homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteron-2

#20 2010-09-09 09:47:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Menstruatia sub anticonceptionalele cu progesteron

asta o sa-ti spuna medicul de planning, oricum exista contraceptive doar cu progesteron, cum ti-au zis si fetele, cu o cantitate mult mai mica de hormoni
cred ca depinde de organism, daca zici ca sangerezi abundent acum nu cred ca o sa-ti mai vina peste cateva zile

#21 2010-09-09 17:45:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Marlyn a scris:

heimdall a scris:

eu nu inteleg de ce iei tu orgametril, rolul lui nu e de contrapceptiv si are de 10 ori mai mult progesteron ca un contraceptiv obisnuit... chiar nu vad de ce ai inghiti jumatate de folie zilnic  neutral
eu am luat orgametril pentru o dereglare hormonala si m-am simtit foarte rau de la el
de ce nu mergi la un medic de planning sa-ti prescrie niste pastile potrivite pentru tine ?

Daca am o usoara hipertensiune, pot lua contraceptive combinate?

Daca opresc acum orgametrilul, voi avea din nou o sangerare dupa cateva zile?

raspunsul e da la amindoua intrebarile
si, asa cum ti s-a spus deja, ORGAMETRIL NU E CONTRACEPTIV!!!!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2010-09-09 20:39:57

marryradu
New member
Inregistrat: 2010-09-09

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 10-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

#23 2010-09-10 14:26:11

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

marryradu a scris:

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 10-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

Daca a iesit testul negativ, eu nu cred ca esti. Cand eu eram insarcinata cu fetita mea, mi-a iesit din prima, cu testul. Repeta-l, eventual.

#24 2010-09-11 17:41:02

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Medicul mi-a spus ca nu e nimic grav. Insa sunt stresata. Pentru ca doua saptamani jumate am avut un spotting discret, apoi vinerea trecuta am avut senzatia ca imi vine menstruatia. Mentruatia a venit lunea asta, marti a devenit abundenta, miercuri si mai, joi asa si asa, dar am luat vitamina k, de ieri fac tratamentul cu etamsilat,ergomet si calciu. Dar nu s-a oprit complet. Inca mai iau orgametril. Mi-a spus ca de acum sa il iau cu pauza de o saptamana. Oricum, nu am curajul sa renunt la el, pentru ca in trei zile imi va declansa alta hemoragie. Medicul mi-a spus ca uitand sa iau pastila aceea, am declansat hemoragia. Pentru ca orgametrilul nu poti sa il intarzai mai mult de trei ore. Mi-a facut o ecografie, si mi-a spus ca uterul este marit, dar nu poate afirma ca am uter fibromatos, pentru ca in momentul acesta e firesc sa fie usor marit.

Ar fi trebuit sa se opreasca complet, cu acest tratament? Nu mai sangerez mult, dar cand simt ca mai curge, ma apuca depresia si cele mai negre ganduri. Anul trecut mi-am facut un rmn, si a iesit bine. Ultimul PAP era 1, dar ar trebui sa il repet. Exagerez?
Mama a avut anul trecut cancer de col, stadiul 1, si se simte fff bine. L-am intrebat daca nu e acelasi lucru, si medicul a spus ca in niciun caz. Ca mama era dupa menopauza, ca sangerarea mea e menstruala, ca nu e normal sa iau orgametril fara pauza.

Ce bine era cu anticonceptionale combinate! Hemoragia era usoara!

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-11 17:46:11)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.