|
Nu esti logat.
Antibebe fara ciclu menstrual?#1 2010-08-28 09:09:02
antibebe fara ciclu menstrual?buna ziua! de 5 luni de zile iau anticonceptionale yasmin si pana acum ciclul mi-a venit in a 4-5 zi de pauza(mai mult in a 5a). acum sunt in fix a 5a zi si nimic... Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #2 2010-08-28 09:15:22
Re: antibebe fara ciclu menstrual?da si mie mi s-a intamplat si la fel ca si tine m-am speriat un pic... dar nu a fost nici o problema, mi-a venit pana la urma... daca nu iti vine in 2 zile (ca sa fie toate cele 7 zile de pauza) du-te la un medic Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #3 2010-08-28 09:23:11
Re: antibebe fara ciclu menstrual?sper sa nu fie nicio problema...am fost si la Amara vreo 2 zile, a fost apa mai rece, nu stiu daca asta ar putea sa aiba vreo legatura.. Ultima oara a fost editat de cristina.ionescu (2010-08-28 09:43:27) Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #4 2010-08-28 09:53:21
Re: antibebe fara ciclu menstrual?eu zic sa stai linistita momentan...trebuie sa iti vina daca le-ai luat corect tot yasmin iau si eu si tot cu ele mi s-a intamplat sa-mi vina in a 6a zi si nu in a 5a cum imi vine de obicei Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #5 2010-08-28 10:04:58
Re: antibebe fara ciclu menstrual?pfff... asa sa fie Emm chiar nu as vrea alte complicatii Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-28 10:17:14
Re: antibebe fara ciclu menstrual?eu zic sa stai linistita speriata ar trebui sa fiu eu... deoarece acum 2 saptamani am avut contact cu al meu si a doua zi am uitat sa iau pastila dar el ma asigura ca nu s-a intamplat nimic, ca nu a ejaculat in mine deci nu am de ce sa-mi fac griji... eh... vad maine ... daca nu vine direct la farmacie ma duc Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #7 2010-08-28 10:19:07
Re: antibebe fara ciclu menstrual?barbatii oricum sunt mai linistiti ca noi..nu ei trag tare pe la doctor dupa, sau hai sa fiu mai indulgenta..vor sa ne calmeze pe noi :roll: Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #8 2010-08-28 10:21:23
Re: antibebe fara ciclu menstrual?eh sincera sa fiu il cunosc prea bine.. si desi iau antibebe de 1 an jumate niciodata nu a terminat in mine ca zice ca daca se intampla? si el nu vrea sa fie tata, inca! si daca am vazut ca lucrurile stau asa intotdeauna sunt calma... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #9 2010-08-28 20:44:02
Re: antibebe fara ciclu menstrual?
menstra poate sa apara in oricare dintre cele 7 zile de pauza. Iubesc si sunt iubita Offline #10 2010-08-29 22:49:21
Re: antibebe fara ciclu menstrual?a aparut intr-un final, trebuie sa am mai multa incredere in ac-uri.. Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|