homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fi fost insarcinata?

#1 2010-08-29 02:17:46

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

e posibil sa fi fost insarcinata?

buna eu sunt noua pe aici.....as vrea sa-mi zica si mie cineva dk a mai trecut prin asa ceva sa dk a mai intalnit persoane.....mie luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 27 a durat doar 2 zile..acum mi-a venit ieri pe 27 la un interval de 31 zile....sincer nu am mai astepatam sa-mi vina ,credeam k am bebita....si am avut niste dureri de burta groaznice....si azi mi-a curs mai mult si cu cheaguri.sunt speriat,ce poate fi?poate fi vorba de  de un avort?e posibil s afi avut bebe?mentionez faptul k nu ne protejam...si cam in ultimele 4 luni menstruatia nu ami est ela fel ca inainte difera ca si cantitate si culoare...merci mult.

#2 2010-08-29 11:16:09

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: e posibil sa fi fost insarcinata?

corynushb a scris:

buna eu sunt noua pe aici.....as vrea sa-mi zica si mie cineva dk a mai trecut prin asa ceva sa dk a mai intalnit persoane.....mie luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 27 a durat doar 2 zile..acum mi-a venit ieri pe 27 la un interval de 31 zile....sincer nu am mai astepatam sa-mi vina ,credeam k am bebita....si am avut niste dureri de burta groaznice....si azi mi-a curs mai mult si cu cheaguri.sunt speriat,ce poate fi?poate fi vorba de  de un avort?e posibil s afi avut bebe?mentionez faptul k nu ne protejam...si cam in ultimele 4 luni menstruatia nu ami est ela fel ca inainte difera ca si cantitate si culoare...merci mult.

poate a fost un avort menstrual  nustiu
la dr. ai fost...ai facut ceva analize inainte de conceptie?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-29 11:17:12)

.

#3 2010-08-29 17:30:28

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

Re: e posibil sa fi fost insarcinata?

merci mikado..nu am facut nici o analiza nimic,pt k sunt in budapesta si aici e ami dificil...k nu avem acte...si  azi  nu a mai curs nimic..multumesc de raspunsuri ...nu vreau sa va plcitisesc cu de ale mele...doar ca poate voi ati  mai trecut sau macar ati mai auzit....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.