homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie galbena si abundenta

#1 2010-08-23 20:17:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

secretie galbena si abundenta

Am si eu o problema si pana aflu rezultatul analizelor voiam sa ma consult si cu voi...
Acum o saptamana am reusit sa ma irit foarte tare in zona genitala, am avut o iritatie urata si ma ustura chiar si in zona aceea de la intrare. M-am uns cu crema vreo 2 zile Nidoflor dar nimic, tot ma jena. Si secretia se schimbase, devenise foarte foarte branzoasa dar alba si fara miros. Apoi 2 zile la rand am pus ovule Monofemina cu catina si in sfarsit mi s-a linistit mancarimea si usturimea de la exterior. Doar ca mi s-a modificat foarte mult si secretia. Din alba si branzoasa s-a facut foarte apoasa, foarte abundenta si galbena, fara nici un fel de miros. Initial am zis ca este de la ovule, dar si la cateva zile dupa tot asa a ramas.
Am fost in concediu la mare 4 zile si apoi mi-a venit ciclul. Am niste mancarimi foarte mari, sangerarea relativ redusa dar in continuu o secretie apoasa abundenta, tot fara nici un fel de miros. Sunt cam in ultimele zile de ciclu, mai mult secretie galbena am decat sangerare dar vreau sa se termine total ciclul pana la analize.
Mentinez ca ma irit incontinuu de la orice, de la tampoane, de la chiloti, statul jos, orice. Am ca o mare rana acolo jos. Am dat cu clotrimazol, canesten (stiu ca sunt cam aceeasi chestie), nidoflor, ceai de galbenele si bicarbonat. Sunt vesnic umflata, labiile sunt rosii si umflate, toata zona e iritata si umflata.
Ce ar putea fi? Ma gandeam la candida dar secretia este galbena.. si asta am citit ca este de la Trichomonas.
In 2-3 zile sper sa ajung la medic dar pana atunci as vrea sa ma documentez putin.

Ma gandesc sa nu fie o iritatie de la gelul intim pe care il folosesc (ma spal doar la exterior cu el) si de aceea sa fiu asa de umflata si iritata, dar nu ar explica secretia nu?

Daca aveti vreo idee, nu va sfiiti va rog..Mersi mult

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-23 20:26:08)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2010-08-23 20:57:00

bitter987
New member
Inregistrat: 2010-07-17

Re: secretie galbena si abundenta

De acord cu alexia, posibil ca gelul sa fie cauza.   Ai incercat ceai de pelin amestecat cu ceai de galbenele? Atat dimineata, cat si seara inainte de culcare.  Anunta-ne ce ai facut la medic.

#3 2010-08-23 22:01:19

coraline
Addicted member

Multumesc mult pentru raspunsuri.  Deja gata gelul de azi nu il mai folosesc, astazi mi-a picat fisa ca de cand il folosesc au aparut toate problemele. Dar ce este cu secretia nu stiu..o fi raspuns la iritatia exterioara?
Am incercat inainte de ciclu ceai de galbenele cu bicarbonat si acum la ciclu... cat mai multa "aerare" tongue cat mai mult timp sa stau fara tampon sa se ma mai irit. Insa astazi ma simt chiar mai bine.

Nu am incercat cine stie ce tratament, doar creme la exterior ca sa calmez iritatia si umflatura. O sa imi pun maine iaurt cu seringa, sper sa se calmeze tot. Mancarimi la interior nu mai am, astazi deja eram mai dezumflata, tot ce ramane e secretia abundenta si fara miros, dar galbena.

Bitter, presupun ca te referi la spalaturi la exterior nu? nu la interior de 2 ori pe zi... sa treaca ciclul si ma duc dar si asa va dura vreo saptamana pana aflu raspunsul si voiam sa ameliorez cat de cat starea de disconform si umiditate continua. schimb absorbantul de cateva ori pe zi la cat de mult "ma scurg".

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2010-08-23 22:34:52

georgiana_ionela_25
New member
Inregistrat: 2009-01-14

alexia a scris:

In primul rand, renunta la gelul pe care il folosesti. Foloseste un sapun cu ph neutru, eventual sapun pt bebelusi.

Nu mai incerca tot felul de tratamente si mergi cat mai repede la medic ca sa vada exact ce este acolo. Poate sa fie chiar o infectie combinata cu candida si tricomonas sau/si gardenerella.

Singurul lucru bun si sigur pe care il poti face ca sa te ajuti pana ajungi la medic, este sa-ti pui iaurt in vagin. Cumpara iaurt normal, nu de baut, nici cu fructe, iaurt obisnuit si introdu in vagin nu ajutorul unei seringi (fara ac, evident) de 5 ml.
Operatiunea asta e de preferat sa o faci la culcare, intinsa, ca sa nu se scurga iaurtul.

ma gandeam si eu la aceasta cura cu iaurt. cate zile trebuie sa dureze?cat despre relatii,sunt permise pe durata curei?va pup.

#5 2010-08-23 22:38:29

coraline
Addicted member

Macar atata stiu si eu, cat timp faci tratament, nu ai contacte. gandeste-te ca ai masea cariata sau inflamata si mananci pe ea, oricate tratamente ai  face tot te doare si nu se vindeca.
Zile.. eu ma gandesc ca vreo 5 nu? sau macar pana afli cam ce problema ai si  o poti trata coresunzator

Publicitate

loading...

#6 2010-08-24 08:43:11

coraline
Addicted member

Astazi imi este mult mai bine, zona s-a dezumflat si nu m-am mai iritat. Mancarimi nu mai am, totul pare a fi ok mai putin "fluviul" de secretie. Este foarte foarte agasanta, nu ma mananca, nu miroase, dar curge de trebuie sa schimb si 3-4 protej-slipuri in timpul zilei. Noaptea continua sa curga. Este foarte apoasa, este incolora dar si galbuie cam ca sucul de gref  lol scuze dar alta comparatie pentru culoare nu am gasit  lol Partea galbena este putin de tot mai solida decat cea incolora.
M-am chinuit putin sa descriu... maine sau poimaine sper sa ajung sa fac analize, din pacate slujba nu imi permite sa plec pe undeva (lucrez infara orasului si daca imi iau 1-2 ore libere fac excursie pana in oras)

Ma gandeam ca daca era o infectie cu ceva candida/trich etc trebuia sa miroasa urat nu?

Editare ulterioara: am facut un dus, m-am uitat cu oglinda, toata zona este foarte rosie, am labiile umflate si vulva, cand pun mana simt toata zona umflata. Arata ca atunci cand aveam Candida si mi se inrosea tot. Ma gandesc ca o fi umflata si rosie si din cauza umiditatii continue in zona...

PS2: ma gandeam sa imi fac set complet de analize:secretie+chlamydia+ureaplasma+mycroplasma. Ultima data cand am facut tot setul a fost la inceputul anului si eram ok dar.. la cat de ciudat ma simt acum poate ar merita..
Cum ar trebui sa scot multi bani pentru toate, ce parere aveti voi? Merita sa le fac pe toate sau sa ma mentin doar la unele din ele?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-24 11:16:52)

#7 2010-08-24 13:15:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poti sa faci doar examen de secretie+ culturi pentru inceput. daca ies bine, poti face si restul.

#8 2010-08-24 22:17:58

coraline
Addicted member

Nu mai pot, simt ca innebunesc. Ma doare de nu mai pot, ma ustura, ma mananca. Astazi arata mai bine, se dezumflase ca spre seara sa ma spal si sa imi dau cu crema si sa se umfle din nou. Desi imi este mai bine fara chiloti, nu stau decat cu ei ca sa nu infectez asternuturile sau hainele. Am dezinfectat tot ce atinsesem si de astazi stau doar "baricadata". Dar imi dau lacrimile, nu pot sa merg decat cracanata ca altfel ma frec de umflaturi si ma doare. De ce era astazi bine dar cand am dat cu crema s-au umflat nu stiu, protej-slip folosesc la greu si am observat ca spre seara se accentueaza secretia, in timpul zilei aproape ca nu am deloc si seara trebuie sa schimb vreo 3.

Nu am bani, nu am luat salariul de 3 luni si nu am cu ce sa merg sa fac analizele, de abia luni am cum sa ajung la Sanador unde imi fac in mod normal. Dar pana atunci...ce pot sa fac? Ca simt ca ma urc pe pereti  cesafac

#9 2010-08-24 22:27:29

coraline
Addicted member

Astazi mi-am facut spalatura cu irigatorul cu ceai de galbenele si bicarbonat si am pus 5ml iaurt. Acum am dat cu Bioclin, nu cred ca trebuia sa se umfle in asa hal de la ea.. poate deja nu mai suporta pielea nici o interventie?

Sper maine sa imi fie mai bine de la iaurt... acum inteleg cum se simt baietii cu mingii de tenis intre picioare grater

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-24 22:31:49)

#10 2010-08-24 22:40:15

coraline
Addicted member

Da, de la Bioclin m-a luat acum. Il folosesc de multi ani, mereu ma simteam bine de la el, acu doar m-am umflat ca balonul ( ca si de la nidoflor, canesten.. etc)

Am pus cu seringa iaurtul dupa ce l-am pisat bine si l-am lasat sa ia temperatura camerei vreo 5-10 min, mi-era nu stiu cum sa il pun asa rece din frigider. Acum stau intinsa in pat cand scriu, sper sa nu am nevoie la baie  tongue

#11 2010-08-24 22:47:54

coraline
Addicted member

O sa merg imediat ce iau banii, luni sper sa fiu la sanador sa imi fac o secretie, poate si chlamydia, asa pentru sufletul meu.
Sa dea D-zeu sa se calmeze iritatia, merg ca un cowboy, port doar fuste... poate o fi doar vreo candida rebela lol

#12 2010-08-27 16:08:10

coraline
Addicted member

Am fost astazi la medic, s-a speriat cand a vazut cum arat. Cica sunt o rana vie complet, colul este sangeriu, mai am putin si sangerez, si in jurul colului sunt inflamata. Cica problema de la exterior e cea mai mica problema a mea. secretia este oribila.
Se presupune momentan ca este Gardenella. Marti seara ma duc iar la consult si la analize. Am facut si Papa dat fiind ca si colul este intr-o stare deplorabila.

#13 2010-08-27 16:54:12

coraline
Addicted member

Pai spalaturi cu ceai de galbenele si... sa vedem analizele marti seara cand ma duc la un alt consult. Cica nu arata a candida nici a trichomonas.. tot ce pot face este sa astept si sa ma ung cu diverse pana aflu ce este intr-adevar in neregula cu mine. Este foarte posibil ca de la mare sa ma fi pricopsit cu minunatia.
Sper sa iasa Papa bine  grater de asta mi-e cel mai frica. Am si ectopie..tot ce imi trebuie e sa se agraveze.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-27 16:56:22)

#14 2010-08-27 17:11:05

coraline
Addicted member

Da, sigur, am pus, dar aseara am facut pauza ca sa pot face astazi analizele. Am pus 2 seri la rand dupa spalaturile cu ceai de galbenele si bicarbonat, 5 ml iaurt. Chiar nu mai era asa de multa secretia, dar cum aseara nu am facut nimic, astazi iar m-am scurs la greu (urata exprimare...dar releva total ce simt.. ma scuzati daca este prea directa exprimarea).
pana marti in fiecare seara o sa imi pun iaurt si o sa fac spalaturi desi daca este gardenella stiam ca nu sunt recomandate..

#15 2010-08-31 18:45:56

coraline
Addicted member

Mi-am ridicat analizele. am gardenella flora 3. Papa indica asa:
- f.frecvente pmn
- f. frecvente hematii

Anomalii ale celulelor epiteliale:
1. Gardenella;
2. Anomalii ale celulelor epiteliale:
Celule pavimentoase ASCUS pentru ca:   I.SIL ; Displaxie usoara sau CIN I

Patern hormonal incompatibil cu varsta si anamneza

Frontiu C III

Mi s-a dat ca tratament Klion D 2 tablete pe zi (una dimineata, una seara) dupa spalaturile de rigoare cu ceai de galbenele si Atrican, 2 pastile pe zi timp de 4 zile.

Apoi dupa 3-4 zile de la terminarea tratamentului sa ma duc sa repet analizele. Se presupune ca infectia aceasta a determinat frontiul 3 la Papa. daca nu se va modifica ma va trimite la colposcopie sa vedem cum sta ectopia mea.

Apropo, am fost diagnosticata la Sanador de D-na Tarlea cu ectopie. Mi-a spus ca se va vindeca de la sine sa nu imi fac griji, ca nu e rana, este doar uterul care este intrat in vagin. Asta in februarie anul acesta.
Acum medicul la care am fost a zis ca nu exista asa ceva, ca e rana pe col si nu se vindeca de la sine. ca de obicei se bat cap in cap, pe cine ar trebui sa cred?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-31 18:46:55)

#16 2010-08-31 23:02:02

coraline
Addicted member

Am inceput in aceasta seara tratamentul, la cat de rau imi era nu voiam sa mai astept nici 5 minute. Am facut spalatura de rigoare dar cand am scos capatul irigatorului avea firisoare de sange pe ea, nu multe dar destule cat sa ma sperie.
Ma gandesc cu ororare la ectopie, o fi ajuns deja sa fie afectata? de am am sangerat? nu cred sa ma fii ranit cu irigatorul caci l-am bagat foarte usor, desi a durut cand am ajuns langa peretele superior.
Sa inteleg ca dupa tratament directia va fi colposcopia?

Aa dupa ce termin tratamentul in 10 zile imi va fi veni ciclul, la vreo 2 zile dupa, e bine sa fac insertii cu iaurt imediat ce termin tratamentul? sau dupa ciclu...

#17 2010-08-31 23:45:33

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Eu zic sa nu mai pui nimic, dar nimic - nici crema de galbenele, nici spalaturi cu galbenele, bicarbonat si alte minuni, nici iaurt - in afara de ce ti-a dat doctorul. Eu cred ca ti-ai dat rau de tot flora peste cap cu spalaturile si cu toate minunile pe care ti le-ai pus. Toate astea sunt bune in anumite situatii, dar nu toate deodata, si nu la intamplare. Bicarbonatul este bun pt candida, dar pt gardnerela este o adevarata invitatie - deoarece creeaza un mediu bazic in care ea prolifereaza. Plus ca e foarte posibil sa fi facut si o reactie alergica. Deci nu mai pune nimic din proprie initiativa, nici Bioclin , nicio crema, nimic.  Granita intre ectopie si rana pe col este foarte subiectiva, deci nu te mai gandi la asta, momentan. Important este sa vindeci infectia asta, care din cate inteleg eu nu e o infectie cu un microb pe care l-ai luat de undeva, ci mai mult unj dezechilibru de flora. Ar fi interesant de stiut cum a inceput: in urma unui contact sexual, dupa baia in mare, sau cum?
Eu cred ca sangerarea este de la faptul ca te-ai zgariat cu irigatorul, mucoasa fiind inflamata si fragila.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#18 2010-09-01 08:35:30

coraline
Addicted member

Rose, cat de bine m-am simtit dupa mesajul tau, m-am linistit putin cu ectopia. Astazi e prima zi de dupa tratament, ma simt mult mai bine, vulva care era rosie ca sangele si-a recapatat culoarea naturala, intre timp mi se mai redusese si iritatia si nu mai eram umflata dar ma simt chiar bine.
Iti multumesc pentru explicatia cu bicarbonatul de sodiu, medicul ieri nu a precizat dar nici eu nu am adaugat in ceai, m-am gandit ca nu a precizat el pentru un motiv ca in general repeta de cateva ori ce trebuie sa faci.
Nu stiu cum am reusit sa imi dau flora peste cap, spalaturi fac foarte rar, in saptamanile respective am facut doar una.
Problema a fost urmatoarea: am avut un contact sexual care m-a cam durut, presupun eu ca nu eram destul de lubrifiata. In aceeasi zi am reusit sa ma si irit de la un protej slip. Initial m-am simtit ok, nu aveam decat o secretie cam branzoasa asa ca am facut o spalatura si si-a revenit la normal. Cum zona ma tot jena desi ma ungeam cu nidoflor am pus si 2 ovule monofemina (1 pe zi) am zis ca ajuta la reepitalizare si m-am simtit foarte bine de la ele mi s-a vindecat si iritatia era totul ok doar ca incepuse sa fie cam galbena secretia, initial am zis ca de la ovule, nu avea miros si nu era suparator de multa, in limite normale. Dupa o saptamana ma duc la mare. Am stat vreo 3 zile, apa era asa de jegoasa cum n-a mai fost de mult timp, si calda vreo 28 de grade.

Cand am ajuns acasa mi s-a modificat secretia in rau, ma manca ingrozitor, eram iritata in ultimul hal si mi se umfla de la orice atingere, si de la contactul cu hartia igienica. Am presupun ca este candida dar parca era prea multa secretia. Am ajuns sa schimb si 5 protej slip-uri pe zi. Nu am ajuns la medic pentru ca trebuia sa imi vina ciclul. Am asteptat sa imi treaca si cu chiu cu vai am ajuns la medic care s-a speriat cum aratam.

Am scris un adevarat roman aici... cred ca apa de mare a conlucrat cu iritatia mea precedenta si astfel am reusit sa "fac rost" de o minunatie de infectie.

Nu voi pune nimic din ce nu mi s-a recomandat, nici iaurt, nimic. oricum la exterior deja sunt foarte ok, nu mai am nevoie de crema. Sper sa dispara o data secretia asta oribila, ma simt ca la ciclu.

Astazi am facut spalatura nr 2 si am pus ovulul cat mai stau intinsa in pat, m-a durut intr-adevar de la irigator dar nu a mai sangerat. M-a speriat mult medicul care mi-a spus ca infectia a avansat spre col si C3-ul de la Papa, deja ma gandeam ca ectopia mea s-a transformat in rana de toata frumusetea. Oricum dupa ce scap (Doamne ajuta! ) de infectie vreau sa lamuresc si problema cu ectopia o data pentru totdeauna.

#19 2010-09-01 19:32:50

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Cum zici si tu, cred ca de la contactul ala a pornit problema...Dar dupa aceea ai gresit cu spalaturile si cu celelalte minuni pe care ti le-ai pus. Dupa ce iti trece, mai fa un pap, si sa speram ca va fi mai bine!

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.