homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

#1 2010-08-26 12:20:57

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

Buna, ma numesc Ruxandra si sunt sora Andreei. Am observat ca ea de f mult timp intra pe acest forum si astazi am intrat si eu sa vad despre ce e vb. Oricum , felicitari pt forum.

Acum sa vb spun si povestea mea, care e mai ceva decat in telenovele:((...

Nici nu stiu cum sa incep...Sunt cu iubitul meu de 4 ani, iar in septembrie trebuia sa ne casatorim, dar ieri, exact in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata si care pana la ora 2 a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, s-a dovedit a fi cea mai urata zi din viata mea pt ca am aflat ca iubitul meu, barbatul pt care as fi fost dispusa sa fac orice si care credeam ca ma iubeste cel mai mult pe lumea asta, m-a inselat. Inca sunt socata si de ieri plang intr-una. Sper sa nu afecteze cumva bebele. Nu pot sa inteleg de ce m-a inselat, mai ales ca nu am banuit nici o secunda asta. Se purta exemplar cu mine, am avut parte de cea mai frumoasa cerere in casatorie(In urma cu 3 luni s-a intors din state unde a muncit la o firma de calculatoare timp de 2 ani. Cand s-a intors in tara, castigand destul de multi bani acolo si-a cumparat un apartament, pe care nu m-a lasat sa-l vad decat dupa ce a facut toate actele. Cand m-a dus si pe mine sa-l vad, inainte sa intram in dormitor, pt ca in afara de bucatarie doar acea camera mai era mobilata, mi-a aratat actele si spre MAREA mea surprindere, apartamentul era pe numele meu. Bineinteles ca m-am certat cu el si nu vroiam sa accept, dar el mi-a zis:"Eu mi-am propus sa stau toata viata langa tine, asa ca nu ma intereseaza daca apartamentul e pe numele tau sau al meu. Si sper din tot sufletul sa vrei si tu asta". Dupa ce a zis asta a deschis usa de la dormitor, care era plin de flori si lumanari, iar in mijlocul patului, inelul. A fost extraordinar). Dupa o asemenea cerere in casatorie si dupa ce-mi demonstra in fiecare zi cat de mult ma iubeste, nu ma asteptam sa ma insele. Probabil de aia sunt atat de socata acum. A recunoscut ca m-a inselat, iar in momentul ala eu am plecat(nu l-am mai lasat sa-mi explice nimic, chiar daca, poate trebuia). Nici nu i-am spus ca sunt insarcinata. Acum stau la un hotel(impreuna cu sora mea, care a venit astazi la 6 dim la mine, cand i-am spus unde sunt), iar de ieri nu am mancat aproape nimic si ma simt f rau, dar o sa cobor la restaurant pe la unu sa mananc ceva, pt bebe, pt ca nu vreau sa pateasca ceva.

Probabil nu am postat unde trebuie si mai mult ca sigur ca nu interesa pe nimeni povestea mea, dar trebuia sa ma descarc cumva, pt ca pe sora'mea am stresat-o destul.

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#2 2010-08-26 12:29:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

conteaza ft mult contextul in care te-a inselat, deci sfatul meu e sa-l lasi sa iti explice ce s-a intamplat.

te-ai intrebat de ce ti-a spus asta? clar nu vrea sa scape de tine din moment ce isi facuse planuri de viata alaturi de tine. eu cred ca ti-a spus pentru ca se simte vinovat si are constiinta incarcata pt ceea ce s-a intamplat. ar tb sa apreciezi faptul ca ti-a spus; asta arata ca nu e genul de fustangiu care sa te insele de cate ori are ocazia, ci tine la tine si ii pare rau pt ce a facut.

ai aflat cand s-a intamplat? poate a fost in decursul celor 2 ani, cand, singur fiind si simtind nevoia, a cedat. poate a fost doar o descarcare fizica si nimic mai mult. inselarea propriu zisa e atunci cand si simte ceva pt alta persoana, nu doar cand se foloseste de ea ca de un obiect.

gandeste la rece, discuta cu el si impreuna veti gasi o rezolvare.

#3 2010-08-26 12:32:24

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

sunt de acord cu ce a spus anca...da-i sansa sa-ti explice, discutati si sunt sigura ca va avea totusi o rezolvare...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2010-08-26 12:34:58

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

subscriu la ce a spus anca.....

#5 2010-08-26 12:39:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

exista sigur o explicatie pentru tot ce a facut.
numai simplul fapt ca ti-a spus,demonstreaza ca nu vrea sa iti ascunda asta si ca te iubeste.
gandeste-te bine,logic..discutati si invata sa asculti-asta e cel mai important.
eu cred ca o noua pagina se scrie in viata ta,invata sa tolerezi,esti insarcinata,el te iubeste si cred ca si tu il iubesti..
se poate trece peste asta sa stii,nu este un capat de tara. orice om merita inca o sansa.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#6 2010-08-26 12:50:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sunt de acord cu ce au spus fetele, ar trebui sa afli detaliile incidentului. Din ce povestesti tu nu rezulta ca isi doreste sa te lase pe tine pentru ea sau ca te respecta mai putin, a fost probabil doar o chestie sexuala si atat, care nu i-a pus in pericol sentimentele pe care le are pentru tine. Daca ar afla ca esti insarcinata sunt sanse si mai mari sa se simta si mai vinovat si sa regrete ceea ce a facut. Voia sa te ia de nevasta si sa fiti impreuna si fara sa va lege un copil, cred ca vestea asta il va ajuta si mai mult sa isi dea seama ca alaturi de tine vrea sa ramana.
Asta reiese cel putin din felul in care ai expus tu situatia, nu va cunosc personal, nu stiu ce-i in capul si in sufletul lui si care sunt motivele pentru care a facut ce a facut, insa, asa cum a zis si Wild, nu-i ceva peste care sa nu poti sa treci cu mintea si cu sufletul daca intr-adevar il vrei alaturi de tine de acum inainte.

Plus ca mi se pare normal si de bun-simt sa-i spui ca esti insarcinata cu el, chiar daca ramaneti sau nu impreuna.

#7 2010-08-26 13:21:09

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Subscriu si eu la ce au spus fetele Rux. Stiu si sunt convinsa ca nu e o chestie peste care sa poti trece usor, pt nimeni nu ar fi dar gandeste-te ca va leaga atat de multe lucruri si pana acum relatia voastra a fost mai mult decat ok. In plus a aparut si bebelul ce e semn al dragostei voastre si caruia nu vrei sa ii faci rau. Ia si linisteste-te, papa ceva, ia-ti ceva timp pentru tine in care sa te aduni...apoi calma asculta-l si lasa-l sa iti explice...nu e asta cel mai grav lucru pe lume. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#8 2010-08-26 13:23:16

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

Ca sunt insarcinata oricum o sa-i spun. Nici nu m-am gandit vreun moment sa-i ascund ca o sa avem un copil, doar ca ieri nu am mai putut sa-i spun si asta. De iubit, normal ca-l iubesc si stiu ca si el ma iubeste si sunt convinsa ca a fost vorba doar de sex aici, dar s-a intamplat de doua ori(in state si odata cand s-a intors la o petrecere data de pr lui cu ocazia intoarcerii din state si stiu ca probabil nici nu-si mai aminteste cum se numesc fetele), dar am eu un orgoliu tampit si bolnav care de cele mai multe ori nu ma lasa sa iert acele pers care m-au facut sa sufar, oricat de mult le-as iubi. Acum nu stiu ce sa fac, mai ales ca aveam si nunta in septembrie. O sa-mi deschid telefonul si o sa astept sa ma sune

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#9 2010-08-26 13:25:38

Vania
Full member
Inregistrat: 2010-07-24

Sunt si eu de acceeasi parere...  Asteptam impacarea, nu ? sau ca ati vb....

#10 2010-08-26 13:26:01

wild_wind
Platinum member

andreea,in primul rand mananci,apoi te mai calmezi inca odata si apoi discutati...
si...faci nunta..sa jucam si noi la ea nu???

#11 2010-08-26 13:26:04

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

subscriu si eu ce au zis fetele..si faci bine daca iti deschizi telefonul si astepti sa te sune,sa iti explice tot ce si cum s-a intamplat..daca a facut toate alea pentru tine inseamna ca te iubeste mult si ca te-a inselat dintr-o prostie sau de nevoie..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#12 2010-08-26 13:27:18

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nevoie ? spranceana BB aici nu ai nnimerit-o lol

#13 2010-08-26 13:27:58

Vania
Full member
Inregistrat: 2010-07-24

daca ii dai un sms? oricum mai e f putin pana in septembrie... Ati organizat nunta ?

#14 2010-08-26 13:28:13

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

ei.. lol ma refeream ca simtea nevoia de sex dupa 2 ani de lipsa.nu ii iau apararea deloc,dar incerc sa inteleg situatia cat de cat

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-26 13:28:49)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#15 2010-08-26 13:28:49

wild_wind
Platinum member

si nu discuta prin telefon..cheama-l sa vorbiti,fata in fata..
nu te enerva,oricum faptul e consumat.
tine cont de ceva: nu ai stiut nimic,nu l-ai simtit..daca era nu iti spunea..A ce iti suna?
si mie mi s-a intamplat asta,am fost plecata,a facut sex cu una..am venit..mi-a spus...
potea sa nu o faca,nu as fi aflat niciodata...dar a facut-o.

#16 2010-08-26 13:28:59

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu as fi curioasa cat si cum a inselat-o ...si cum a aflat

#17 2010-08-26 13:28:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Incearca sa gandesti un pic rational in situatia ta, sa pui in balanta ce aveti bun si ce a facut el, o chestie strict sexuala si mecanica si atat, care nu i-a stirbit cu nimic sentimentele si aprecierea fata de tine. Nu zic ca e usor, imi dau seama ca doare si e apasator si dureros sa afli asa ceva, insa in cazul tau si al vostru, iubirea si lucrurile reale si frumoase care exista intre voi chiar pot sa te ajute sa depasesti momentul asta si sa ramai alaturi de el

#18 2010-08-26 13:29:57

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

plus ca i-a zis,a fost sincer cu ea..cred ca tocmai pentru ca vrea sa inceapa o viata frumoasa cu ea,fara secrete

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-26 13:35:04)

#19 2010-08-26 13:30:16

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Jeniffer a scris:

eu as fi curioasa cat si cum a inselat-o ...si cum a aflat

mai ales cat.daca a fost o aventura sau a durat mai mult

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.