Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 8-30
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 8
stefany a scris:Pass si de la noi. Incearca sa fii mai egoista...tu si Sebicu pe primul plan, macar in perioada asta.
Camelia ai DPN fix in preajma Craciunului , o sa-ti aduca mosul cel mai pretios dar din lume
da stefany, eu sper sa fie inainte de craciun sa vin amosul si la noi, dar acum cand o vrea ea, sanatoasa sa fie.La voi sigur vine mosu anul asta
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Daria Ioana - 06.08.2010
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
fetele, stiu, in teorie e simplu, dar nu ma enervez ca adolescentele in certuri cu iubitii, am motive serioase , destule probleme care s-au adunat in capul nostru acum. nu e vorba ca ma supar din nimicuri ca n-am ce face tot incerc sa stau eu departe dar ma afecteaza in mod direct si pe mine am mai zis pe aici, pb cu niste descreierati, plangeri penale, politie, IML, amenintari, e cel mai urat episod din viata mea si a familiei mele. ma straduiesc sa nu ma implic eu, dar ma implica altii.
va pup pe toate, ma duc sa ma intind.
apropo, Sebi misca de alaltaieri fara pauza, adica face pauze de 10-15 min si incepe iar . mai nou, de vreo ora, simt miscare jos de tot in vagin , adica el misca in burta, dar se propaga mult mai jos, practic face valuri fiecare miscare a lui jos in col, vagin -nu stiu cum sa explic. ati mai patit asa?
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-26 12:35:25)
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Multumesc fetele pt sfaturi
Am fost si mi-am luat lamaie ... sper sa treaca!
Pass ... off.. de la suparari se misca bebe asa, cred ... si eu am patit vreo 2 zile la rand ... sau poate a devenit activ bine, asa cum a patit si Ana... si de aici incolo, numai asa o sa faca nu-ti fa griji, linisteste-te, el e bine. Daca as stii ca te detasezi, te-as lua la mine si-asa sunt singura mai mereu. (dupa ce trece raceala, nu acum)
Stefany, mi-am notat ... mersi mai stau un pic si daca nu vad semne de imbunatatire trec la produsele recomandate de voi.
Sanca, sper sa fiu bine ... pupici si pt Daria
Ana, f frumoase camasile ... eu mai astept un pic, am un feeling c-o sa primesc de ziua mea
Ana, Pass odihniti-va! o sa fie bine!
Eu revin mai tarziu, merg sa-mi fac si o supa si poate dorm un pic.
Mamica de Eric Andrei
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
anabella_n a scris:poke, masoud hashemi ?l cheamă, a fost mult timp doctor ?n craiova, dar acum și-a păstrat doar postul de la noi de la spital și cabinetul particular din caracal. verișoara ta la cine merge ?n craiova? prima mea doctoră de acolo era, dar am renunțat la ea ?n momentul ?n care era să pierd copilul
abia acum vazut anna. ea a fost la goga, dar a renuntat si a trecut la vasile
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- camelia83
- Sr. member
passenger a scris:fetele, stiu, in teorie e simplu, dar nu ma enervez ca adolescentele in certuri cu iubitii, am motive serioase , destule probleme care s-au adunat in capul nostru acum. nu e vorba ca ma supar din nimicuri ca n-am ce face tot incerc sa stau eu departe dar ma afecteaza in mod direct si pe mine am mai zis pe aici, pb cu niste descreierati, plangeri penale, politie, IML, amenintari, e cel mai urat episod din viata mea si a familiei mele. ma straduiesc sa nu ma implic eu, dar ma implica altii.
va pup pe toate, ma duc sa ma intind.
apropo, Sebi misca de alaltaieri fara pauza, adica face pauze de 10-15 min si incepe iar . mai nou, de vreo ora, simt miscare jos de tot in vagin , adica el misca in burta, dar se propaga mult mai jos, practic face valuri fiecare miscare a lui jos in col, vagin -nu stiu cum sa explic. ati mai patit asa?
Vai Pass eu zic sa te calmezi si sa te intereseze de tine si de Sbi in primul rand, pt ca dupa cum vezi il agiti si pe el saracutu.Dale incolo de probleme ca toate au rezolvare de la Mara pt Sebi
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
fetele, am venit să mai arunc un ochi pe la ce ați mai scris, că mi se face dor de voi mă bucur că vă plac "ur?tele" mele, nici eu nu suport ideea de cămașă de noapte (sau budigăi de babă), dar n-am ce face o să-mi mai iau una cu m?necă scurtă, de fapt aștept p?nă c?nd nasc și trimit pe cineva să-mi ia una cu m?necă scurtă dacă va fi nevoie, ?ncă nu știu, că vremea e tare capricioasă ?n septembrie
azi vă citesc mai rar, că prefer să-mi petrec ziua ?n pat, ceea ce te sfătuiesc și pe tine, pass, căci aceleași senzații le-am ?ncercat și eu azi-noapte, pe l?ngă s?ngerare. ?ncă mai am contracții și simt o presiune enormă pe col, așa că azi mă odihnesc și nici nu mai ies din casă
stefany, aseară am pus primul ovul, să vedem cum se comportă după primele zile, am tot citit și pe net și se pare că nu dăunează ?n sarcină, iar medicii chiar le recomandă pt prevenirea diferitelor infecții, ?n vederea nașterii normale (de unde și teama mea că o vrea să nasc normal și mă duce cu zăhărelul, ca pe ăia mici )
pass, și m?ine să nasc, fetița mea e mare, e sănătoasă, cred că nici la incubator n-ar sta prea mult. dar vreau să trecem de călduri și să intru ?n septembrie, că sunt cu indemnizația la limită (11 luni + o zi ?ncep?nd cu 1.09). mi-e teamă că dacă nasc acum voi avea probleme cu acordarea ei, că legea spune că poți primi banii dacă aduci dovada cu DPN-ul, dar practica e de fapt alta, la latitudinea și amabilitatea funcționarilor. tu ai mare grijă de tine, du-l pe sebicu p?nă după 30+, odihnește-te mult și ia no-spa de c?te ori e cazul. și mai ușor cu plimbările și stresul
sanca , trebuie să mai stea măcar puțin ?n burtică, p?nă atunci am grijă maximă de mine, am ajuns așa departe și nu vreau să stric totul tocmai acum
Naf, așa zic și eu, nu se mai uită nimeni la cum arată cămașa aia pe mine, bag un fier rapid cu o zi ?nainte de spitalizare și gata
aliy, ce puțin mai e p?nă la ziua ta. ești cu aproape o lună mai mare ca mine
poke, am văzut că de vasile se spun mai multe lucruri bune dec?t de goga
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- anabella_n
- Hero member
- camelia83
- Sr. member
Desii suntem noi fete suntem mai curoajoase .Si poate se mai linistete si Sebica
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
anna, la ea asa a si fost. a avut inainte 3 sarcini pierdute, dar pe asta a reusit. si ea e la fel ca tine...bebica e mare deja, dar se roaga sa stea cat mai mult la dospit! sanatate si pupici!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- anabella_n
- Hero member
pokemon a scris:anna, la ea asa a si fost. a avut inainte 3 sarcini pierdute, dar pe asta a reusit. si ea e la fel ca tine...bebica e mare deja, dar se roaga sa stea cat mai mult la dospit! sanatate si pupici!
mulțumesc frumos sănătate multă și verișoarei tale și să ducă sarcina la termen, să iasă bebele sănătos și grăsun
- carmensita 82
- New member
- De la: timisoara
- Inregistrat: 2010-03-17
Doamne ajuta ca ingerasul tau este bine,aveti grija de voi.Garga incearca sa te linistesti ca totul va fi bine.
36:gravida:Doamne te rugam sa ne-o aduci pe Alesia sanatoasa
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
am revenit. doarmeeeee!!! si dupa pupicii de aici, cred ca si viseaza frumos! a si sughitat inainte sa adoarma, dragul meu mic
abia astept sa trec si eu pragul celor 28-30 saptamani ...
fetele, credeti-ma, nu are nicio legatura nesimtirea mea, eu sunt nesimtita in sensul ca nu vreau sa ma implic nicicum. eu vreau doar sa fiu lasata in pace eu si ai mei, dar inca o data am exemplu ca tiganii nu sunt oameni! si din pacate nu locuiesc in desert izolati, la mama d&%%^%^%$ , sunt raspanditi printre oamenii cu bun simt, in civilizatie, doar sa faca probleme si necazuri. eh, o sa treaca toate astea, stiu, dar sunt necajita ca au aparut acum, cand nu aveam nevoie de asa ceva! si parca nu se mai termina!!!!
multumesc pt pupici!
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-26 14:21:12)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|