|
Nu esti logat.
Malformatii la ovare#1 2010-08-24 18:04:17
malformatii la ovaream 19 ani si intotdeauna am avut ciclu neregulat.am fost la ginecolog si mia spus ca am o malformatie la ovare din nastere aceasta fiind si cauza neregularitai CM,si mia dat anticonceptionale dar in mai am renuntat la ele si p 5 iunie treb sa imi vina ciclul dar p 4 am avut un contact sexual neprotejat,dar dupa spusele prietenului meu nu si.a dat drumul in mn.....si nu mai mi.a venit ciclul!!!!!!!!!!!!in iulie mi.am facut 2 teste amandoua negative dar imi este ffffff frica.este posibil ca la 2 luni de sarcina sa iti iasa testul negativ????????? Offline #2 2010-08-24 18:36:48
Re: malformatii la ovarenu rasp nimeni ????????????? Offline #3 2010-08-24 18:52:14
Re: malformatii la ovarepe 4 mai am renuntat la ele Offline #4 2010-08-24 22:02:57
Re: malformatii la ovarepastilele le.am intrerupt ptc nu am mai avut contact sexual de mult timp si nu am vrut sa imi nenorocesc ficatul luand atatea pastile! si acum imi este ffffffffffffff frica ptc acum nu sunt nici in tara si nu am cum! Offline #5 2010-08-24 23:29:35
Re: malformatii la ovaremedicul mi.a dat pastilele ca sa nu mai stau mereu cu frica in san,nu mi-a dat o perioada de timp tocmai daia am si renuntat la ele!acum nu pot face un test de sarcina ptc nu sunt in tara si sunt cu parintii care nu stiu nimic despre asta,si nici limba nu o stiu.....dar u ce crezi ca ar putea testele sa fie eronate la 2 luni de sarcina?doamna doctor nu rasp? Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-25 00:04:39
Re: malformatii la ovareacum nu stiu daca este decat imaginatia mea dar mi se pare ca mia crescut burtica si sanii ma dor rau si sant f tari.....asta ar putea fi o cauza a sarcini?ptc sanii ma dureau si inainte sa imi vina CM.......acum sunt si f stresata si mie sa nu vad lucruri ce nu sunt........... Offline #7 2010-08-25 15:07:08
Re: malformatii la ovareastazi mia venit CM..........am scapat de toate indoielile......multumesc mult alexia ca mi.ai rasp!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|