Diversificarea-69
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: diversificarea
Mariei tare ii plac cartofii dulcei. Am ramas si eu fara provizii, azi merg la Kaufland sa cumpar
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
sa caut si eu acesti cartofi dulci ca prea il vad prezent in mai toate meniurile pe care le mai postati voi fetiliiiiii.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
si noi papam bine cartofii dulci
eu la inceput tot cu razatoarea aia de sticla am facut para. si marul. si acu tot cu ea. stii ce fain iese Adina, si e usor de curatat. nu ca alti roboti.
Azi- meniu
la 10- cereale cu piersici
la 15 - piure de cartofi( morcov, ardei, patrunjel, pastarnac, cartof dulce, dovlecel)+ carnita de pui+ulei de masline
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-19 16:59:04)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu nu m-am inteles deloc cu razatoarea aia de sticla si am aruncat-o. Eu folosesc una normala dar cel mai des blenderul, eu cu el ma inteleg de minune.
- carra_verona
- Insomniac member
eu o folosesc si pentru mar/para si pentru biscuite noi azi: 10: 1/2 iaurt 15: chinuiala cu piure de cartof cu glabenus si putin carnitza plus 150 ml laptic 19: mar copt cu branzica (n-am maincat tot) la 10 seara mai dam un bibe si cam asta pe ziua de azi. LE: rux xum faci compotelul sa incerc si eu? pls
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-01-19 19:14:54)
- rruxxy
- Platinum member
Fierb fructele normal si le blenduiesc
Tu deja ai 3 mese diversificate? Eu abia acum am inlocuit inca o masa de lapte si avem 3.
Azi: mar, para, branzica, biscuiti legume (cartof, morcov, ardei rosu, dovlecel) cu galbenus iaurt cu cereale
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-01-19 19:23:40)
- carra_verona
- Insomniac member
pai pina acuma pranz n-a prea mincat si mai mult papam laptic decat altceva. mda. cred ca sunt 3, nici nu mi-am dat seama. papam laptic seara la 10, noaptea la 4 -5 si dupa pranz. pina acuma i-am dat iaurtel seara - il consideram mai mult masa de lapte dar mi s-a zis sa ii dau dimineata ca poate asa papam si noi pranz. sa nu-i mai dau dimineata mar ras cu biscuite si cu 2 masuri laptic in el. sper sa nu fi gresit eu prea rau ... nici nu mai stiu ce sa zic.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-01-19 19:25:59)
- Andreed
- Addicted member
- Site
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
carranu stiu daca te incalzeste, dar ma regasesc in ceea ce patesti tu cu Ioana, in timp o sa se rezolve, dar vezi cum o pacalesti cu laptele, la noi a mai mers sa manance mai mult putin cand intarziam cu tzatza.., de aceea incercam s aii dau sa pape mai devreme putin decat cand stiam eu ca il ia foamea si dc nu manca la cand incepea sa tipe de foame aincercam iar...daca nu mergea ii dadeam tzitzi...
azi dim para, caisa, biscuiti si pepene galben pranz supita ( a vomitat ), piure de cartofi cu carnita si cateva lingurite de supa ( dupa 30 min) seara iaurt cu mar , banana si cereale
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Noi tot 2 mese avem diversificate si nici nu ma chinui inca pentru a 3
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Am papat si noi ieri si azi bine legumele,apr100 ml,in care am pus si putin ulei de masline;probabil de la el le-a mancat mai bine fetele,ce am invatat eu de la tipa car mergea la un ped bun din buc e ca in legume mai merg si fasolea verde si spanacul,carnita de pui...iar la fructe merg acum mere,pere,banane,piersici,caise+-branza calcica din lapte obisnuit,plus cereale in 2 mese,cea de dimi si cea de seara;bine,bebele ei era cam slabut...
acum,eu nu stiu cum sa fac:noi avem masa de legume si seara,cam penultima masa de lapte in care pun orez de la nestle si vreau sa bag zilele astea masa de fructe si apoi si carnea,la dif de 2 sapt;nu stiu insa in ce ordine;noi inca mancam cu ling dupa operatie si da aptele mai tot pe jos...ce ma sfatuiti?sa merg tot pe legume,diverse cobinatii si noutati si carne si mai incolo masa de fructe?sau fara carne si sa bag si o brnzica,un mar,o banana-ceva?pt mine ar merge ultima variantas ca stiu ca e mai gros ce rezulta si papa cu lingurita...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
offf, lili, eu as inclina pt carnita, ca are fier....
la noi azi a fost cam nasol: 1. nu a facut cacuta de la para 2. legume cu carnita nu a mancat decat vreo 2-3 lingurite si inca vreo 2 pe ea si cu chinul meu asa : am scos morcovul dupa ce a fiert, pastarnacul desi a fost subtire a fost tare atos..poate din astea 2 motive nu a mancat, ...avea si laptic de la mine in el si ulei de masline, era bun ca l-am gustat si eu 3. maraita toata ziua, dupa amiaza nu a dormit decat 1h, de la 4 la 5 si apoi pana la baita nimic .... 4.in bibele de seara i-am pus o lingurita de cereale din porumb , tapioca si fibre prebiotice de la plasmon, si s-a cam ingrosat continutul pt tetina cu 2 gauri, i-am transferat continutul in canuta din aia care are 3 gauri, dar cu care nu e obisnuita, i-am dat repede ca plangea, s-a inecat toata a dat pe ea, apoi in final am facut un bibe simplu pe care l-a baut
acum a adormit, dar ziua de azi mi s*a parut un fiasco total...
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nici Maria nu a dormit azi decat 2 ore...abia acum a adormit si sper sa o tina
- liliana83
- Hero member
mda,insa sta f bine cu fierul ca i-aufacut analize in spital...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- rruxxy
- Platinum member
Lili, eu zic sa-i dai fructe. Lasa carnita mai incolo mai ales daca sta bine cu fierul.
Ce povestesti tu ca ii da lui bebe cu care ai stat in spital, asa i-am dat si ii dau si eu lui Vlad
- liliana83
- Hero member
Da,azi ii dau mere cu cereale si n-o sa-i mai pun si-n masa de seara si dupa pranz legumele,in care vreau sa pun si spanac...
- Andreed
- Addicted member
- Site
Voi ati dat iaurt facut in casa sau cumparat?I-as face mamaliga de mei cu iaurt si branzica, nu stiu daca papa dar as incerca
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
adina.. ce povestesti tu acolo la noi se intampla aproape zilnic ea nici o data nu doarme de la 5 pana la baita. noi ieri am sarit peste masa de la ora 5.. nici dupa baie nu s-a omorat cu mancatul.. azi dimineata a mancat la 6.. si de atunci nimic.. i-am pregatit cartofi dulci azi.. sa vad..
Daria Ioana - 06.08.2010
- carra_verona
- Insomniac member
Andreed a scris:Voi ati dat iaurt facut in casa sau cumparat?I-as face mamaliga de mei cu iaurt si branzica, nu stiu daca papa dar as incerca
eu ii dau iaurt din comert andreea, seara la 7 cu biscuitei si pe urma uneori putina bananutza. n-am incercat sa ii fac in casa. ma bate si pe mine gandul la mamaliga cu iaurt cu branzica.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|