|
Nu esti logat.
Lenjeria intima-2#20 2010-09-21 21:59:54
Re: Lenjeria intimatresselle deci ) nu mai pot de ras! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #21 2010-09-21 22:32:09
Re: Lenjeria intimamda..ce sa zic...dupa cat s-a chinuit fata si ce entuziasmata era...sa primesti in schimb batjocura nu e tocmai placut...dar ea nu s-a suparat deloc...pt k si ea e cam ..si un pic mai cum sa te trezesti dimineatza din somn cu "EL" in tine....mi se pare lipsa de respect...adik tu dormi si el te ...tot cuplul fantastic bineinteles Offline #22 2010-09-21 22:37:49
Re: Lenjeria intimaufff, de cand ma tot straduiesc sa scap si eu de piesele comode de lenjerie pe care le am (bumbacelul care ucide relatii ). adevarul este ca in ultima vreme am dezvoltat o adevarata pasiune pentru boxerashi si chilotei "cu fund". mie una chiar mi se par sexy - poate si din cauza ca m-am plictisit de tanga... La capitolul "piese de rezistenta" am cateva lucrusoare de la victoria's secret care isi merita toti banii! Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-09-21 22:40:18) Offline #23 2010-09-22 09:42:30
Re: Lenjeria intimaalui meu ii place sa aibe cat mai multe de dat jos de pe mine, adica ii place la nebunie sa ma dezbrace. in pat, ii place sa port rochitele sexy sau corsete, pt ca poate sa nu ma dezbrace de tot si totusi sa fiu dezbracata, sa aibe acces la tot ce vrea si mie imi place mult, ne potrivim tare bine aici, pt ca si mie mi se pare mult mai incitant sa ramanem cu cate ceva pe noi. insa nu e obligatoriu, avem si partide cand ne dezbracam de tot Offline #24 2010-09-22 12:36:12
Re: Lenjeria intima probabil ca sunt eu ciudata "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-22 12:44:24
Re: Lenjeria intimapai nu e nimic ciudat, nu stiu cine doarme cu corsetul pe ea, sa-i intre sarmele alea in coaste Offline #26 2010-09-22 13:38:29
Re: Lenjeria intimaam inteles ca nu sunt pt dormit, heim "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #27 2010-09-22 15:02:27
Re: Lenjeria intima
Deocamdata si la mine e la fel Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-28 19:36:00) Offline #28 2010-09-30 10:48:57
Re: Lenjeria intimaEu in general port tanga, am si eu vreo 2 costumatii sexy...dar cand dorm, dorm in tricou larg si boxeri...nici moarta nu pot dormi in tanga, iar goala mi se face frig sau ma enerveaza ca ma lipesc daca il iau noaptea in brate si suntem piele pe piele When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #29 2010-09-30 22:28:51Re: Lenjeria intimaEu de la inceput purtam chilotei normali de bumbac. Tot ce e mai sexy port o ora, 2 3, cateva minute - depinde de cat de repede trecem la fapte, si dupa pun chilotel normal pe mine. Mai bine mai putin exy decat cu alte probleme din caza chestiilor sintetice. Offline #30 2010-09-30 22:35:58
Re: Lenjeria intimaeu am o multime de costumase sexy, portjartiere, babydoll, dar unele sunt inca in tipla un sertar mare plin. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2010-09-30 22:36:31
Re: Lenjeria intimaDaca porti tanga si cand dormi (da' de bumbac) cumva nu e sanatos? Offline #32 2010-09-30 22:38:19
Re: Lenjeria intimaorangina, te poti irita daca esti mai sensibila. chiar si de la tanga bumbac te poti irita fara probleme, am patit-o de cateva ori cand am adormit imbracata. acum depinde cum te stii, mai sensibila sau nu. eu ca sa evit astfel de probleme dorm fara prefer o pijama cu pantaloni sau o camasa lunga dar sa fie zona libera si aerisita Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-09-30 22:40:06
Re: Lenjeria intimaM-am obisnuit sa dorm cu tanga de ani de zile. Sper ca nu am facut o prostie. Offline #34 2010-09-30 22:44:39
Re: Lenjeria intimaPai daca nu ai nici o problema si te simti bine, carry on eu una nu pot, imediat sa irit dar fiecare e cu corpul si tacanelile lui Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #35 2010-10-01 09:24:58
Re: Lenjeria intimacel mai bine e sa dormi cu zona aerisita... When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #36 2010-10-01 09:42:25
Re: Lenjeria intimadaca am camasa de noapte trebuie sa am si tanga, daca am pantaloni de pijama.. freeee:)))) Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #37 2010-10-02 16:18:28
Re: Lenjeria intimaFetelor, aveti idee unde as putea gasi niste chiloti "cu fund", dar cu talie joasa? Ma gandesc ca poate or fi un pic mai lejeri decat tanga. Offline #38 2010-10-02 18:21:30
Re: Lenjeria intimaEu n`am cautat un magazin anume, dar de ceva timp nu mai port tanga, au inceput sa ma deranjeze f tare, asa ca port boxeri sau chiloti cu "fund" Am gasit cu talie joasa si niste modele chiar f frumoase, cu funditza roz. Deci poti fi sexy si in asa ceva Ultima oara a fost editat de rosebunny (2010-10-02 18:21:55) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|