva pozitiv de spus.
Dacă cineva ?l ?ntreabă cum ii merge, el răspunde: "Dacă ar fi mai bine de at?t, ar fi nevoie de doi oameni pentru at?ta bine!"
E un optimist!
Dacă un coleg are o zi rea, George reuşeşte ?ntotdeauna să-l facă să vadă partea pozitivă a situaţiei.

Am devenit curios şi ?ntr-o zi l-am intrebat: "Nu ?nţeleg, nu este cu putinţă să fii optimist ?n toate zilele, tu cum reuşeşti?"
George ?mi răspunse:
"?n fiecare zi c?nd mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi:
Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus.
C?nd mi se ?ntamplă ceva rău, pot să aleg ?ntre a fi o victimă sau pot să aleg să ?nvăţ din ce mi s-a ?nt?mplat. Şi eu aleg să ?nvăţ.
De fiecare dată c?nd cineva vine la mine să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg ?ntre a-i accepta pl?ngerile sau pot alege să-l ajut să vadă latura pozitivă a vieţii. Şi eu aleg ?ntotdeauna partea bună a vieţii."

"Dar asta nu este ?ntotdeauna aşa de usor" i-am spus.
"Ba da, zise George, ?ntreaga viaţă este o problemă de opţiuni. C?nd ?ndepărtezi din viaţă tot ceea ce nu contează cu adevărat, totul devine o chestiune de opţiuni. Depinde de tine să alegi cum să reacţionezi la diverse situaţii, tu trebuie să decizi cum să-i laşi pe alţii să-ţi influienţeze atitudinea faţă de viaţă. Tu alegi să fii bine sau prost dispus. P?nă la sf?rşit tu eşti acela care decizi cum să-ţi trăieşti viaţa".

Dupa această discuţie am pierdut legătura cu George, fiindcă mi-am schimbat locul de muncă, dar adesea, c?nd mă regăseam g?ndindu-mă la cuvintele lui, atunci optam pentru ceva ?n viaţă ?n loc să reacţionez la evenimente.
Apoi am aflat că George a avut un accident groaznic la locul de muncă, a căzut de la 18 metri ?nălţime şi după o operaţie de 8 ore şi după o ?ndelungată spitalizare a ieşit av?nd o placă de oţel ?n spate.
M-am dus să-l văd şi l-am ?ntrebat dacă se simte tot at?t de bine.
"Vrei să vezi cicatricile mele?"
"Dar cum faci să răm?i pozitiv dupa ce ţi s-a ?nt?mplat?
"?n timp ce cădeam, primul lucru care mi-a venit ?n minte a fost fetiţa mea. Apoi, ?n timp ce zăceam pe păm?nt, mi-am zis că pot să aleg ?ntre a muri şi a trăi. Şi am ales să trăiesc."
"Dar nu ţi-a fost frică?"
"Atunci c?nd m-au dus la spital şi am văzut feţele asistentelor şi doctorilor, mi-a fost frică, fiindcă erau de parcă se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a ?ntrebat dacă am alergie şi am răspuns: DA! Toţi m-au privit şi atunci am urlat: sunt alergic la gravitaţie! Toţi au izbucnit ?n r?s şi eu le-am spus: "acum operaţi-mă ca pe un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!"

George m-a ?nvăţat că ?n fiecare zi avem posibilitatea de a alege să trăim o viaţă deplină. Şi este inutil să fim mereu ?ngrijoraţi pentru m?ine, fiindcă fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie să trăim, şi m?ine ne vom gandi la problemele de m?ine.
La urma urmei, azi este ziua de m?ine pentru care ?ţi făceai probleme ieri.

Acum ai doua opţiuni: să ştergi acest document sau să-l trimiţi mai departe.
?ţi spun ce am ales eu: voi trăi din plin fiecare zi, fiecare răsuflare, şi mai presus de toate, fiecare prietenie

#720 2010-08-25 16:59:58

mylacik
Hero member

Vrabiuta applause applause foarte frumos! sper sa invatam ceva din asta ! puss

#721 2010-08-25 17:01:04

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Fetelor , o sa fie bine , cu noi toate....ne vom bucura si noi intr-o buna zi ...mai devreme sau mai tarziu

Puterile lui Dzeu sunt mari!

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#722 2010-08-25 17:03:03

vrabiutza
Sr. member

Si ceva sa ne amuzam... rotfl2 k nu stiu sa atasez videoclip ,pana nu imi spuneti voi... chicot

culmea justitiei: sa condamni o prostituata la locul de munca

culmea accidentului: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana

culmea World Trade Center : urci cu liftul, cobori cu biroul!

culmea ceasului desteptator: sa sune ocupat...

culmea agriculturii : sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern

culmea ghinionului: sa faci pe prostul si sa ramai asa!

culmea interfonului: sa suni si sa primesti ton de fax

culmea matematicii: sa stai de unu singur si sa te simti in plus

culmea prostiei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins

culmea inocentei : o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face saci de dormit pentru soricei

culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta

culmea somnului: sa visezi ca dormi

culmea lacomiei : sa mananci bataie si sa nu te saturi!

culmea hartiei: sa te stergi la fund cu confetti

culmea auzului: sa auzi cum se crapa de ziua

culmea culmilor : sa aiba pureciii paduchi

culmea fotbalului : sa inceapa meciul si sa scrie pe gazon "nu calcati spatiul verde"

culmea norocului: sa te calce o salvare

culmea croitoriei 2: sa intorci pe dos costumul lui adam

culmea turismului : sa te plimbi cu avionul prin World Trade Center

culmea fizicii: sa pasti un cal putere pe un camp magnetic

culmea sexului animalic: sa pui o vaca sa stea capra...

culmea orbului: sa-si vada moartea cu ochii...

culmea culmilor: mutul ii spune surdului ca orbul se  uita la ei...

culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva la multi ani...

culmea sexului in grup: sa ramai pe dinafara...

culmea politetii: sa stai pe scaunul electric si sa cedezi locul ...

culmea zgarceniei: sa dai BIP la pompieri...cand iti arde casa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.