homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-3

#39 2010-08-26 14:25:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

langa un asfel de barbat poti doar sa accepti si sa stii inca de la inceput ca te va insela.o data,sa zicem,se mai iarta,mai ales la distanta, a 2 a oara.......oricum,decizia iti apartine.tu stii daca poti sau nu sa traiesti cu un infidel.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#40 2010-08-26 14:26:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

shit happens all the time! eu zic ca daca iti doresti cu adevarat copilul asta prioritatea ta trebuie sa fie el acum, nu barbatul, asa ca lasa timpul sa hotarasca si nu te mai consuma! ai grija de tine! puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#41 2010-08-26 14:28:48

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

Scuzati ca nu am mai raspuns, dar am fost sa mananc.
In primul rand: cred ca dupa 4 ani ma cunostea destul de bine incat sa-si dea seama ca nu ma poate cumpara cu un apartament. Pt ca si eu aveam bani sa-mi cumpar unul, poate nu la fel ca cel pe care l-a cumparat el, dar de unul micut probabil ca aveam bani. Sau daca nu, stateam bine mersi la parintii mei, care au o casa cu 7 camere si in care sigur aveam si eu loc. Mai ales ca eu acum stau la hotel si nu in apartamentul luat de el. Si daca ne despartim oricum nu am nevoie de apartamentul lui.
Si in al doilea rand, eu nu stiu sigur de cate ori m-a inselat el. Pt ca el mi-a spus doar ca m-a inselat, dupa care eu am plecat.  Un prieten de-al lui, cu care am vb eu dupa ce am plecat de la el, mi-a spus ca s-a intamplat de doua ori. Mi-a zis ca in state e sigur, dar de petrecere nu e 100%, dar mai mult ca sigur
Oricum nu stiu daca sunt dispusa sa-l iert chiar daca s-a intamplat odata sau de 20 de ori si chiar daca-l iubesc enorm de mult

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#42 2010-08-26 14:29:16

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

free a scris:

A cumpărat apartamentul pentru viitoarele ?nşelaturi, nu pentru cele curente.

cam scumpa viata asta de crai hmm
la ce bun sa o cumpere pe ea, daca el isi doreste si planuieste un trai libertin? nustiu

#43 2010-08-26 14:30:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu atata pot sa spun: daca alegi sa il ieri, iarta-l din inima, nu doar din gura.
pt ca altfel nu va merge

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#44 2010-08-26 14:30:50

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Din cate am inteles prietenul lui a dat o petrecere in cinstea lui , si cum sunt barbatii au chemat si niste fetisoare pt mai multa distractie si nah stiti si voi cum zik ei : esti prost , fraier ..etc daca nu o faci cu asta !..cunosc mai multe cazuri asemanatoare  roll
nu-i caut scuze dar e posibil sa fi fost asa , oricum eu in locul ei as cantari bine de tot toata situatia asta

..be the best ...fuck the rest smile))

#45 2010-08-26 14:32:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

you,si daca aia ii ziceau ca e prost/fraier daca nu isi taie venele,crezi ca o facea? dar deh.............

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#46 2010-08-26 14:33:45

andreea_s432
New member

You_and_Me a scris:

Din cate am inteles prietenul lui a dat o petrecere in cinstea lui , si cum sunt barbatii au chemat si niste fetisoare pt mai multa distractie si nah stiti si voi cum zik ei : esti prost , fraier ..etc daca nu o faci cu asta !..cunosc mai multe cazuri asemanatoare  roll
nu-i caut scuze dar e posibil sa fi fost asa , oricum eu in locul ei as cantari bine de tot toata situatia asta

Da, cunosc si eu asemea cazuri, dar pana in 20 de ani. Nu la un barbat de 27 de ani care vrea sa se casatoreasca peste 4 luni...sad

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#47 2010-08-26 14:34:17

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Si banuiesc ca totusi are undeva peste 25 de ani, ca sa mai puna botul la cacaturi din astea cu "esti fraier,ba!".

#48 2010-08-26 14:34:56

You_and_Me
Diamond member

asta stie numai el , dar eu ziceam ca si prietenii lui au o parte de vina daca a fost asa ...in fine ..daca e influentabil si usor de manevrat de catre toata lumea e complicata treaba

#49 2010-08-26 14:37:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu cred eu ca a fost influenta la mijloc.....eu una nu as putea ierta asa ceva,nu as mai putea privi omul de langa mine cu aceeasi ochii

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#50 2010-08-26 14:41:05

andreea_s432
New member

free a scris:

El ştie ce-a făcut. Dar caută scuze. Şi ea caută scuze să se ?ntoarcă la el.

Nu caut scuze, dar sunt inca atat de socata si bulversata incat nu mai stiu ce sa cred. Pur si simplu nu ma asteptam la asa ceva. Imi vin in minte mii si mii de idei si din acest motiv nici nu vreau sa vb cu el deocamdata

#51 2010-08-26 14:42:08

You_and_Me
Diamond member

poti sa ai si 35 de ani si sa fii slab de inger  roll ...sa nu zic altceva

mda , partea proasta daca il ierti e ca nu se uita asa usor sau poate deloc ...nu stiu ...grea decizie

#52 2010-08-26 14:43:08

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

si eu zic sa nu vb cu el deocamdata

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#53 2010-08-26 14:45:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu una n-as mai face nicio nunta, dar probabil as ierta...
Bine, cel mai important e sa vorbiti acum.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#54 2010-08-26 14:51:57

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

pokemon a scris:

eu atata pot sa spun: daca alegi sa il ieri, iarta-l din inima, nu doar din gura.
pt ca altfel nu va merge

Mare adevar ai zis aici!
Pana la urma asta e cel mai important, sa iei o decizie si sa ti-o asumi. Risti sa complici lucrurile mult mai mult acceptand sa continui relatia (cu nunta si tot tacamaul) ca mai tarziu sa va mancati zilele unul altuia cu neincredere si referiri la ceea ce s-a intamplat. E nasol ca se apropie nunta asa de repede. Cred ca ideal ar fi (cu toate ca stiu ca nu e asa simplu) sa o amanati pana va lamuriti daca mai puteti continua. Riscati sa va faceti mai mult rau, atat voua cat mai ales copilului!

#55 2010-08-26 14:52:14

andreea_s432
New member

carmen_21 a scris:

Eu una n-as mai face nicio nunta, dar probabil as ierta...
Bine, cel mai important e sa vorbiti acum.

Pai tocmai asta e problema...ca daca iert...si iert fff greu, oricum nu uit. Si as avea grija sa-i amintesc in fiecare zi ca m-a inselat si nu vreau o asemenea casnicie. Oricum deocamdata nu stiu ce sa fac. Mi-as dori din tot sufletul sa nu fie adevarat, dar stiu ca e imposibil...sad

#56 2010-08-26 14:55:33

You_and_Me
Diamond member

Incearca sa te linistesti , si sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie , pentru ca de acum incolo e si viitorul bebelui la mijloc  neutral

#57 2010-08-26 14:59:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

e de rahat toata situatia. eu nu as putea sa iert. as continua relatia.. pentru bebe in primul rand, pt ca mie mi-ar fi greu sa ma rup, in al doilea rand.. au fost momente frumoase, va iubiti...
dar eu nu as putea sa uit niciodata, si niciodata nu va mai fi la fel...
nu vreau sa vorbesc pentru altii, ca poate altii pot sa stearga cu buretele...sau poate pentru unii timpul sterge greselile din trecut...dar cred ca ideea e cum zice poke..daca-l ierti, incearca sa-l ierti cu sufletul, nu cu gura... vezi daca poti sa ierti si sa ingropi chestia asta, nu sa fie ceva prezent in relatia voastra, ceva care sa o influenteze zi de zi...pt ca atunci nu ajungi niciunde.
cred ca poti sa iubesti din suflet si totusi sa inseli.. inteleg partea strict sexuala, pofta fara sentimente. dar sincer, nu pot si nu am sa pot vreodata sa ii inteleg pe cei care inseala, dintr-un singur motiv: cand pui in balanta o relatie frumoasa, pe care te-ai "chinuit" sa o construiesti ani de zile (si care se distruge, se rupe ceva important, chiar daca celalalt te "iarta" si hotaraste sa continue relatia), sufletul persoanei pe care o iubesti...cu un sex de 10 minute... cum naiba poate sexul ala sa cantareasca mai mult??

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-08-26 15:03:01)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.