Diversificarea-105
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: diversificarea
lucky777 a scris:De maine introducem si noi legumele. Mi-am luat inima-n dinti. Dar tot nu pricep un lucru. Lui Tudi ce pot sa-i dau in prima zi? Numai apa in care a fiert morcovul+pastarnacul, sau si ceva legumite pasirate? Si ce cantitate sa-i dau in prima zi?!
Nu supa, e apa goala si nu are rost. Ii fierbi morcov, patrunjel, pastranac si i le pasezi, ma rog blenduiesti. Unii dr recomanda sa ii dai dreptate, 3 lingurite azi, 6 maine si tot asa..adica sa cresti cantitatea progresiv. Eu i-am dat din prima o anumita cantitate si gata. Daca nu se satura, iti va cere laptic
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Andreea Asa o sa fac. Tineti-ne pumnii.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ii poti da direct legumele pasate....cateva lingurite.
Acum am vazut ca a scris Andreea
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-02-20 17:12:05)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Rruxxy Maine o sa incercam morcov, pastarnac, patrunjel. Daca e al meu...va manca. Daca e al lui taica-so...hm.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Fetele,va intrebasem si eu ceva... mERSI!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
lucky bafta multa, maine,
liliana, pai ce dai e ok acum, oricum fructe vad ca ai dat ceva, noi sutem mai in urma si nu am testat decat mar, para si portocala(de 2 zile) plus niste piure de caise de la borcanel, cam atat si proabil mai mult ca sigur ca vom ramane mai mut pe mere si portocale pana o sa mai apara ceva fructe mai romanesti
iar legat de masa de legume, cam astea sunt la varsta lor, poti sa maia daugi (si eu vreau sa adaug zilele astea) sfecla rosie si o rondea de praz, cica sunt ok de la 6 luni...
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Adinacum vrei sa ii dai sfecla rosie? vreau si eu sa ii bag
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
pai alina in cartulie scrie ca se poata da de la 6 luni si in parc am o mamica care i-a dat...asa ca , o sa iau zilele astea din piata si bagam si din asta, sau poate in prima faza o sa-i fac niste suc si ulterior adaugam si in mancarica....coapta e super buna, bine sa nimeresti una mai frageda si poate asa manaca mai mult si a mea mata
9 ani de copilarie ....
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu sunt suparata. Dimineata la 5-6 cand e prima trezire si seara la 6 dupa masa de legume Maria abia mananca 100 ml lapte! Sa inteleg ca nu ii mai place laptele? Cerealele le mananca ok, legumele la fel...cam 150-160 gr... Dupa vaccin se intampla chestia asta: ori e de la dintisori, ori reactie la vaccin, dar atunci ar trebui sa fie la fiecare masa,
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
xenona a scris:katami a scris:faci laptele cum il faci tu noraml (habar n-am cum), il pui pe foc si cand e fierbinte bagi fie o pastila de calciu lactic la 250 ml (daca ti-a recomandat pediatrul conform analizelor ca are nevoie de branza CALCICA), fie cateva pic de lamaie, pana se branzeste. stingi si scurgi branzica aia (o'hara parca zicea ca iese mai gustoasa daca o lasi sa se raceasca in zer).
(io m-am riscat sa-i bag lapte normal nu dati cu rosii si nu fa ca mine)
pai asa am facut, dar nu-mi iese ....nu se branzeste nimic......la 200 ml am pus 2 pastile jumate de calciu lactic pisate.
pupici la pitic
buna !
mai nu cred ca iese cu lapte praf ... din ce stiu eu laptele asta nu se fierbe . daca nu ai voie sa ii faci din lapte pasteurizat atunci cred ca mai bine mai amani ... eu ii fac din zuzu (rosu, sa fie mai gras) si iaurt .. cand fievrbe laptele (500 ml ) pun 1/2 cutie mica de iaurt (campina folosesc eu ) .. si iese destul de gustos
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
noi am papat asa, la 6 supt , la 8 supt la 10 mar+jum para +4 biscuiti + supt-nani 1.30 si pe la 2 are legume si liber la supt mie mi se pare ca al meu copil papa cam des, adik eu nu prea reusesc sa-l harnesc la 3 ore,ff rar se intampla asta
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Alina Elena
- Insomniac member
ginutza a scris:noi am papat asa, la 6 supt , la 8 supt la 10 mar+jum para +4 biscuiti + supt-nani 1.30 si pe la 2 are legume si liber la supt mie mi se pare ca al meu copil papa cam des, adik eu nu prea reusesc sa-l harnesc la 3 ore,ff rar se intampla asta
da-i de cate ori cere. nu ii fa program. isi face el sg.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-02-21 13:46:35)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
Azi: pulpa de pui la cuptor cu cartof dulce, ardei kapia, un morcov si 2 rondele de praz. La blenduit am adaugat iaurt
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Branzica dulce eu i-am facut din lapte zuzu integral, cand fierbea adaugam 4 pastile de calciu lactic la 500 ml lapte, ulterior am avut de la tara lapte de capra si i-am dat. Cu lapte de capra iesea super barnzica, avea si ea gust, se inghega repede, cu lapte de comert abia imi iesea.
Flower, cu raceala la gradinita asa e. Oricum mie mi se pare prea mica pt gradinita, de aceea iti raceste si se imbolnaveste asa des. Nu ai pe nimeni care sa te ajute, sau o persoana sa stea cu ea acasa si sa nu o mai duci la gradi? Eu in privinta gradinitei/cresei sunt impotriva lor pana la varsta de 3-4 ani. Nu este un medic prielnic pt sanatatea copilului ci un factor declansator al diverselor boli si unele pot fi foarte urate, mai ales la copii mai mici cum sunt ai nostri care inca nu si-au format un sistem imunitar. Eu am vb cu pediatra si mi-a recomandat ca dupa 2 ani sa iau o femeie care sa stea cu el si sa nu-l duc la cresa, pt ca se va imbolnavi f des si voi avea probleme cu el mai mereu.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
ginutza a scris:noi am papat asa, la 6 supt , la 8 supt la 10 mar+jum para +4 biscuiti + supt-nani 1.30 si pe la 2 are legume si liber la supt mie mi se pare ca al meu copil papa cam des, adik eu nu prea reusesc sa-l harnesc la 3 ore,ff rar se intampla asta
si mie mi se pare ca suge destul de des,sa zic cam la 2 ore,de asta am inceput un pic mai devreme si diversificarea adina sper sa manance pe viitor la fel de bine ...ce sa zic...eu ma multumesc sa imi ia cateva lingurite de suc de fructe pt inceput si sa manance bine supa raportam si noi ce am papat azi,pe la 10 un biscuite cu suc de mandarina(de la 1/2 de mandarina) la 13 legumele la fel de bine
Alexia-Ioana 25 august 2010
- Alina Elena
- Insomniac member
azi
la10- branzica de vaci+mar ras+gem de topoloveni
la 15- spanac+dovlecel+putin ficatel fierte+galbenus+ulei de masline+smantanica
la 19- cereale cu piersici
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Andreed a scris:Azi: pulpa de pui la cuptor cu cartof dulce, ardei kapia, un morcov si 2 rondele de praz. La blenduit am adaugat iaurt
iamyy, as manca si eu chiar si blenduite (clar... e din cauza frigiderului gol)
eu i-am dat cereale seara... cate o cupa 2 zile, apoi 2 cupe 3 zile, din seara asta avem 3 cupe. sa i le dau la penultima masa??(pana acum i-am dat la ultima masa) mananca bine, adica normal, cum manca si laptele.
Lucky, sper ca ai avut bafta azi undeva la sf saptamanii, incepem si noi legumele
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-21 17:37:54)
Mamica de Eric Andrei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
mama...ce a mancat maria ...
noi dim mango, mandarina si biscutit si putin paine cu gem pranz tocanita de cartofi cu ardei la cuptor,+ supa si niste carnita de pui ( a gustat dinr-un patrat d ebranza totpita ptr copii ) seara.....cred....ca ii fac compot de mere , pere
aina cu i-ai facut fetei tale pranzul? fierte sau la cuptor , suna bine, idee ptr maine
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-02-21 17:43:59)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|