Diversificarea-75
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Re: diversificarea
nu.. azi si-a baut lapticul la 7.. 100 ml.. atat a vrut.. am lasat-o in pace. a adormit de la 9-11 si la 11 a papat banana. si nici dupa fructe nu ii dau nici un pic de lapte pana la pranz... defapt daria nu mai bea lapte.. de pe la 7-8 dimineata pana la 17 seara
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Carra nu ii mai da lapte la 30 de minute dupa fructe. Lasa-o cu cat papa, dupa care cand plange de foame incerci sa ii dai legumele
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
geo, superba printesa ta, si arata super bine , adica ma refer la haine, la noi uneori e jale, bine nu tot timpul, dar e jale iti zic, am 3 salopetici pe care le rulez la cateva zile, nu vre sa vezi cum arata ...iar babetici zilnic cate 2 cel putin....
asa sa revenim noi azi : la 10.30 piure de para :1 lingurita si 1/2; piure de para cu gem de prune Topoloveni :nimic...(l-am mancat eu si instant m-am dus la buda )
la 13 legume cu carnita (ceapa, patrunjel frunze si radacina, telina , cartof, dovlecel, ardei) : mancat tot (a iesit cam putin ca desteapta de maica-sa le-a cam uitat in prima faza,cand m-ai aveau fff putina zeama, ulterior cand le-am incalzit putin inainte de blenduire, am mai pus niste apa si iarasi le-am uitat de data asta pana s-au lipit : bine ca doar ceapa)...lins castronelul, aproximez in jur de 90gr...
offf, perseveram greu la capitolul fructe, dar asta e, incet incet le-o accepta ea....
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
aha fetele, deci noi nu mai dati laptic la 30 min dupa masa. a mea n-a prea admis legumele si am 'intuit' eu ca nu mai vrea tot un amestec ca si dimineata si ca ar vrea laptic. nici nu mai stiu ce sa mai fac. azi cu chiu cu vai papa la 4 (micul dejun la 11:30 plus laptic pe la 12) putine legume si i-am mai dat si laptic. acuma nu cred ca mai papa la 7 si nici nu i-as mai da azi iaurtel. cand o mai cere ii dau laptic. offf, nici nu mai stiu ce sa fac.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- Site
Carra, incearca sa nu ii mai dai intre mese. Adica, daca la 11 papa 50 fructe,dai-i imediat completare lapte nu la jumatate de ora ca asa nu rezolvi nimic. Trebuie incet incet sa ii faci un programel Nataliei. Si incearca distante mai mari intre mese, 3 ore jumate, 4 si o sa vezi ca va papa mai bine.
Inca un lucru pe care l-am mai spus si pe care l-am invatat de la fete: incearca sa o culci inainte de masa sa fie odihnita, sa nu fie maraita
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- Site
Carra, incearca sa o "asculti" oe Nati, atata tot. Copiii ne dau semnale, doar ca trebuie sa stim cum le interpretam. Nimic nu este greu..trebuie doar sa avem rabdare
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Carra nici eu nu ii dau fetei intre mese laptepraf.maisugeea tzitzi dar nu mutl. asa cateva guri. si intre mese sunt cam 4ore. de aia cand vine ora mesei mananca fara discutii, ii e foame
azi
la 10- cereale cupiersici
la 15- paste cu spanac si cu branzica
la 19 - iaurt cu biscuiti
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Carra eu cred ca tu esti mult prea stresata si de aceea nu o intelegi pe Nati. Ia incearca sa te relaxezi putin... Clar nu-i mai da intre mese ca de aceea nu mananca. Daca nu mai vrea fructe de exemplu si a mancat foarte putin, da-i lapte in completare daca vrea dar cum a zis Andreea...da-i atunci.
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
ieri: mar ras conopida+pui (+mar ras ca altfel a strambat din nas )+compotel titi (nu-i plac budincile )
azi: para+1/2banana legume (cartof, morcov, patrunjel, telina)+ou+compotel mamaliguta+branza+iaurt
iubesc+Camelia+Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
azi
la 10 - cereale cu piersici
la 15- piure de legume(cartof dulce,cartofnormal, morcov, pastarnac, spanac f putin) + o pulpita pui
la 19 - branzica cu mar ras
Carra si eu zic sa fii mai calma.uite acu de ex. Alisia nu prea vrea mancarea de la 15, asa ca i-am dat putin,mai scriu eu pe aici si mai incerc mai tarziu
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
Noi ne-am dat peste cap mesele pentru ca Maria si-a reintrodus masa noaptea. Azi noapte a papat la 4. Eu ii dau din 4 in 4 ore, asta inseamna 4-8-12-4-8. O sa incerc daca nu adoarme sa ii mai dau la 11 pentru ca nu o sa ii ajunga de la 8 pana dimineata. LE: nu ii dau...o las pe ea sa ceara
Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-01-26 16:38:47)
- adinagrig
- Insomniac member
offf, andreea, la noi e ok, ca va d ca de 2 nopti nu mai mananca decat 1 data noaptea....pe la 2 asa,. apoi la 9 ...
la fructe aceeiasi poveste : mar ras 1 lingurita si apoi inca 1 asa mai fortat si isi facea greata cu ea...
legume simple :100 ml , lins castronul....
in rest titzi...
offf, fructele astea....
9 ani de copilarie ....
- sanca
- Hero member
la noi..azi e zi ratata din cauza maraieli.. la 10:30 - mar ras cu branzica.. papat binisor desi nu s-a omorat dupa el la 14: am vrut.. cartof dulce + morcov + ceapa + carnita.. a iesit ff bun dar nu a papat decat cateva lingurite. era prea maraita sa papam cu lingurita si a baut vreo 120 ml de lapte
si acum intrebare.. pireul l-am bagat intr-un borcanel cu intentia sa-l incalzesc maine la bain marie... credeti ca e ok?
Daria Ioana - 06.08.2010
- adinagrig
- Insomniac member
da, sanca si eu mai procedam la inceput asa, de fapt la inceput ii dadeam numai din bibe ca sa masor cat ii dau...
acum stii cum fac: ea pe la 11 adoarme, eu ii pun legmele la foc, intr-o ora sunt gata, le opresc , si cand ea se trezeste in jur de 13 , mai dau drumul 1 minut la foc si le incalzesc putin, le blenduiesc, adaug ulei de masline si le pun in castronel...
9 ani de copilarie ....
- sanca
- Hero member
pai si eu fac la fel.. le las pe aragaz le incalzesc putin la ora mesei si le blenduiesc.. insa acum ce-am pus in borcanel e gata blenduit. e ce-am recuperat din castronul care nu l-a papat
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
sanca poti sa le pastrezi, eu nu am pastrat niciodata, nici blenduit nici asa de pe o zi pe alta
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
off,eu sunt suparata tare! aseara la baita l-am vazut pe Serban plin de bubite dese si abia vizibile pr toata burtica;ieri a mancat branzica cu banana,dar era a doua zi de banana si a treia de branzica;banuiesc ca de la banana,nu?si manca asa bine... legumele nu-i plac...o sa mai stau cateva zile si-i mai dau banana sa vad sau cum sa fac?pot sa nu fie de la mancare?
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Nu-i mai da un timp banana sa vezi ce se intampla...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|