homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Polipoza endometriala ! HELP !pot ramane insarcinata.

#1 2010-08-27 00:01:20

daniela.popescu
Membru
Inregistrat: 2010-02-08

Polipoza endometriala ! HELP !pot ramane insarcinata.

Buna,
Astazi in urma unui control, mi s-a gasit un chist la ovarul stang, omogen si echogen de 3 cm, posibil endometrioza sau mucos...cu diagnosticul de polipoza endometriala,
Va rog mult sa imi elucidati si mie mai pe indelete ce inseamna acest diagnostic si ce riscuri implica, dr. mi-a spus ca nu am motive sa disper insa poate aduce complicatii cum ar fi probleme de infertilitate si altele dar si ca in acelasi timp pot ramane insarcinata.

Imi doresc un bebe foarte mult, acum 2 luni am suferit o interventie de histeroscopie, cu ablatie polip endometrial si punctie chist ovar drept de 7.7 cm  cesafac , astazi la eco intravag. mi s-a spus ca este totul in regula, insa a aparut acest chist care este si ft. dureros de altfel  supa

Mi-a dat sa iau Ciprofloxacina de 500mg timp de 10 zile ptr. ca am si o infectie urinara urata si ptr. chist Arcoxia de 60mg timp de 7 zile...

Orice informatie imi va fi de ajutor, sunt ft. ingrijorata ptr. ca ne dorim un bebe tare mult  gravida

Multumesc ! angel

#2 2010-09-01 09:13:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Polipoza endometriala ! HELP !pot ramane insarcinata.

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-09-02 14:13:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Polipoza endometriala ! HELP !pot ramane insarcinata.

daniela, cred ca nu e un diagnostic cert ci doar o supozitie
parerea mea e sa faci tratamentul cu pricina si sa refaci ecografia dupa aceea...e foarte posibil chistul ala sa nu mai fie acolo(desi personal am ceva neclaritati intrucit polipul e solid iar chistul e lichid)...
fireste, intotdeauna exista si posibilitatea sa mai ceri si o a doua opinie
succes

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.