|
Nu esti logat.
Rezultate teste urina#1 2010-09-01 09:44:10
Rezultate teste urinaSalutare tuturor! In urma cu o saptamana mi s-au umflat picioarele,abia ma intorsesem de la mare,mi-am facut toate analizele la spital,apoi am mers la dermatolog,a zis ca este vorba despre o arsura cauzata de soare,ca tratament am primit lucoid crema si detralex pentru circulatie..mi s-a recomandat si sa fac analize la urina..a venit si rezultatul > albumina urinara densitate 1.010 (din ce am citit pe net e cam mica densitatea,asta ce inseamna,sunt probleme???) , albumina urme fine..La urocultura - crestere bacteriana <1000 ufc/ml . Asta ce reprezinta? Daca ma poate ajuta cineva,multumesc anticipat! Offline #2 2010-09-01 09:51:44
Re: Rezultate teste urinaPoate ne-am putea face o imagine de ansamblu daca ai pune toate rezultatele aici, inclusiv valorile de referinta ale laboratorului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-09-01 09:59:14
Re: Rezultate teste urinaPai doar asta am pe buletinul de analiza,de asta si sunt nelamurita caci din ce am citit pe aici,trebuia sa am mai multe lucruri trecute in rezultat,ori la mine nu apare decat ceea ce v-am scris eu.. Offline #4 2010-09-01 10:15:33
Re: Rezultate teste urinaanaliza rezultat valori biologice de referinta Offline #5 2010-09-01 10:38:11
Re: Rezultate teste urinaPoti merge pentru inceput la medicul de familie. Cu siguranta daca e vreo problema (desi nu cred, dar eu nu am pregatire medicala) el va sti incotro sa te indrume. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-01 10:47:42
Re: Rezultate teste urina
Cand mi-au eliberat rezultatele au zis ca nu e nici o problema,eu din ce m-am documentat pare ca densitatea e cam mica plus ca rez urocultura < 1000 ridica semne de intrebare,din ce am citit pe diferite siteuri..problema este ca muncesc de la 8 la 18.30,nu ajung la medicul de familie din cauza programului de lucru,poate merge altcineva cu rezultatul in locul meu...pfff.ms pt ajutor. Offline #7 2010-09-01 12:06:12
Esti absolut ok. In primul rand evident ca un medic este de preferat unui site, asa ca daca ti-au zis ca esti ok, cel mai probabil esti, pentru ca ei au imaginea de ansamblu. Urocultura <1000 ? nu inseamna nimic, tocmai. Densitatea variaza foarte mult. Offline #8 2010-09-02 09:10:30
Re: Rezultate teste urinaLa dermatolog am mers caci acolo m-au indrumat de la urgente,caci mi-au iesit analizele bune si nu stiau din ce cauza mi s-au umflat picioarele..la dermatolog s-a constatat ca e o arsura capatata la mare din cauza soarelui puternic..si mi s-a recomandat sa fac si analize la urina..de asta ziceam k nu stiu unde sa merg cu rezultatele,daca ziceti ca sunt bune m-am linistit..o sa incerc sa ajung si la medicul de familie totusi,programul nu prea imi permite insa..va multumesc pentru raspunsuri! Offline #9 2010-09-02 10:28:57
daca e in contextul unei arsuri, esti cu siguranta ok. adica analizele urinare sunt absolut ok in acest context. Offline #10 2010-09-02 10:59:59
Re: Rezultate teste urinaEu am mers la medic,insa pana sa pot ajunge cu rezultatele acestea de la urina,m-am gandit sa intreb aici,sa nu mai fiu asa stresata,poate primesc un raspuns sa ma linistesc..doctorita mi-a zis ca e posibil sa imi ramana pielea mai inchisa la culoare pe picior , unde am arsura,asa o sa ma invat minte poate,sa ma uit la pata aceea si sa nu ma mai expun aiurea la soare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|