homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CONDILIOAME

#1 2010-08-23 21:30:39

nefertiti_daniela91
New member
Inregistrat: 2010-08-23

CONDILIOAME

Buna Seara.. Ma numesc Georgiana - 19 ani, am o intrebare...

ieri am simtit cva.. neplacut.. si miam sunat ginecologul.. el a zis sa vin azi pe la el.. am fost la control - si mea dat trimitere in spital cu diagnosticul: Condilioame (1 in mijloc si 1 pe stanga) jos la vagin ..
nu stiu ce sa ma fac..am fost azi la spital dar sa fost inchisa deja ambulanta. si merg maine iarasii

sunt in austria. scuzati pt ortografie dar stau de 16 ani in austria.. in 3 zile urmeaza sa vin in romania..

credeti ca primesc cva tratament ?? sad sau trebuie operat? o sa ma itnerneze

"nodurile" sunt micutze.. abea leam vazut si eu..dar sunt foarte deranjante.. ma enerveaza sincer..

sad e grava boala asta ?

Ultima oara a fost editat de nefertiti_daniela91 (2010-08-23 21:34:56)

#2 2010-08-24 13:39:13

nefertiti_daniela91
New member

Re: CONDILIOAME

tin sa va anunt ca sapt vitoare ma opereaza.. sad

#3 2010-08-24 13:40:54

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

cum adica te opereaza? pentru cele 2 condiloame?
vrei sa spui ca ti le va cauteriza/vaporiza?

#4 2010-08-24 14:16:37

nefertiti_daniela91
New member

pai am fost la spital azi la ginecologie.. si mia aflat medicul.. ca am 6 .. 2 afara si 4 inauntru pe canalu ala..
nu stiu ce face cu mine .. stiu ca ma anestezeaza si ma tine 2-3 zile in spital neutral e destul de grav asai ? is asa de suparata si nush.. ma simt asa de murdara si nu ma pot opri din plans.. e asa de aiurea..

nu tare stiu sa va explic...

nici nu imi dau seama cum am putut primii asa cva.. am foarte mare grije.. si sunt curata

doar ca am facut sex fara prezervativ.. cu iubitul... cu care am stat 8 luni.. am luat eu asta de la el ? sau asa mii sa facut in organism chestia asta ??

#5 2010-08-24 15:06:17

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

vei depasi momentul asta.
asa cum spune si alexia, foarte multe persoane au HPV, la unii se manifesta, la altii nu, unii au condiloame, altii rani.
desi metoda de transmitere cea mai raspandita este cea sexuala, sunt persoane care sunt virgine si au condiloame (si pe forum poti gasi exemple), asa ca poate fi fostul partener, dar nu neaparat.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.