Diversificarea-66
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
Re: diversificarea
azi: mar+para morvov+cartof+galbenus+ intotdeauna compotel (de mar sau cu para daca avem probleme cu kk - bea din cana de la inceput!)
geo, eu nu i-am dat niciodata suc de portocala. dar incearca sa ii dai direct din cana poate bea.
iubesc+Camelia+Matei
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Ieri: pireu de cartofi+morcov+patrunjel +carnita de pui
Astazi: dovlacel+cartof dulce+ ardei gras rosu= esec total
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- tomina
- Hero member
Andreea: dovlecel+unt+laptic+marar sau cimbru=super bun
iubesc+Camelia+Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
eu i-am dat de cateva zile in iaurtelul de seara putina banana si de 2 zile face in kk niste urme asa ca de marar, dar multe frate, de parca ar fi mincat fff mult marar. v-ati confruntat cu asa ceva? se schimba kkuta de la banana?
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
carra e bine ca face, eu ce sa mai zic cu a mea ca nu face deloc, poate dupa ce bagam fructele sper sa faca, adica sapt viitoare..
intrebare: cum decongelez carnea pt piure? in apa sau o scot si o las in frigider? cam cat se fierbe (precizez ca e gaina de tara, tocami mi-a trimis maica*mea si e facuta din start cubulete cat sa scot odata, am si piept si pulpa.....)
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
si eu am bucatele tot asa la conge, dar doar din piept. eu ii pun de cu seara o portie in frigider si pina dimineata e decoongelata. apoi o fierb, la inceput in apa separata de legume, pe urma in apa cu legume. evident spumez carnita bine bine de tot si apoi adaug legumele. asa fac eu, acuma nu zic ca asa e bine, sa mai vedem si alte pareri. spor adina si sa-i placa Mariukai mincarica.
- adinagrig
- Insomniac member
aleo, si eu sper sa manance si carnita, pana acum e ok cat de cat, adica na la cat a mancat si laptic tot asa si legume, nu e o mancaciosa, dar nici nu refuza la maxim....
o scot si eu acum si o pun in frigider....eu o sa o fieb separat de legume, poate mai incolo o sa o aduc si in legume....
cat i-ai dat prima data, o lingurita de carne pasata?
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
eu i-am pasat in bleder cu legume cu tot ca din lingurita n-a prea vrut. putininca la inceput, 2 3 cubulete de 1 cm/1 cm pentru 2 portii cat ii fac eu o data (imi ajunge ptr doua zile la rand). eu cel putin asa am facut, cum am zis, nush daca e bine sau nu, ideea e ca a mea lapte papa, dar supita mea ... mai deloc. LE: me se duce la nanita, mai vb maine fetele.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-01-15 23:28:39)
- Andreed
- Addicted member
- Site
La fel fac si cu cu carnita. O am in pungute separate in congelator si o scot seara, pana a doua zi e dezghetata. Eu nu am cantarit niciodata cata carnita ii pun, o fac din ochi, oricum nu ii pun mai mult de 20-30 gr
- adinagrig
- Insomniac member
pai din ochi, dar totusi sper sa nu-i pun prea multa....
fetelor, cat o fierbeti voi? fierb la ea de 1h si parca tot e greu mestecabila, se desface asa in fasii ca na e piept dar totusi , ..... o sa-i pun o lingurita normala,nu de-a ei, cu carne deja pasata , e ok pt inceput? e prea mult?
precizez ca e gaina de tara-trebuie sa-i dau numai carne matura? asa am citit pe undeva,d ar nu mai stiu pe unde, ca nu trebuie animal in crestere, gen pui sau vitel....asa o fi?
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-01-16 10:58:07)
9 ani de copilarie ....
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
o lingurita e ok, adina
io n-am auzit de asta cu animal in crestere, dar e fff bine ca ii dai de tara
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- tomina
- Hero member
azi: juma banana + mar (ras tot) mar copt+branza+ficatel (garantat papa ) + compotel iaurt
iubesc+Camelia+Matei
- Andreed
- Addicted member
- Site
Astazi ii fac: cartofi dulci cu carne de pui la cuptor. Sper sa am succes
- carra_verona
- Insomniac member
mar ras cu 60 ml lapte si biscuite ras laptic in rest ca am fost plecati. pe seara cateva lingurite de piure de legume (ce mai ramasese de ieri) +1/2 ousor si putintel iaurtel. maine dim i-as da si eu bananutza cu mar ras sa vedem daca papa.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
fetelor, suculețele se ?ncep ?nainte de diversificare? ce anume putem să le dăm? eu nu i-am dat nimic p?nă acum și mă g?ndesc dacă n-o fi cazul să bag și sucuri. iar dacă nu, c?nd e ok să ?ncepi să i le dai?
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ana, eu nu i-am dat suculet. Am inceput direct cu legumele si apoi i-am dat cateva zile suc dupa care am renuntat ca nu mai voia. Acum ii blenduiesc direct manadarina si gata.
Asa procedez si eu cu carnita, o pun de seara in frigider. Nu o cataresc, pun din ochi.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Neata
Nici eu nu i-am dat suculete....am inceput cu legumele direct. Am incercat intr-o seara sa ii dau de portocala dar mi l-a refuzat asa ca nu am mai insistat
- adinagrig
- Insomniac member
ieri am fost ptima zi cu carnita...am scris eu mai sus
azi are niste bubite rosii pe barba si un pic pe un obrajor...de la carnita sa fie? sa-i mai dau si azi si apoi sa fac pauza? ce ma sfatuiti? doctorita mi-a zis ceva de bubite ,atunci cand o sa-i dau out, daca ii apar sa ma opresc o perioada si apoi sa mai incerc iara....
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare
ieri
la 10- portocala cu banana cu mar
la 15 - spanac cu dovlecel si branzica la cuptor in vas iena uns cu unt
azi
la 10 - cereale cu piersici
la 15 - paste cu putin spanac ramas de ieri, cu carnita de vitel+ ulei de masline
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-17 12:41:45)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|