|
Nu esti logat.
Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteron-2#20 2010-09-09 09:47:28
Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteronasta o sa-ti spuna medicul de planning, oricum exista contraceptive doar cu progesteron, cum ti-au zis si fetele, cu o cantitate mult mai mica de hormoni Offline #21 2010-09-09 17:45:50
Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteron
raspunsul e da la amindoua intrebarile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2010-09-09 20:39:57
Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteronBuna ziua, Offline #23 2010-09-10 14:26:11
Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteron
Daca a iesit testul negativ, eu nu cred ca esti. Cand eu eram insarcinata cu fetita mea, mi-a iesit din prima, cu testul. Repeta-l, eventual. Offline #24 2010-09-11 17:41:02
Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteronMedicul mi-a spus ca nu e nimic grav. Insa sunt stresata. Pentru ca doua saptamani jumate am avut un spotting discret, apoi vinerea trecuta am avut senzatia ca imi vine menstruatia. Mentruatia a venit lunea asta, marti a devenit abundenta, miercuri si mai, joi asa si asa, dar am luat vitamina k, de ieri fac tratamentul cu etamsilat,ergomet si calciu. Dar nu s-a oprit complet. Inca mai iau orgametril. Mi-a spus ca de acum sa il iau cu pauza de o saptamana. Oricum, nu am curajul sa renunt la el, pentru ca in trei zile imi va declansa alta hemoragie. Medicul mi-a spus ca uitand sa iau pastila aceea, am declansat hemoragia. Pentru ca orgametrilul nu poti sa il intarzai mai mult de trei ore. Mi-a facut o ecografie, si mi-a spus ca uterul este marit, dar nu poate afirma ca am uter fibromatos, pentru ca in momentul acesta e firesc sa fie usor marit. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-11 17:46:11) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|