homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibebe fara ciclu menstrual?

#1 2010-08-28 09:09:02

cristina.ionescu
New member
Inregistrat: 2010-05-05

antibebe fara ciclu menstrual?

buna ziua! de 5 luni de zile iau anticonceptionale yasmin si pana acum ciclul mi-a venit in a 4-5 zi de pauza(mai mult in a 5a). acum sunt in fix a 5a zi si nimic...
luna aceasta le am luat corect, in fiecare seara la ora 22:30, cu mentiunea ca intr-o seara la ora 12:30 am avut un scaun moale slab cantitativ. medicul meu de planning mi-a spus ca nu ar fi fost nicio problema chiar daca am avut acel scaun moale, nu mi-a recomandat protectie suplimentara.
imi poate explica cineva, din experienta, de ce nu mi-a venit inca ciclul? i s-a mai intamplat cuiva?

va multumesc!!

Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate.

#2 2010-08-28 09:15:22

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Re: antibebe fara ciclu menstrual?

da si mie mi s-a intamplat si la fel ca si tine m-am speriat un pic... dar nu a fost nici o problema, mi-a venit pana la urma... smile daca nu iti vine in 2 zile (ca sa fie toate cele 7 zile de pauza) du-te la un medic

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#3 2010-08-28 09:23:11

cristina.ionescu
New member

sper sa nu fie nicio problema...am fost si la Amara vreo 2 zile, a fost apa mai rece, nu stiu daca asta ar putea sa aiba vreo legatura..

Doctoressa ma poate sfatui cumva?

Ultima oara a fost editat de cristina.ionescu (2010-08-28 09:43:27)

#4 2010-08-28 09:53:21

Emm
Hero member

eu zic sa stai linistita momentan...trebuie sa iti vina daca le-ai luat corect smile tot yasmin iau si eu si tot cu ele mi s-a intamplat sa-mi vina in a 6a zi si nu in a 5a cum imi vine de obicei smile

#5 2010-08-28 10:04:58

cristina.ionescu
New member

pfff... asa sa fie Emm chiar nu as  vrea alte complicatii grater

Publicitate

loading...

#6 2010-08-28 10:17:14

Emm
Hero member

eu zic sa stai linistita big_smile speriata ar trebui sa fiu eu... deoarece acum 2 saptamani am avut contact cu al meu si a doua zi am uitat sa iau pastila lol dar el ma asigura ca nu s-a intamplat nimic, ca nu a ejaculat in mine deci nu am de ce sa-mi fac griji... eh... vad maine ... daca nu vine direct la farmacie ma duc lol

#7 2010-08-28 10:19:07

cristina.ionescu
New member

lol barbatii oricum sunt mai linistiti ca noi..nu ei trag tare pe la doctor dupa, sau hai sa fiu mai indulgenta..vor sa ne calmeze pe noi :roll:

#8 2010-08-28 10:21:23

Emm
Hero member

eh sincera sa fiu il cunosc prea bine.. si desi iau antibebe de 1 an jumate niciodata nu a terminat in mine ca zice ca daca se intampla? si el nu vrea sa fie tata, inca! lol si daca am vazut ca lucrurile stau asa big_smile intotdeauna sunt calma...

#9 2010-08-28 20:44:02

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

cristina.ionescu a scris:

buna ziua! de 5 luni de zile iau anticonceptionale yasmin si pana acum ciclul mi-a venit in a 4-5 zi de pauza(mai mult in a 5a). acum sunt in fix a 5a zi si nimic...
luna aceasta le am luat corect, in fiecare seara la ora 22:30, cu mentiunea ca intr-o seara la ora 12:30 am avut un scaun moale slab cantitativ. medicul meu de planning mi-a spus ca nu ar fi fost nicio problema chiar daca am avut acel scaun moale, nu mi-a recomandat protectie suplimentara.
imi poate explica cineva, din experienta, de ce nu mi-a venit inca ciclul? i s-a mai intamplat cuiva?

va multumesc!!

menstra poate sa apara in oricare dintre cele 7 zile de pauza.
daca totusi nu apare, fa un test de sarcina a 8-a zi dimineata si daca iese negativ poti lua linistita alta folie de anticonceptionale. smile

Iubesc si sunt iubita

#10 2010-08-29 22:49:21

cristina.ionescu
New member

a aparut intr-un final, trebuie sa am mai multa incredere in ac-uri..

va multumesc tuturor pt sfaturi puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.