homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere zona genitala ajutor

#1 2010-08-25 16:55:03

VorteXz
New member
Inregistrat: 2010-08-25

durere zona genitala ajutor

buna ziua.de acum vreo 2-3 luni am inceput sa am niste dureri testiculare.am fost la un medic mi-a spus ca se poate sa am chlamydia si/sau gonoreea pentru care mi-a urmatorul tratament : tetromidazol(cred ca asa se numeste) 8 pastile in doza unica,o injectie cefort de 1 g si unidox solutab timp de 10 zile 1 pastila la 12h.am urmat in tocmai tratamentul dar durerile la testicul nu au incetat, am fost iar la acelasi medic si mi-a recomandat sa fac cateva analize.

rezultatele sunt urmatoarele :

celule epiteliale poligonale - relativ frecvente
celule cu astept de "clue cell" - absente
leucocite - relativ frecvente
trichomonas vaginalis - relativ frecvent
levuri - absente

flora bacteriana - nu se evidentiaza flora bacteriana

R.P.R. - negativ

Anticorpi - treponema pallidum - negativ

m-am reintors cu aceste analize la doamna doctora si mi-a dat iarasi un tratament cu tinizol 4 g doza unica,repetat la 7 zile

dansa mi-a spus ca am ramas cu o infectie trichimonoza care se trateaza relativ usor (prin acest tratament) dar care nu ar trebui sa imi dea aceste dureri testiculare.

ce inseamna acele celule epiteliale poligonale si numarul mare de leucocite si de ce credeti ca inca mai am aceste dureri testiculare ?

am vazut ca pe acest forum se afla cateva persoane care se pricep si as fi foarte recunoscator daca ati dori sa ma ajutati pentru ca sunt disperat ma chinui de luni de zile sa scap de acesta problema va multumesc

#2 2010-08-25 20:20:42

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: durere zona genitala ajutor

Ceva gen ecografie sau alta investigatie de acest gen ai facut? Eu zic sa faci neaparat...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#3 2010-08-25 20:31:51

VorteXz
New member

va rog frumos de ce credeti ca ar trebui sa fac ecografie ? am facut o ecografie acum vreo 2 luni dar nu mi-a spus ca as avea nimic

#4 2010-08-25 20:42:46

Rose
Hero member

Ecografie la testicule, da? (Nu abdominala). Daca a iesit bine,  nu ai de ce sa iti faci griji. Am intrebat , pt ca lucrul cel mai grav ar fi un nodul sau ceva de genul asta. S-ar fi vazut la ecografie. Altfel, probabil ca ai ramas cu o inflamatie in urma infectiilor avute, si tb sa te tratezi constiincios la doctor pana iti trece.

www.pisicamov.ro

#5 2010-08-25 20:50:53

VorteXz
New member

ok multumesc mult pentru raspuns !o sa ma duc cat de curand posibil sa imi fac aceasta ecografie. eu m-am palpat un pic pe jos pe acolo si am simtzit o umflatura pe langa testicule( cred ca sunt niste vase de sange umflate ) poate sa fie asta cauza durerilor ??
si un alt lucru care ma deranjeaza ar fi ca inca imi apar niste creste pe varful penisului ( simptome ale chlamydiei am inteles) desi mie la analize nu mi-a mai iesit ca as avea chlamydia.este normal ca aceste simptome sa persiste o perioada si dupa ce s-a tratat ?? sau este un semn ca inca nu s-a tratat infectia ?

Ultima oara a fost editat de VorteXz (2010-08-25 20:52:44)

Publicitate

loading...

#6 2010-08-25 20:57:50

Rose
Hero member

Crestele alea sunt semne de HPV, nu de chlamydia...Tb sa le tratezi neaparat. Si nici umflaturile alea nu sunt in ordine deloc. Mergi neaparat si la dermatolog ( pt infectii), dar si la urolog (pt umflaturi). Nu amana, pt ca poti ramane cu sechele.

www.pisicamov.ro

#7 2010-08-25 21:10:46

VorteXz
New member

nu va suparati dar ce inseamna HPV ?este grav ? se poate trata ? sincer deja cred ca incep sa raman cu sechele am fost la o gramada de doctori,in o gramada de locuri,am facut o gramada de analize, nu mai stiu ce sa mai fac sad nimeni nu imi da de cap sad
va rog frumo se poate sa imi lasati un numar de telefon sa va intreb mai multe ? sunt foarte speriat si nu mai stiu ce sa fac sad

Ultima oara a fost editat de VorteXz (2010-08-25 21:16:49)

#8 2010-08-25 21:31:12

VorteXz
New member

am uitat sa precizez ca acele crest apar si dispar foarte repede si nu sunt permanente.

#9 2010-08-26 09:03:33

VorteXz
New member

ok multumesc mult !nu,acele creste nu seamana cu niste negi ! doamne ajuta sper din suflet sa nu fie vorba de HPV !m-am speriat enorm de tare aseara cand am citit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.