homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime care trece si reapare.

#1 2010-08-29 18:27:20

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Mancarime care trece si reapare.

Fetele am si eu o problema. Am avut candida mai demult, am tratat-o si stiu cum e mancarimea aia. Dar acum e altceva.Acum o saptamana a inceput sa  ma 'gadile' la intrarea in vagin, simteam mai ales cand mergeam la toaleta si foloseam hartia igienica. Secretia era una normala, alba, nu avea miros. Am preferat sa nu am relatii sexuale, intrucat iau AC si nu vroiam sa fol. prezervativ. Bun..peste 3 zile nu ma mai gadila deloc la atingere, am zis ca-s vindecata si am facut sex, fara prez. Prietenul meu s-a trezit cu 3 pete mici rosii pe cap, nu avea mancarimi, i-au trecut repede, cam intr-o zi.Am facut-o iar si tot asa i-au aparut cateva pete/bubite rosii pe cap care vad ca nu-i mai trec. Eh..dupa asta iar a inceput sa ma gadile, mai tare acum (Atentie, nu era mancarime insuportabila ca la candida..) Nu stiu ce e, si la doctor ajung marti sau joi.Am folosit Lomexin crema( mi l-a recomandat doctorul cand aveam candida) o singura data....
Daca nu e candida ce poate fi? Secretia este alba, nu e branzoasa ca la candida, nu miroase urat ( din cate imi dau eu seama..). Si cum m-am procopsit cu aceasta mancarime? OB-uri nu folosesc, antibiotice nu am luat, spalaturi nu fac, nu am schimbat partenerii, am avut si am doar unul singur... Ma poate ajuta cineva?!

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#2 2010-08-29 21:09:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Mancarime care trece si reapare.

kemikal poate recidiveaza candidoza, poate te iriti de la ceva nustiu zic si eu....f bine ca mergi la medic sa vezi exact despre ce e vorba!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-08-29 23:39:53

katharina_x
Full member

Si daca recidiva nu trebuia sa apara secretia aia branzoasa si mancarimile insuportabile? Am cautat pe net sa vad ce ar putea fi..in fine,ma gandeam ca pana ajung la medic sa o fac sa se calmeze cumva. Nu cu spalaturi. M-am gandit ca poate de la lenjeria intima si caldura a aparut, dar nu sunt sigura..

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#4 2010-08-30 00:29:57

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

kemical sa nu fie de la glicemie.. dar nu inteleg de ce are iubitul tau bubitele alea nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2010-08-30 01:38:58

katharina_x
Full member

pentru ca nu e de la glicemie atunci lol e ceva ce se transmite, eu m-am gandit la candida...

Yeah, that's my eye!

Publicitate

loading...

#6 2010-08-30 01:41:08

QueenOfRoses
Moderator

nustiu
candida, atunci..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#7 2010-08-30 01:57:29

katharina_x
Full member

grater((((  grater  grater

Yeah, that's my eye!

#8 2010-08-30 02:11:42

QueenOfRoses
Moderator

spala-te cu ceai de galbenele sau de musetel big_smile o sa calmeze iritatia si mancarimea big_smile

#9 2010-09-13 19:53:18

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

ma confrunt cu aceeasi problema, am avut mai inainte gardenerela si numai stiu cite tratamente am facut, dar cred ca cel mai bine m+a ajutat absistenta..pt ca un an de zile nu am facut sex..si acum de cind am reinceput, simt  un discomfort mic .. doar cind ma sterg cu hirtia de wc parca simt o mincarime la intrare acolo..si parca au inceput si eliminari sa fie, dar nu in cantitati mari si putin mirositoare..cind sint la ovulatie din cauza lichidului albicios cred eu numai simt mincarimile, si cind inceteaza procesul de ovulatie iar ma incearca mincarimile..ar putea fi iarasi gardenerela?? si inca ceva, bacteriile astea ar putea intirzia ciclul menstrual?

mariah carey - bye bye

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.