|
Nu esti logat.
Cum pastrez trandafirii mai mult#1 2010-08-28 11:49:05
cum pastrez trandafirii mai multAm primit ieri un superb buchet de trandafiri dar din experientele anterioare stiu ca nu tin mai mult de 2 zile. As vrea sa ii usuc sa ii pastrez cumva intr-un aranjament dar nu stiu cum. Sau sa ii tin in viata mai mult. Stiti ce as putea sa fac ca sa le prelungesc viata? Sau sa ii usuc intr-un mod frumos (sunt rosii imensi, ca de catifea)? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-08-28 11:53:52
Re: cum pastrez trandafirii mai multsti cum faceam cand eram mici la botanica? de le bagam la presat intr-o carte groasa when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2010-08-28 11:54:33
Re: cum pastrez trandafirii mai multori pui zahar in apa din vaza si stau mai mult asa, ori nu ii pui deloc in apa si ii tii asa de ornament ca sa se usuce frumos Offline #4 2010-08-28 11:55:26
Re: cum pastrez trandafirii mai multSacrifica si tu cativa pe care ii pui la uscat cu floarea in jos, iar pt restul mi se pare ca aspirina e buna, pusa in apa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2010-08-28 12:24:39
Re: cum pastrez trandafirii mai multam mai pus acum un an la uscat si s-au facut tare urati. sa inteleg ca secretul este sa ii tii cu floarea in jos Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-28 12:39:00
Re: cum pastrez trandafirii mai multda, cu floarea in jos, ca odata ce se inmoaie actioneaza forta gravitationala asupra lor si ii face urati daca nu stau cu floarea in jos. Offline #7 2010-08-28 12:41:58
Re: cum pastrez trandafirii mai multda, taiat coada in diagonala in fiecare dimineata sau la 2 zile si pus aspirina sau sare de lamaie in apa de fiecare data cand le schimbi apa. a, si apa trebuie sa fie la temperatura camerei - nici prea rece, nici prea calda Ultima oara a fost editat de siminica (2010-08-28 12:44:01) Offline #8 2010-08-28 13:07:04
Re: cum pastrez trandafirii mai multsi eu usuc mereu trandafrii pe care ii primesc,uneori usuc buchetul cu tot cu ambalaj •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2010-08-28 13:15:28
Re: cum pastrez trandafirii mai multCe frumos baby_pink si iti arata ok? nu se schimonosesc? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-08-28 13:18:07
Re: cum pastrez trandafirii mai multse mai strang putin cand se usuca,dar in rest arata ok..am un buchet de vreo 2 3 ani si arata f frumos. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2010-08-28 13:18:08
Re: cum pastrez trandafirii mai multDa-i cu fixativ, coraline, si apoi usuca-i cu floarea in jos. Mai repeta faza cu fixativul de 1-2 ori, dar ai grija sa nu se "sparga" petalele. Dupa aia ii poti tine in vaza. Se vede ca sunt uscati, dar macar sunt intregi, si nu se innegresc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-08-28 13:19:19
Re: cum pastrez trandafirii mai multdar sa nu dai prea mult cu fixativ ca dupa se "sparg" petalele mai repede..oricum merge sa ii usuci si fara fixativ •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #13 2010-08-28 13:29:19
Re: cum pastrez trandafirii mai multoo buna ideea si cu fixativul, o mai vedeam pe la florarii ca o fac mai ales daca nu se innegresc. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2010-08-28 13:31:04
Re: cum pastrez trandafirii mai multce frumosi sunt •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #15 2010-08-28 13:33:34
Re: cum pastrez trandafirii mai multmersi mult acum intelegi de ce tin asa mult sa ii pastrez Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2010-08-28 13:38:17
Re: cum pastrez trandafirii mai multsi daca ii pastrezi unde ii pui? eu cred ca i-as invarti de colo colo...ca fac mizerie Offline #17 2010-08-28 13:45:36
Re: cum pastrez trandafirii mai multundeva cat mai sus ca am 4 pisici foarte curioase din fire am un vas din sticla in forma de lacrima cu fitil pentru ulei, scot fitilul, umplu cu nisip alb si rosu in straturi sau praf uni..sa vad..ca sa acopere coditele..si apoi pun trandafirii uscati Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2010-08-28 18:05:26
Re: cum pastrez trandafirii mai multsi eu am trandafiri uscati de vreo 3 ani .. si stiu de la o profa ca sa se usuce frumos si sa isi si pastreze din culoare, tai codita picuri ceara de la lumanari si ii atarni cu capul in jos si ii dai cu fixativ "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #19 2010-08-29 00:24:34
Re: cum pastrez trandafirii mai multunde picuri ceara de la lumanari si de ce? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|