|
Nu esti logat.
Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!#1 2010-08-26 08:02:44
Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!Astazi este joi deci LUNI am uitat de pastila ( Microgynon 21) apoi MARTI am luat normal una in continuare ca trecusera mai mult de 12 ore si nu am mai luat o , MIERCURI am uitat din nou sa iau pastile (( ca nu stiu ce am ca luna sta nu s a intimplat NEVER , si sunt trecute mail mult de 12 ore sa zic , ce fac? Iau joi 2 pastile adica si pe cea de MIERCURI si pe cea de azi , JOI?? Offline #2 2010-08-26 08:04:30
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!marti trebuia sa iei 2, azi iei 2 cu protectie suplimentara 7 zile Offline #3 2010-08-26 08:05:37
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!daca ai uitate doua poti lua una acum si normal pe cea de diseara Offline #4 2010-08-26 08:11:32
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!nu pot lua acum , tin post .....Ramadan , sunt musulmanca , as prefera daca as putea sa iau diseara cele doua.....DECI e OK sa iau diseara 2 si sa continui apoi VINERI si SIMBATA si apoi fac pauza de 7 zile , ciclul va veni normal nu? Da m am protejat suplimentar de la prima pastila uitata si nu mai avusem contact cu sotul de 48 de ore inainte de prima pastila uitata deci nu cred ca e cazul ...de o sarcina Offline #5 2010-08-26 18:38:06
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!Scriu aici , ca nu am timp sa caut alt topic .. Daca iau pastila in mod normal la ora 23, are ceva daca o iau cu o jumatate de ora mai devreme ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-26 18:53:14
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!n-are nimic Offline #7 2010-08-27 07:48:05
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!loredaname, esti? Offline #8 2010-08-29 01:42:25
Re: Am uitat doua Microgynon neconsecutive !!!Multumesc mult fetele pentru raspuns , asha am si facut am luat doua pastile seara alaltaieri dar nu stiu de ce dupa ce le am luat am simtit o super durere de cap si simteam ca parca aveam tensiunea crescuta , nu m am simtit bine deloc. Aseara am luat numai una si azi ultima si de miine intru in cele 7 zile de asteptare . Nu am spotting nimic " slava Domnului . Pup si va tin la curent Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|