|
Nu esti logat.
Haine albe si colorate#1 2010-08-24 12:27:20
haine albe si colorateUn subiect mai stupidel asa dar as vrea un sfat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-08-24 12:57:38
Re: haine albe si coloratevanish •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #3 2010-08-24 12:59:04
Re: haine albe si coloratecu vanish-ul .. depinde eu am avut si rezultate dar si esecuri. cel mai bine merge foarfeca , glumesc Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #4 2010-08-24 13:02:49
Re: haine albe si colorateeu le-am mai bagat pe alea albe la spalat pur si simplu normal si si-au revenit Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2010-08-24 13:33:28
Re: haine albe si coloratele-am spalat si eu in mod normal dar cel putin lenjeria a ramas gri. Vanish cel pentru haine albe nu? las la inmuiat si apoi bag la spalat tot cu vanish? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|