homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema aparitie CM dupa karissa

#1 2010-09-01 18:41:35

raluc
Membru
Inregistrat: 2010-09-01

problema aparitie CM dupa karissa

ko buna fetelor! am si eu o mica nelamurire. am inceput prima folie de karissa conform recomandarilor medicale in prima zi a CM mai exact pe 3 august.Dupa cele 21 de zile de administare a urma pauza de7 zile in care CM nu a aparut. Facand corect calculele dupa 21 de zile aduca pe 24 august ar fi trebuit sa vina CM, intrebarea este cum se poate sa ai CM de doua ori in acceasi luna? Sunt motive de ingrijorare? acum ce sa fac voi continua cu noua folie in mod normal?
astept raspunsul vostru.

#2 2010-09-07 22:46:45

Aao
Membru
Inregistrat: 2010-09-07

Re: problema aparitie CM dupa karissa

Buna! problema mea este urmatoarea: am luat timp de 1 an si jumatate Karissa iar dupa un control ginecologic mi s-a spus ca ar fi bine sa fac o pauza de 3 luni, ceea ce am si facut. Luna aceasta(dupa cele 3 luni de pauza) am asteptat CM intentionand sa incep din nou cu Karissa. Cu 5 zile inainte de data la care trebuia sa imi vina CM am avut o scurgere maronie (ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata) care a durat cam doua zile.Crezand ca este debutul CM am inceput folia de Karissa. De azi dimineata am insa toate simptomele de dinaintea ciclului, inclusiv o mica sangerare (ieri fiind ziua normala in care ar fi trebuit sa imi vina CM). Ma gandesc ca m-am inselat luand pastilele prea devreme si de fapt acesta va fi ciclul de luna asta, va rog sfatuiti-ma ce sa fac, sunt la a 7 pastila luata in seara asta, continui? cu ce ma afecteaza daca continui asa? Multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.