|
Nu esti logat.
Rana pe colul uterin#1 2010-08-29 18:08:47
rana pe colul uterinbuna fetelor...am o problema serioasa si nu stiu ce sa fac...!!!acum o luna de zile am facut o intrerupere de sarcina iar doctora respectiva m-a anuntat ca am o rana pe colul uterin...m-am speriat si nu am mai avut curajul sa mai merg la vreun control,insa de vreo 2 saptamani am niste scurgeri cu sange si o chestie maronie inchis...imi curge zilnic dar nu in cantitate mare ca la manstruatie...m-am interesat tot pe internet si am aflat ca asa ceva e normal cand ai o rana pe colul uterin...sunt foarte speriata si nu am curajul sa merg la doctor...va rog sfatuiti-ma din experientele voastre...spuneti-mi daca se poate face vreun tratament fara sa fie nevoie de vreo operatie... !!!astept raspunsurile voastre...va multumesc mult Offline #2 2010-08-29 20:11:45
Re: rana pe colul uterinAceasta rana pe col se poate observa la un simplu control ginecologic de rutina ? Offline #3 2010-08-29 21:05:08
Re: rana pe colul uterindeea, rana pe col are mari sanse sa treaca cu tratament, dar pentru asta trebuie sa mergi la doctor din timp! cu cat amani mai mult cu atat mai rau pt tine, deci fuguta la doctor! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-08-29 21:15:19
Re: rana pe colul uterinDute la doct si nu mai sta asa fa-ti o colposcopie cel mai bine , eu mi-am facut si am facut si testul HPV care din pacate pt mine a iesit pozitiv Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #5 2010-08-30 17:04:04
Re: rana pe colul uterinmultumesc mult fetelor...deci sa inteleg ca nu e atat de grav pe cat gandeam eu....se poate trece cu tratament daca il faci la timp,si sangerarea este de la rana nu de la altceva nu???am sa merg la medic sapt asta.multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-30 19:19:26
Re: rana pe colul uterindeea,si eu am rana pe colul uterin, dar la mine nu sangereaza... Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-08-30 22:22:51
Re: rana pe colul uterintrebuie sa iti faci si testul Hpv nu sa o cauterizezi pur si simplu .. mie mi-a iesit Hpv cu risc cancerigen crescut iar in cond astea nu se face cauterizare Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #8 2010-08-31 00:30:56
Re: rana pe colul uterinde la o rana pe col, poate curge ceva gen o picatura de sange dupa contactat ? adica dupa ce facem de 3-4 ori ma cam irit si ma doare, si cand merg la baie si ma sterg curge o picatura mica. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #9 2010-08-31 09:25:33
Re: rana pe colul uterinNif,se poate sa fie si o iritatie da la contact si sa fie de la col.cel mai bine e s amergi la medic si sa ii zici. #10 2010-08-31 10:26:22
Re: rana pe colul uterin
am facut testul papanicolau si nu sunt probleme. Iubesc si sunt iubita Offline #11 2010-08-31 10:27:50
Re: rana pe colul uterinmina,la ce medic mergi? © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|