homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bolboroseala stomac

#1 2010-08-25 11:34:19

Net-Girl
New member
Inregistrat: 2010-08-06

bolboroseala stomac

As avea nevoie de putin ajutor va rog. Prietenul meu are de cateva zile probleme cu stomacul. La inceput, a avut o stare de moleseala, apoi balonare, aseara diaree si astazi spune ca simte ca ii bolboroseste stomacul. Este oare indigestie? Ce mediament ar putea lua? Medicul lui de familie e in concediu si caz de urgente, nu mi s-a parut. Multumesc!

#2 2010-08-25 11:39:03

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: bolboroseala stomac

pt diaree sa ia furazolidon,depinde cat de des merge la baie.oricum,2 pastilute pe zi sunt suficiente(pana ce isi revine la stomac). trece imediat cu furazolidon( dupa 3 pastilute maxim).

#3 2010-08-25 11:40:58

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: bolboroseala stomac

nu cred ca-si asuma cineva responsabilitatea sa-ti recomande un tratament aici, pe forum.
poate sa manance usor, de regim: branzeturi, paine prajita, compot de mere neindulcit, orez fiert cu morcovi, iaurt... ideea e sa nu ia antidiareice decat daca e neaparat nevoie, asa se curata organismul de ce nu i-a priit.
si daca persista starea poate merge pana la urma la orice cabinet cred...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.