homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-9

#153 2010-08-27 10:53:35

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

x_ynna a scris:

rux mai bine ne-ai spune cum a reactionat el cand i-ai spus de sarcina si daca l-ai intrebat de cate ori te-a inselat...asta in cazul in care mai vrei sa impartasesti cu noi cele intamplate...

Mai are rost sa spun ceva? Oricum nu ma mai crede nimeni. Oricum nu ne-am impacat inca

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#154 2010-08-27 10:53:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ok. dar probabil de acolo suspiciunile. anyway....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#155 2010-08-27 11:00:06

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

rux, acum am citit si eu tot, de la inceput...
eu cred ca pauza asta de 2-3 zile nu ajuta la nimic; din contra...
nu mai aveti 18 ani sa aveti nevoie de pauze. sunteti oameni in toata firea si puteti hotari ce e mai bine pentru voi acum, nu peste 2-3 zile cand mai pot "interveni" binevoitori d'astia care se dau drept prietenii lui...
ai avut o zi si o noapte sa te gandesti dak merita iertat sau nu.
daca il vei ierta si faceti nunta, si vreodata iti amintesti...ce faci, ii ceri 2-3 zile pauza sa te gandesti? nuuu!
eu in locul tau l-as ierta si ne-am vedea de treaba inainte. si hotararea asta as lua-o imediat cum as vorbi cu el, nu peste 2-3 zile.
numai bine pt tine si bebeul vostru! puss

Iubesc si sunt iubita

#156 2010-08-27 11:05:07

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

stiu si eu ca e ceva peste care se trece foarte greu...dar ma gandeam ca daca s-a intamplat exact in momentul in care a aparut bebele, poate asta e un semn ca ar trebui sa va mai dati o sansa...nu stiu...zic si eu...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#157 2010-08-27 11:07:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, bai, serios, lasati fata in pace lol Adica, nu stiu, cum sa zic, eu am citit si povesti care aveau mai putin sens .. asta mi se pare cat de cat rationala, sau na, nu vad chestii fantastice care sa nu se lege .. As mai zice si ca efectiv nu are de ce sa minta, pur si simplu nu are motiv, nu are nimic de castigat din asta, dar imi aduc aminte de tipa aia care zicea ca era insarcinata si apoi ca a nascut .. si totul s-a petrecut foarte repede si intr-un mod foarte ciudat, deci argumentul nu prea ar sta in picioare lol Eu povestea o vad foarte simplu: o relatie - el pleaca sa munceasca, o inseala, vine acasa, stabilesc nunta, she gets pregnant, el iar o inseala ( sunt oameni carora n-ai ce sa le ceri .. efectiv nu gandesc - no offence, Ruxandra, eu doar incerc sa expun cat mai radical datele probleme ) .. acum, nu stiu, poate sunt eu naiva, ce-i drept, nici n-as baga mana in foc ca fata nu abereaza, nici asta nu-i asa imposibil. Ceea ce voiam sa subliniez era ca sunt topicuri si povesti unde unele chestii efectiv nu se legau ( povestea viitoarei " mame " ) si nu aveau sens ( fata care a avortat - si imi cer mii de scuze ca dau exemplul asta, mai ales daca povestea e reala, dar trebuie sa recunoastem ca suna un pic ciudat ce s-a intamplat acolo ) .. Aici, cu exceptia faptului ca no, intr-adevar, povestea suna telenovelistic, lucrurile urmaresc un fir concret, se leaga. Acum, nu stiu, mie, pe care ma cunoasteti totusi de ceva vreme, daca as veni cu o poveste de genul asta ( care, totusi, nu putem zice ca suna imposibil ), tot asa mi-ati sari in cap ca mint ? smile Ca mie una mi-ar pieri tot cheful sa vin sa-mi spun problemele pe-aici .. smile Poate chiar nu-i reala povestea, dar totusi ..

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-08-27 11:09:18)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#158 2010-08-27 11:32:07

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Mie mi se pare extrem de clar ce zice fata asta, s-a explicat inca din primul mesaj cine este, cati ani are si asa mai departe, si eu inainte de a-mi face cont pe forum, am urmarit topicurile si le-am citit. ce e asa de greu de inteles! doar daca unii nu au ce face decat sa inventeze povesti, nu inseamna ca toti le inventam! sa fim seriosi! ce vi se pare atat de ireal in povestea asta? daca m-as apuca si eu sa zic povestea vietii mele, ati incepe sa ziceti ca nu e veridica, doar pentru la un moment dat vi se pare voua ce ceva nu se leaga! vine cineva sa isi zica oful si ii sariti toate in cap....pai vorba kdee-ei, iti piere tot cheful sa mai zici ceva....

#159 2010-08-27 12:21:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Puteti spune ca-s naiva sau oricum altcumva, dar la mine nu tin texte de genul "vai, cum sa stea fara sex 2 ani". Ba sa stea, cum as sta si eu daca as stii ca se intoarce la mine sa ne continuam viata impreuna. Cand am vorbit cu prietenul meu despre subiectul asta (mai ales ca urmeaza sa plec din tara o vreme) mi-a zis "pai da sunt si alte metode de "descarcare" ca sa nu te culci cu altul/alta". Si vreau sa cred ca se poate.

Mai este si varianta pe care a mai zis-o cineva acum cateva pagini, de a lua o pauza de relatie tocmai pt a nu aparea infidelitatea, dar e o treaba riscanta, plus ca pana la urma e un fel de "vreau-sa-mi-o-trag-cu-altele/altii-si-sa-nu-se-cheme-ca-te-am-inselat"

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#160 2010-08-27 12:26:38

kdeea
Platinum member

Da, e cam riscant, sunt sanse sa cunosti pe altcineva intre timp, sa gusti libertarea, independenta .. trebuie o incredere uriasa si o putere desavarsita sa poti sa faci asta.

#161 2010-08-27 12:26:58

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

kathrynn  faza e ca nici macar nu  erau 2 ani fara sex,ci 6 luni..oricum e de apreciat macar ca a fost sincer cu ea,mie chestia asta imi da de inteles ca vrea o relatie foarte serioasa..altfel nu i-ar fi spus si poate nu ar fi aflat niciodata

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#162 2010-08-27 12:34:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

offtopic  stiti la ce ma gandesc eu in momentul asta?
ca acum 2 ani cand am venit pe forum cu o poveste si mai greu de crezut decat a ruxandrei toata lumea a sarit sa ma sprijine si m-au facut sa ma simt mult mai bine, acesta fiind si motivul pentru care am decis sa raman pe forum...
ma gandesc cum ar fi fost sa scriu acum despre ceea ce mi s-a intamplat atunci.....probabil as regreta amarnic si m-as gandi: "cine dracu' m-o fi pus sa scriu pe forumul asta de paranoici?"

scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, pur si simplu mi-a trecut lucrul asta prin cap...

daca gresesc, my bad...dar sa stiti ca exista si povesti incredibile adevarate! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#163 2010-08-27 12:36:44

kathrynn
Hero member

Exact, kdeea.

Baby, da, cu atat mai mult cu cat la 6 luni se vedeau si puteu face sex. Oare chiar asa greu o fi sa stai 6 luni fara? (Ca o paranteza, eu mi-as lua vibrator in situatia asta tongue)
Sunt femei carora in sarcina li se interzice complet activitatea sexuala, din cauza unor probleme deci cateva luni bune plus perioada de dupa nastere pana cand poti face iar, se aduna. Si atunci ce faci, te astepti sa te insele in orice moment ca nu-si poate tine pantolonii pe el?

#164 2010-08-27 12:36:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

kathrynn a scris:

Puteti spune ca-s naiva sau oricum altcumva, dar la mine nu tin texte de genul "vai, cum sa stea fara sex 2 ani". Ba sa stea, cum as sta si eu daca as stii ca se intoarce la mine sa ne continuam viata impreuna. Cand am vorbit cu prietenul meu despre subiectul asta (mai ales ca urmeaza sa plec din tara o vreme) mi-a zis "pai da sunt si alte metode de "descarcare" ca sa nu te culci cu altul/alta". Si vreau sa cred ca se poate.

Si crezi ca inainte de a pleca din tara, daca aveti discutia asta, el iti va spune asa, sincer, de la obraz "mai fata, asta e, e posibil sa te insel"? Normal ca exista alte metode de descarcare, dar nu e acelasi lucru. Poate sa o faca sau nu, poti sa afli sau nu, asta nu depinde de tine sau de el neaparat, ci de conjunctura si de turnura pe care o pot lua unele lucruri. Nu esti nici naiva, nici nimic, doar ca exista posibilitatea asta chiar si daca nu-i plecat la sute de km departare de tine, d-apoi intr-o tara straina in care nu stai 3 zile... este posibil sa se intample, nu e o certitudine ca daca o persoana dintr-un cuplu pleaca din tara X luni sigur va insela.

#165 2010-08-27 12:37:14

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu am fost una dintre cele reticente in legatura cu povestea asta,dar parca incep sa cred ce zice rux si imi cer scz daca s-a simtit aiurea din cauza mea kram  doar ca in ultimul timp sunt tot mai multe poveste neadevarate si useri care scriu numai posturi in bataie de joc...de aici si reticenta mea

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#166 2010-08-27 12:39:26

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Eu cred ca se exagereaza putin, parca e prima data cand un barbat/femeie insala. Barbatul de cand e lumea are nevoie de sex muuult mai des ca o femeie, noi putem sta cu lunile fara sex, ei dupa 2 saptamani se urca pe pereti.
Plus ca stam aici si blamam barbatii, dar cate femei nu insala? si fara nici un motiv. Am o prietena care isi insala logodnicul la greu dar cand vorbesti cu ea...vai ce tare militeaza impotriva inselatului, cum barbatul sa faca asa ceva...

Ib loc sa se gandeasca ca omul putea sa ascunda lucrul acesta dar a ales sa ii spuna, trebuie sa ii dam in cap, sa stea fara ca ce..sa se abtina. Poate nu a putut..nu e capat de tara. Conjunctura este intr-adevar nepotrivita, dar cate dintre noi nu suntem inselate si nu aflam si traim intr-o dulce alinare si suntem capabile sa ne aparam barbatul cu pretul vietii fara a stii ce face el pe la spate?

Barbatii sunt vanatori, animale, cum vreti sa le spuneti, am prieteni baieti foarte buni logoditi, indragostiti dar care  se duc cu altele. Si tot acasa se intorc. Este ceva de orgoliu, sa vada ca inca pot, sa testeze si altceva sau poate..chiar nu mai pot sta fara.
Nu mai dati atata cu pietre cand nici macar nu stiti ce a fost in capul acelui om, si femeile insala la greu, nu suntem nici martire, nici sfinte.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#167 2010-08-27 12:40:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Oricum ar fi, ne-am pierdut 15 minute din viata urmarind un topic si dandu-ne cu parerea, nu cred ca-i un capat de tara. Nu vrea nici bani, nici nimic, doar o parere... asa cum spunea si Love parca, daca cineva are suspiciuni, n-are rost sa-si piarda timpul pe topicul asta sau altele care dau de banuit. Serios acum! Cum nici eu nu stau sa citesc pagini intregi la topicuri care nu ma intereseaza, selectivitatea e si ea buna la ceva smile

#168 2010-08-27 12:42:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

kathrynn a scris:

Exact, kdeea.

Baby, da, cu atat mai mult cu cat la 6 luni se vedeau si puteu face sex. Oare chiar asa greu o fi sa stai 6 luni fara? (Ca o paranteza, eu mi-as lua vibrator in situatia asta tongue)
Sunt femei carora in sarcina li se interzice complet activitatea sexuala, din cauza unor probleme deci cateva luni bune plus perioada de dupa nastere pana cand poti face iar, se aduna. Si atunci ce faci, te astepti sa te insele in orice moment ca nu-si poate tine pantolonii pe el?

Nu exista pe lumea asta numai sex normal... una este sa ai prietena/logodnica/sotia langa tine si sa va descurcati cumva.. alta e sa o ai la mii de km distanta si sa astepti in fiecare zi cu  ochi lacrimosi uitandu-te pe cer si numarand zilele, eventual mai tragand si o bara ca la puscarie cu cate zile au trecut.
da eu cred ca este greu sa stai 6 luni fara, mi se pare foarte mult. Stiintific s-a dovedit ca un barbat daca 2 luni nu face sex simtul mirosului si vazului li se diminueaza.
Nu inteleg de ce se fac comparatii intre femei si barbati, din punct de vedere al nevoii sexuale suntem foarte diferiti!

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-27 12:43:31)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#169 2010-08-27 12:48:14

kdeea
Platinum member

-=-baby_pink-=- a scris:

eu am fost una dintre cele reticente in legatura cu povestea asta,dar parca incep sa cred ce zice rux si imi cer scz daca s-a simtit aiurea din cauza mea kram  doar ca in ultimul timp sunt tot mai multe poveste neadevarate si useri care scriu numai posturi in bataie de joc...de aici si reticenta mea

Sunt, intr-adevar, si parca tot mai multe, nu stiu ce puii mei .. Cand eram si eu noua pe forum parca nu erau atatea povesti aiurea ( ma refer la modul general, nu fac referire la nimic, spun ca idee doar ).

#170 2010-08-27 12:50:58

kathrynn
Hero member

Ba da, LadyPink, sunt constienta ca se poate intampla oricui, dar mai depinde si de omul cu care esti.
Am avut doi prieteni inaintea lui, pt oricare din ei sunt aproape convinsa ca m-ar fi inselat daca as fi fost plecata o vreme, pentru ca erau "acel gen." Unul era "fluturas", asa le zic eu baietilor care arata bine si stiu asta si flirteaza cu tot ce misca (nu doar cu prietena din dotare) si se dau la alte fete, chiar daca numai in joaca, ati inteles modelul.
Celalalt era pur si simplu obsedat de sex. Nu puteam sa ma pun si eu relaxata sa citesc o carte, ca una doua era pe mine. De la astia doi, m-as fi asteptat clar sa (ma) insele. Dar prietenul meu actual e genul timid, nu cred ca s-ar da o la fata de buna voie, ar trebui sa fie una care sa sara pe el la propriu. Ce am vazut eu la el si pt ce il iubesc .. stiu eu tongue

Daca o fi sa se intample, se intampla, asta e, o sa vin sa-mi plang amarul pe aici pe forum.  big_smile  Dar, sincer, cunoscandu-l, infidelitatea lui este ultima dintre grijile mele de dinainte de plecare.

Si subscriu la ce a zis baby in ultimul post.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-08-27 20:27:53)

#171 2010-08-27 12:54:22

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca exageratii , rux , tu stii care e adevarul , te rog ai grija de bebe puss si daca tu nu ai ce sa ascunzi nu ai dc sa nu postezi !!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.