|
Nu esti logat.
Anticonceptionale ..alte pastile..vsi vomitat:)#1 2010-08-28 13:22:30
anticonceptionale ..alte pastile..vsi vomitat:)buna fetelor , Offline #2 2010-08-28 17:42:08
Re: anticonceptionale ..alte pastile..vsi vomitat:)ia pastila, dar daca mai vomiti dupa ce o iei trebuie sa mai iei inca una de pe o folie de rezerva sau sa te protejezi suplimentar 7 zile "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-08-28 23:09:13
Re: anticonceptionale ..alte pastile..vsi vomitat:)buna, am si eu o problema asemanatoare: am luat pastila aseara la 22:30, iar de dimineata pe la 6 am avut contect sexual. cam la 6:30 am vomitat. apoi nu am mai avut nimic, pana dupa amiaza cand m-a durut ff rau burta si am luat no-spa forte si parea sa imi fi trecut, dar pe la 20:30 iar am vomitat. scaune am avut 3, dar normale. acum am luat pastila la 22:30. intrebarea este, daca a scazut protectia?trebuie sa ma protejez suplimentar? sau e ok?multumesc. Offline #4 2010-08-29 13:41:54
Re: anticonceptionale ..alte pastile..vsi vomitat:)mai am si eu o intrebare acum multi ani cand am luat prima data anticonceptionale dupa cateva luni nu mi se mai oprea menstruatia am fost la ginecolog dupa o saptaman jumate ..eu tot seprand sa treaca ..in fine mi-a dat tratament mi-a trecut nu am mai luat cativa ani acum am inceput cu Karissa atunci luam microgynon de capul meu nu fusesem la medic acestea sunt prescrise..unde vreau sa ajung este k acuma ciclul inca nu mi-a trecut sunt in a sasea zi si de obicei imi trecea in 3 zile..4 maxim sper sa nu am din nou aceea dereglare hormonala ..voi ce credeti..k daca am din nou acceasi problema (sper sa nu ) ar trebui sa nu mai iau anticonceptionale? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|