homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-2

#20 2010-08-26 13:32:29

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

mai conteaza rrammo? eu cred ca nu...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#21 2010-08-26 13:33:14

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Jeniffer a scris:

nevoie ? spranceana BB aici nu ai nnimerit-o lol

Da, nevoie, daca pleci 2 ani singur in alta tara crezi ca nu simti o nevoie sexuala?
Cat a inselat-o a precizat ea in postarea precedenta, de 2 ori.
Oricum, eu am ajuns la concluzia ca atunci cand vine vorba de chestii de genul asta nu poti sa fii niciodata sigur sau sa bagi mana in foc. Asa cum spunea si Wild, daca e sa se intample, se intampla, oricat de perfecta sau de satisfacatoare ar fi relatia. Pentru ca uneori, pentru o jumatate de ora, 10 minute sau o ora jumate, nu mai conteaza, conteaza altceva care, de cele mai multe ori, nu mai exista dupa consumarea actului respectiv.

#22 2010-08-26 13:35:01

wild_wind
Platinum member

lady lol nu imi vine sa cred ce toleranta am devenit,cat de mult m-am schimbat si cat am invatat in ultimii ani..eu aia radicala...ce inseamna sa imbatranesti...iti mai vine mintea la cap..

#23 2010-08-26 13:38:08

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

rrammonna a scris:

Jeniffer a scris:

eu as fi curioasa cat si cum a inselat-o ...si cum a aflat

mai ales cat.daca a fost o aventura sau a durat mai mult

Pai m-a inselat odata in state, cam dupa un an dupa ce a plecat si odata dupa ce s-a intors la o petrecere data de pr lui.

Si am aflat in felul urmator: Eu i-am spus ca vreau sa vorbim despre ceva(urma sa-i spun de bebe) si mi-a spus ca si el vrea sa-mi spuna ceva, iar eu pt ca eram f entuziasmata l-am lasat pe el primul ca oricum de fericire nu stiam cum sa-i spun. Si mi-a spus ca ma iubeste atat de mult incat nu vreasa existe secrete intre noi inainte de a ne casatori si ca o sa respecte orice o sa aleg dupa ce-mi spune asta. Mi-a spus, si eu am plecat...atat. Si de ieri de la 3 nu am mai vb deloc cu el. Acum o sa merg sa manac si dupa o sa-mi deschid telefonul ca sa putem sa vb si o sa ne int, nu o sa vb la telefon;)puss

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#24 2010-08-26 13:40:27

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

a spus ca a facut sex de vreo 3 ori cu fete diferite...probabil e in firea lui sa insele...sunt oameni care fac asta si li se pare normal...si in cazul asta o inteleg pe ea ca ii e greu sa accepte...in fond increderea ei e oarecum dusa...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#25 2010-08-26 13:41:47

wild_wind
Platinum member

andreea,ma bucur ca gandesti asa...
limpezeste-ti mintea si nu te enerva,nu cauta raspunsuri,pentru ca mai rau iti faci...crede-ma..
deja ti-a spus esentialul,nu cred ca vrei sa afli,cum,cu cine,cat si alte detalii..nu te vor ajuta cu nimic.

#26 2010-08-26 13:43:17

wild_wind
Platinum member

free a scris:

Bănuiesc că nu ţine at?t de mult la tine dacă te-a ?nşelat de două ori. Sincer nu cred că doar de două ori, ?n fine.

Anyway, bănuiesc că el a cam ?ncercat să te cumpere cu apartamentul ăla.

hai free la naiba,cine dq te cumpara cu un apartament,pentru ca a facut sex cu altcineva?? eu nu am vazut prea multi..

#27 2010-08-26 13:46:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ruxandra,eu zic sa discutati calm,sa vezi ce l-a determinat sa faca asta.nu conteaza ce spunem noi,ce sfaturi iti dam.tu gandeste-te ca vei avea un copil cu omul asta,gandeste-te la ce simti............singura iti vei da seama care este decizia potrivita.

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2010-08-26 13:54:54)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#28 2010-08-26 13:53:39

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

O cheama Ruxandra smile

Wild, stiu, si eu eram foarte vehementa acum ceva timp, acum cativa ani, insa tot vad si aflu ca experientele prin care treci te modeleaza ca si gandire, am ajuns sa inteleg si sa privesc altfel niste lucruri datorita felului in care am trecut prin ele. Nu stiu daca-i bine, daca-i rau, dar asa cum am mai tot scris pe aici pe forum in repetate randuri, incerc sa-mi las vehementa deoparte in mai toate domeniile smile

Free, a insela nu este mereu egal cu a nu iubi sau a nu respecta. Chiar si de 2 si de 10 ori. Daca toti ar rascumpara o aventura cu un apartament... oho, cate nu s-ar imbogati peste noapte!

#29 2010-08-26 13:56:13

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Pana sa vad comentariul cu faza in care te-a inselat de 2 ori, aveam aceeasi parere ca restul fetelor si anume sa ii mai dai o sansa etc. Dar acum sunt schimbata la 180 grade, de ce? Pentru ca a facut-o de 2 ori ,nu doar o data!! Inteleg, te scapi o data din varii motive: lipsa, frustrare, dor, prostie etc. dar daca o faci si a doua oara deja inseamna ca iti place..  Parerea mea!
Ideea e ca DA trebuie sa vorbiti, trebuie sa te lamureasca, trebuie sa afli motivele pentru care a facut astea.

You can’t live a positive life with a negative mind.

#30 2010-08-26 13:57:03

rrammonna
Diamond member

free,nu avem noi de unde sa stim pentru ce a cumparat apartamentul ala.nu ii caut scuze deloc,eu clar nu as ierta infidelitatea,dar poate omul asta chiar regreta si a luat casa pentru viitoarea lui sotie.sau poate nu.ce vreau sa demonstreze este ca oricat ne-am da noi cu presupusul ,adevarul il stie doar el.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#31 2010-08-26 14:06:53

rrammonna
Diamond member

iubirea nu o cumperi cu bani,insa in unele cazuri,iertarea da.
cert este ca nu a inselat-o doar o data.insa nu voi mai posta nimic,pentru ca nu pot fi obiectiva deloc intr-o astfel de situatie.fiecare dintre noi reactioneaza diferit in asa situatie

#32 2010-08-26 14:07:33

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Eu cred, repet cred ca sa nu mi se sara in cap .. ca a vrut sa ii cumpere iertarea printr-o cadou( imens ce-i drept).
Sunt persoane care iubesc pe cineva ca ochii din cap si-i vor aproape mereu dar carora le place si sexul cu alte persoane ...... Exista si stiu persoane de genul asta. De aia, ar putea crede ca o tine si pe ea ( pe care probabil o iubeste. ) si-ar putea avea parte si de... altceva de la altcineva. A facut-o totusi de 2 ori, nu doar o data.
Ce-i mai mult de o data, in cazul asta e deja prea mult si de neiertat , din punctul meu de vedere!

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-08-26 14:10:35)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#33 2010-08-26 14:10:29

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

addicted a scris:

Pana sa vad comentariul cu faza in care te-a inselat de 2 ori, aveam aceeasi parere ca restul fetelor si anume sa ii mai dai o sansa etc. Dar acum sunt schimbata la 180 grade, de ce? Pentru ca a facut-o de 2 ori ,nu doar o data!! Inteleg, te scapi o data din varii motive: lipsa, frustrare, dor, prostie etc. dar daca o faci si a doua oara deja inseamna ca iti place..  Parerea mea!
Ideea e ca DA trebuie sa vorbiti, trebuie sa te lamureasca, trebuie sa afli motivele pentru care a facut astea.

La fel gandeam si eu pana sa vad ca a inselat-o de mai multe ori,macar daca o insela in ambele dati in strainatate,avea un motiv sa zicem,dar in tara cand stii ca ai venit la persoana iubita,mi se pare ciudat,dar oricum trebuie sa vb cu el sa te lamureasca si sa va hotarati ce faceti mai ales ca e un copil la mijloc.

#34 2010-08-26 14:11:01

wild_wind
Platinum member

addicted,nu are cine sa iti sara in cap..ne dam toti cu parerea,nu putem toti gandi la fel sau sa fim de acord cu ceva
cel mai important este ceea ce ea va hotari! mi-ar place sa ne spuna si noua ce s-a mai intamplat...

#35 2010-08-26 14:12:41

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu zic ca a inselat-o de mai mult de doua ori, acuma este decizia ei daca accepta sa isi petreaca viata alaturi de un infidel sau nu

#36 2010-08-26 14:12:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

addicted a scris:

si parerea mea

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#37 2010-08-26 14:13:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

sa iti fie rusine daca ma inseli o data si sa imi fie rusine daca ma inseli de 2 ori.

treaba din state o inteleg, lipsa, nevoie, dor, prostie.
insa daca a facut-o si cand era in tara, langa tine...deja ceva nu mi se mai pare in ordine.
eu, in locul tau, probabil as continua relatia, insa la un mom dat, daca as simti ca ceva nu e ok s-ar termina.
pt ca increderea eu nu mi-o mai pot recapata sad si asta ar fi picatura acre ar umple paharul.
dar asta zic eu ca as face. tu trebuie sa te gandesti bine

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#38 2010-08-26 14:18:47

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu una nu as mai vorbi cu un astfel de om. Adica bun, ma inseli cand esti plecat in SUA, ca e departe, ca nu poti veni bla-bla-bla. Desi mi s-ar fi parut mai ok la modul urmator: bai, vezi ca eu plec 2 ani, e posibil sa te insel, mai bine lasam relatia in stand-by si o reluam ca sa nu ne acuzam.

Dar sa te insele si cand vine in tara? Asta deja e inacceptabil. Nu conteaza ca mai stie sau nu cum se numeste tipele alea, conteaza ca si-o bagat-o in alta gaura decat aia in care trebuie (stiu ca suna vulgar, dar asta este).

Daca a fost a 2a oara langa tine, va mai urma si a 3a oara, si a 4a oara. Si, daca as fi in locul lui, eu unul ti-as marturisi de fiecare data, ca sa iti dai seama ce persoana sincera sunt ca iti zic ca te insel, dar ca eu tot te iubesc. Si tu sa zici ca "da, ma, dar uite, e sincer, mi-a zis, ma iubeste", si asa mai departe.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.