|
Nu esti logat.
Antibiotic..seringa..ovule..help#1 2010-08-26 12:42:23
antibiotic..seringa..ovule..helpbuna tuturor..sunt noua pe acest site desi va citesc demult si mi ati fost de mare ajutor in multe situatii.de data asta am indraznit sa postez si eu un subiect, imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea aceasta..am fost la medicul ginecolog si mi a zis ca am infectie si vaginul usor imflamat.mi a dat antibiotic si ovule klion 10 zile,spalaturi cu ceai de musetel.nelamuririle mele ar fi urmatoarele: daca imi va veni menstra, va trebui sa opresc tratamentul si cu ovule si cu antibiotic,sau doar ovulele? si apoi, trebuie sa reiau ovulele 10 zile sau doar cele care mi au ramas? cealalta nelamurile ar fi..pentru spalaturi interne cu ceai,are ceva daca in loc de irigator folosesc o seringa? astept raspunsurile voastre,scuze daca am lungit prea tare si scuze inca o data daca a mai fost abordat acest subiect. Offline #2 2010-08-26 15:13:13
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpcu seringa mai este o problema: accepta o cantitate mica de lichid, fata de irigator care are si 500ml. si scoate seringa, baga seringa....se duce lubrifierea si o sa usture rau sa o bagi de fiecare data. plus nu ajunge atat de adanc, nu are aceeasi presiune... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-08-26 17:01:28
Re: antibiotic..seringa..ovule..helppai pana acum am facut doua zile de tratament.deci il reiau dupa menstra cu tot cu antibiotic? a si mai e o problema.. doctorul mi a zis ca am ovarul putin lasat pe uter sau parca asa..dar nu mi a zis daca am voie la efort,si nu mi a zis nici de ce s a lasat ..aveti idee de asa ceva? ..se vede colul uterin daca stau pe vine,credeti k apasa pe el si din cauza asta este lasat in jos ? offf atatea intrebari am pus...scuze din nou..dar de obicei ma simt mai usurata daca stiu ce se intampla cu corpul meu..si multumesc pentru raspunsuri,o sa ma interesez de irigator,sa vedem daca am sponsori financiari:D Offline #4 2010-08-26 19:31:40
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpantibioticul nu-l intrerupi! doar ovulele; si le reiei imediat dupa menstra. Offline #5 2010-08-26 22:29:21
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpsi mie mi s a parut ciudat k nu mi a zis cauzele inflamatiei si a infectiei,si nici din ce cauza s a lasat ovarul..o fi considerat k nu e grav probabil? pai..din cate am citit si am vazut ,colul uterin e ca o biluta si are diferite texturi pe parcursul unei luni..cred ca acum se vede ca mi se apropie menstra..cu toate ca parca nu arata exact ca o biluta.. oricum, i am zis prea tarziu doctorului ca vreau sa mi fac papul si a zis k data viitoare , k imi facuse deja ecografia si era si gelul ala ,zicea el k ar afecta rezultatele ..oricum, a fost prima mea vizita la doctor,e si barbat,si n am apucat sa l intreb tot ce vroiam ca m am pierdut efectiv..la un moment dat il vedeam k vorbeste dar parca nu l auzeam:)) atat de buimacita eram..scuze daca am scris pre mult..si iti multumesc de raspuns:* Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-26 22:42:15
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpinteleg ca il simti cu degetul, nu ca il vezi... este normal Offline #7 2010-08-26 23:18:27
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpvrei sa spui ca nu e normal sa se vada ? atunci doctorul de ce n a zis nimic? Offline #8 2010-08-27 06:58:46
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpcontinui cu cele 8 ovule care au ramas Offline #9 2010-08-27 07:05:25
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpparerea mea este saincepi ovulele dupa ciclu. eu una nu sunt de acord cu spalaturile interne. nici doctorita mea, de altfel. privitor la ovule, am luat si eu klion. nu m-au multumit. de cate ori am cate o nevoie, si chiar si preventiv(primavara si toamna) folosesc polygynax. sunt super. pe baza de plante si cu efect imediat. poti avea si sontact sexual cu ele, nu oral. Offline #10 2010-08-27 07:23:01
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpmitzi, de unde stii ce problema are fata? nici ea nu stie dar noi. poate klion este cea mai potrivita varianta de tratament in cazul ei. pana la proba contrarie, trebuie sa avem incredere in medic. Offline #11 2010-08-27 07:42:33
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpnu stiu .i-am spus si eu pur si simplu ce am luat pana acum. era doar o parere nu musai de urmat. Offline #12 2010-08-27 12:18:44
Re: antibiotic..seringa..ovule..helphmm..inseamna ca nu e colul ala de se vede la mine:-? o sa astept sa mi treaca menstra,o sa termin ovulele si o sa mai fac o vizita la doctor, de data asta imi notez pe ceva tot ce vreau sa l intreb multumesc mult de ajutor Offline #13 2010-08-27 12:23:57
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpam folosit si eu si inca folosesc ovule polygynax,sunt fff bune, klion nu stiu cum sunt.in legatura cu spalaturile vaginale pot spune din proprie experienta ca mi-au facut mai mult rau decat bine.doctora mea mi-a dat mai mult tratament naturist decat antibiotice.supozitoare carpicon,2 pe zi, timp de 2 saptamani, gemoderivat de ienupar, cate o lingurita de 3 ori pe zi, si pastile hyper-gin, sau urogen, cate o pastila de 3 ori pe zi. Toate astea le gasesti in magazinele naturiste.Si nu iti fac niciun rau! a Offline #14 2010-08-27 12:26:56
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpnici eu nu sunt foarte incantata de spalaturi..dar daca asa a zis doctorul..oricum spalaturi externe tot fac cu ceai de musetel.are ceva daca nu faci spalaturi dupa ce folosesti ovule? :-? Offline #15 2010-08-27 12:31:12
Re: antibiotic..seringa..ovule..help
asa sa faci Offline #16 2010-08-27 12:35:57
Re: antibiotic..seringa..ovule..helpdap.seara inainte de ovul,apoi seara urmatoare si tot asa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|