|
Nu esti logat.
ITS periculoase despre care ar trebui sa stim/ Sondaj: ai patit-o?Pagini: 1
#1 2010-08-28 17:49:29
ITS periculoase despre care ar trebui sa stim/ Sondaj: ai patit-o?Nu va culcati neprotejat doar pentru ca "lui asa ii place" sau ca "pare baiat cuminte"; sanatatea voastra ar trebui sa fie pe locul I! Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-19 01:54:23) Offline #2 2010-08-28 18:42:03
Re: ITS periculoase despre care ar trebui sa stim/ Sondaj: ai patit-o?foarte bine punctat, eu am mentionat asta de foarte multe ori pana acum. e complicat insa in viata reala si in furtuna hormonala si de tot felul pe care o presupune o noua relatie sa mai ai luciditatea analizelor, poate de aceea se intampla multe probleme. Ultima oara a fost editat de moksha (2012-10-19 01:38:32) Offline #3 2010-08-28 22:02:47
Re: ITS periculoase despre care ar trebui sa stim/ Sondaj: ai patit-o?Si eu continui: ca si orangina am condiloame din cauza unui contact neprotejat, trebuie sa fac HPV urgent datorita unei ectopii si e posibil sa am tulpini cancerigene, tot de la o singura persoana. Posibil acum sa fii luat Gardenella de la fostul meu prieten care era cam din floare in floare si cine a ramas cu sechele si simpotome chinuitoare? Eu ... nu trebuie avut niciodata incredere in cuvantul lor, o analiza spune mai mult decat 1000 de cuvinte de amor. Si nu, nu era o aventura d eo seara, era o relatie destul de veche Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-28 22:03:30) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-08-29 11:07:15
Re: ITS periculoase despre care ar trebui sa stim/ Sondaj: ai patit-o?
imi pare rau pentru ce ai patit si ai dreptate cu ce spui, dar trebuie sa stii ca gardenerella nu e considerata in mod tipic o infectie cu transmitere sexuala. e o bacterie care face parte in mod normal din flora vaginala si se multiplica in situatii de imunitate proasta, tratamente etc. poate ai facut infectia asta pe fondul stresului cu iubitul tau, asta ar fi principala lui vina, altfel nu il prea poti invinui. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|