homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2010-09-01 15:54:29

Dreamgirl
Full member
Inregistrat: 2009-03-22

intrebare

.

Ultima oara a fost editat de Dreamgirl (2011-08-08 16:58:29)

Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale.

#2 2010-09-01 16:04:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: intrebare

nu, deloc, dupa ce termini o folie si incepi alta iti poti modifica ora, dar trebuie sa o respecti pe tot parcursul blisterului, nu sa revii la ora de luna trecuta cum ar veni

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2010-09-01 17:18:14

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Ai voie sa iei pastila in fiecare zi la alta ora daca vrei, dar sa nu depaseaca  12 ore diferenta dintre ele . Spre exemplu : Luni o iei la 7 pm, marti la 9 pm, miercuri la 00:00 am  si tot asa..dar nu ai voie sa o iei mai tarziu de 7 am, deci sa nu fie 12 ore..bine.. totusi , incearca sa le iei la ore apropiate , dar nu tre sa  te opresti din ce faci daca ora pastilei te-a prins pe picior gresit, poate fi amanata wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4 2010-09-22 11:22:51

slaveya
Membru
Inregistrat: 2010-09-22

Shosanna a scris:

Ai voie sa iei pastila in fiecare zi la alta ora daca vrei, dar sa nu depaseaca  12 ore diferenta dintre ele . Spre exemplu : Luni o iei la 7 pm, marti la 9 pm, miercuri la 00:00 am  si tot asa..dar nu ai voie sa o iei mai tarziu de 7 am, deci sa nu fie 12 ore..bine.. totusi , incearca sa le iei la ore apropiate , dar nu tre sa  te opresti din ce faci daca ora pastilei te-a prins pe picior gresit, poate fi amanata wink

Deci....daca eu iau mercilon intr-un interval orar de 1-2 ore in fiecare zi.....e ok? va
si...ai am inca o nelamurire.....cand incepi a doua folie...cate zile trebuie sa treaca pentru a te considera protejata de pilule? tot 7? va rog frumos sa-mi raspundeti; aceasta intrebare am uitat sa o adresez medicului, si imi este putin cam teama, din moment ce am avut contact sexual neprotejat din ziua 5 a celei de-a doua folii

#5 2010-09-22 11:25:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, e ok
daca iei pastilele corect, esti protejata in continuu, si in pauza si pe durata foliei

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.