homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma poate ajuta cineva cu interpretarea analizelor????

#1 2010-08-21 14:44:56

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Ma poate ajuta cineva cu interpretarea analizelor????

As avea si eu o intrebare poate exista cineva avizat pe acest site care ma poate ajuta. De 7 luni merg la ginecolog in legatura cu o probleme care tot nu trece, am luat tratamente peste tratamente, am facut si candida de la anumite antibiotice prescrise(-aceasta mi-a trecut insa repede-) si nimic, nu stiu ce sa mai fac sunt disperata, din cate am inteles nu e ceva grav fapt ce ma face sa nu inteleg de ce nici unul din cei 3 medici ginecologi la care am fost nu sunt in stare sa imi dea un tratament care sa functioneze.Ce va intreb eu ... daca poate cineva sa descifreze rezultatul acestor analize pt ca vreau si eu sa inteleg ce am si daca se poate cam ce tratamente sunt indicate pt asa ceva ca sa stiu si eu ce alternative am si daca am luat tratamentul corect. Analizele la secretie mi-au iesit ultima oara cam asa -frecvente celule epiteliale superficiale. frecvente leucocite PMN degradate partial. flora bacteriana si polimorfa. absent candida,neisseria sau trichomonas.- Tin sa precizez ca am facut si analize pt ureaplasma/microplasma si clamidia (nu cred ca am scris corect da stiti la ce ma refer) si nu am nici una din acestea, singurele simptome sunt o secretie albicioasa anormala si usturimi la urinat , urologic nu am nimic pt ca mi-am facut si analize de genul acesta , nu am infectii urinare si altele.Am in schimb o rana pe col pe care am facuta-o de la secretia aceasta care netratata a erodat peretii uterului si care trebuie cauterizata dupa ce scap de infectia asta pe care o am. Eu am luat macmiror ovule, flagil ovule, flagil pastile ovule clion azitrox pastile toate astea in diverse combinatii si repetate si nimic daca poate sa ma ajute cineva avizat sa imi spuna si mie ce am si cam ce tratamente pot lua oricum merg la medicul ginecolog, nu o sa iau pastile de capul meu dar vreau si o alta parere. Va multumesc!

#2 2010-08-21 14:59:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Ma poate ajuta cineva cu interpretarea analizelor????

analiza nu spune mai nimic despre ce ai, spune doar ce nu ai... trebuiau facute culturi cu antibiograma.
sau poate infectia bacteriana se refera la gardnerella...

#3 2010-08-21 15:46:29

christyne
New member

analizele facute inainte de aceasta, pe care le-am facut la alt ginecolog scriau ca am gardnerella, am crezut ca e alceva  pe ultima analiza adica aceasta, stii cumva ce tratamente se administreaza pt  gardnerella  eu am luat flagil pilule 2 dimineata 2 seara si ovule klion de vreo trei ori la rand si nu a trecut  iar acum am luat macmiror ovule 12 zile si 3 zile azitrox o pilula dimineata si nici de data asta nu cred ca a trecut nu stiu ce sa mai fac ce tratamente sa mai iau ca sa scap de de ea tin sa precizez ca am luat intodeauna tratamentul corect si eu si partenerul chiar nu stiu ce sa mai fac  deja e foarte enervant am impresia ca nu o sa mai scap de ea niciodata

#4 2010-08-21 16:06:12

gargarita
Moderator

tratamentul mi se pare ok. dar in general se completeaza cu ovule cu lactobacili ( lactobacilii lipsesc sau sunt foarte rari in caz de gardnerella)

eu nu prea sunt lamurita  ce ai. in continuare cred ca erau de folos niste culturi. mai asteapta pareri de la fete.

#5 2010-08-21 16:24:27

christyne
New member

da, nici eu nu prea sunt sigura ce am ..... stiam de gardnerella asa mi-a spus celalalt doctor pana la analiza pe care am expus-o mai sus (din care nu am inteles nimic)   m-a derutat un pic  credeam ca e alceva... ce sunt alea ovule cu lactobacili?? da-mi un nume de asa ceva te rog!!!daca as sti ce alte  tratamente as putea sa mai iau pt asa ceva le-as lua pe toate  la rand,  ceva tot trebuie sa mearga, m-am cam saturat de cate antibiotice am luat  aiurea fara nici un rezultat

Publicitate

loading...

#6 2010-08-21 16:53:24

gargarita
Moderator

tot antibioticul este solutia si doar un medic ti-l poate prescrie, pe forum nu putem face asta. dupa antibiotic poti folosi ovule pentru refacerea florei vaginale cum ar fi: Ginophylus, GinieL, Feminela Vagi C, Viviflor etc.

#7 2010-08-21 21:09:21

christyne
New member

Multumesc mult pt raspunsuri!Am pus aceasta intrebare pe acest forum pt ca numai intelegeam ce  am, primul medic mi-a zis ca am  ce va de genul germeni -cocobacili gram variabil (prezente clue cells) epitelii superficiale absente, epitelii parabazale si bazale absente, alte celule absente  hematii absente ,Epitelii intermediare frecvente leucocite frecvente  levuri si pseudofilamente frecvente , frecvente colonii levurice(aici aveam si candida , imi tot apare de la anumite antibiotice) al doielea medic mi-a spus ca am gardnerella al treilea ca am asa ceva-frecvente celule epiteliale superficiale. frecvente leucocite PMN degradate partial. flora bacteriana si polimorfa. absent candida,neisseria sau trichomonas (cum am mai scris si mai sus). Vazand analizele astea care sincer nu prea seamana intre ele  sau poate nu ma pricep eu,   m-au derutat  si mai mult cred ca daca imi fac o analiza acum  la alt medic  imi iese alceva.Am ajuns la al treilea medic pt ca in aproape 8 luni de zile nici unul nu imi da un antibiotic care sa fie eficient si de atunci iau in fiecare luna antibiotice dar fara nici un rezultat, m-am cam saturat de ele.Oricum multumesc mult  pt raspunsuri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.