homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida la barbati

#1 2010-08-30 01:54:31

heiki
Membru
Inregistrat: 2010-04-21

candida la barbati

buna.am fost recent la ginecolog,si in urma unei secretii vaginale mi-a spus ca am candida,si mi-a prescris un tratament cu gynozol 200,pe care insa nu l-am suportat.asa ca am incetat tratamentul. nu am avut mancarimi ca data trecuta (am mai avut o data candidoza din cauza antibioticului.) acum nu am mai luat antibiotice si nici nu am facut ceva iesit din comun,nu stiu cum de mi-a aparut.in fine,nu m-a deranjat in vreun fel asa ca n-am mai luat nimic.
problema e ca in timpul unui contact sexual cu prietenul meu,ni s-a rupt prezervativul.el s-a spalat imediat dar acum suntem ingrijorati sa nu fi luat candidoza.(asta in cazul in care am...pt ca mi se pare ciudat ca nu am mancarimi...iar o scurgere albicioasa am avut cam mereu..)care ar fi primele simptome sau se poate trata in vreun fel fara a fi nevoie de a merge la doctor?
multumesc

#2 2010-08-30 13:24:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: candida la barbati

in primul rand dupa cate ovule ai incetat tratamentul? candidoza nu apare numai de la antibiotice, poate aparea de la o alimentatie deficitara bogata in zaharuri, de la apa marii, de la spalaturi prea dese intravaginale, lenjerie care nu este din bumbac, haien prea stramte etc in mare de la orice poate produce dezechilibre la nivelul florei vaginale.
Poate momentan nu mai ai simtome, dar asta nu inseamna ca ai si scapat de ea. Este o boala pacatoasa care ajunge sa se si cronicizeze (eu personal timp de 5 ani m-am luptat cu ea, nu disparea dar nici simptome nu mai aveam).
Cel mai bine este sa refaci analiza de secretie, sa vezi daca o mai ai sau nu, sa ti se prescrie un alt tratament pentru tine si pentru partenerul tau in cazul in care inca o ai.
repet: nu trebuie sa ai neapar simtome ca sa o ai, mai ales daca este tratata "partial" simtomele pot disparea si reaparea ulterior. Daca nu ai incredere in laboratorul unde ai fost prima data si consideri ca analiza a fost eronata, poti incerca alt cabinet. Astfel poti sta linistita.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.