homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi

#1 2010-08-25 17:16:59

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

mancarimi

buna fetelor.am si io o problema care imi da batai de cap...de cateva zile am niste mancarimi pe labiile mici si putin la intrarea in vagin...si am si o secretie km urata.e super enervanta...si din ce ma scarpin din aia park este si mai rau mancarimea...nush ce sa fac.problema este k nu pot sa ajung la un ginecolog prea devreme k sunt plecata din tara...io ma gandeam k ar putea fi candidoza..si vreau sa va intreb dak ma dau cu canesten gel poate sa imi agraveze ceva?

#2 2010-08-25 17:19:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: mancarimi

poti sa te dai, dar numai la exterior
dar tot trebuie sa mergi la medic, sa fii sigura ca despre candida e vorba

#3 2010-08-25 17:25:51

raluk mihaela
Full member

o sa ma duc knd ajung in tara.multumesc pusspuss

#4 2010-08-26 08:17:53

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

eu folosesc ceva foarteeee bunnnn cu spectrul larg de genul candida si tralalala smile se numeste TERGYNAN e pe baza de trinidazole i guess si sunt PASTILE VAGINALE , sunt 10 si poti sa ti zic ca de la a doua sau a treia pastila deja simti efectul . Just take care daca iei anticonceptionale trebuie protectie pe durata administrarii si inca 7 zile de la terminarea tratamentului . Good luck !

#5 2010-08-27 23:34:16

raluk mihaela
Full member

loredaname a scris:

eu folosesc ceva foarteeee bunnnn cu spectrul larg de genul candida si tralalala smile se numeste TERGYNAN e pe baza de trinidazole i guess si sunt PASTILE VAGINALE , sunt 10 si poti sa ti zic ca de la a doua sau a treia pastila deja simti efectul . Just take care daca iei anticonceptionale trebuie protectie pe durata administrarii si inca 7 zile de la terminarea tratamentului . Good luck !

aham.ms...asta in cazul in care am candida.o sa merg la ginecolog sa ma asigur care este problema.sper sa nu fie ceva grav cesafac

Publicitate

loading...

#6 2010-08-28 15:22:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

loredaname a scris:

pe durata administrarii nu se face sex, iar protectia suplimentara nu este necesara ca nu-s pastile, is ovule, si acestea nu scad efectul anticonceptionalelor.

#7 2010-08-29 01:59:05

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Fetele am si eu o intrebare , NORFLOXACINUL(Norfloxacin 400mg si Tinidazole 600 mg ) tablete poate trata o candida la barbati , fara simptome inca mincarimi roseata pe penis sau altceva. Adica persoana nu are simptome.
  De fapt prietena mea, sotia lui, face acu tratament pentru candida si lui i a prescris doctorul aceste pastile pentru ca a avut o infectie la stomac si pe prospect ar scrie si PENTRU INFECTII DE TRACT URINAR DE NATURA UROPATOGENA ceva de genul asta.

Deci ar mai trebui sa ia ceva el sau Norfloxacinul ar fixa si candida fara simptome, adica sa fie sigur ca nu a luat de la sotie. Va multumim pentru raspuns:)

#8 2010-08-29 12:32:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

loredaname a scris:

Fetele am si eu o intrebare , NORFLOXACINUL(Norfloxacin 400mg si Tinidazole 600 mg ) tablete poate trata o candida la barbati , fara simptome inca mincarimi roseata pe penis sau altceva. Adica persoana nu are simptome.
  De fapt prietena mea, sotia lui, face acu tratament pentru candida si lui i a prescris doctorul aceste pastile pentru ca a avut o infectie la stomac si pe prospect ar scrie si PENTRU INFECTII DE TRACT URINAR DE NATURA UROPATOGENA ceva de genul asta.

Deci ar mai trebui sa ia ceva el sau Norfloxacinul ar fixa si candida fara simptome, adica sa fie sigur ca nu a luat de la sotie. Va multumim pentru raspuns:)

Raspunsul este nu, antibioticele sunt medicamente care trateaza bacterii, iar candida e un fung. Tratamentul candidei este unul specific si in general nu se da dupa ureche. Este probabil ca prietenul tau sa nu necesite tratament de nici o culoare sau este posibil sa aiba nevoie. Asta trebuie sa discute cu un medic, fie cel care i-a prescris tratamentul prietenei tale, fie medicul lui de familie, fie un urolog. Daca exista o infectie cu candida in schimb, tot ce va face norfloxacinul va fi sa o exacerbeze si sa apara simptome - e o posibilitate.

Sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.