homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatii

#1 2010-09-01 22:21:14

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

relatii

eram curioasa.mai toti avem profiluri pe diferite site-uri de socializare.cu poze, informatii personale si tot asa.
cat de mult conteaza pt voi sa aveti acolo o poza cu iubitul si statutul-intr-o relatie?
ca eu cu al meu n-avem nimic trecut la statut si nicio poza cu noi doi.fiecare pe profilul lui are poze doar cu el si eventual prietenii lui si nu-mi dau seama daca e de bine sau de rau...

My Tears Dry On Their Own

#2 2010-09-01 22:29:13

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Re: relatii

hmmm, nu cred ca trebuie sa fie neaparat de bine sau de rau. depinde si daca aveti poze impreuna. eu de exemplu aveam poze cu fostul, ca erau poze din concediu in care apaream amandoi, da nu am avut niciodata album de tip "iubi" in care sa fie vorba strict despre asta...

#3 2010-09-01 22:32:00

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

da,e aiurea daca aveti poze impreuna si fix alea nu le pune.. nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2010-09-01 22:32:36

old_soul
Insomniac member

deepsleep a scris:

hmmm, nu cred ca trebuie sa fie neaparat de bine sau de rau. depinde si daca aveti poze impreuna. eu de exemplu aveam poze cu fostul, ca erau poze din concediu in care apaream amandoi, da nu am avut niciodata album de tip "iubi" in care sa fie vorba strict despre asta...

pozele in care aparem impreuna sunt poze de grup...
poze cu noi pupandu-ne avem,dar cica alea sunt doar pt noi facute.sa le avem,asa...mi-ar placea o simpla poza,normala.
nu stiu...mi se pare normal ca atunci cand esti fericit cu o persoana,sa vrei sa o stie toti.
ma cam macina chestia asta,ce-i drept.faptul ca nu vrea sa punem poze cu noi...desi stie aproape toata lumea ca e cu mine si n-avem nicio chestie in a ne afisa impreuna live... roll

#5 2010-09-01 22:34:26

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

si i-ai spus lui sa puna poza cu voi doi si nu vrea?
atunci eu sincer m-as cam supara,parca ar avea ceva de ascuns..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#6 2010-09-01 22:37:10

old_soul
Insomniac member

pai tocmai aia e...ca de ascuns in viata reala,nu.ba chiar ne afisam ca lumea.
de ascuns pe net,nu inteleg de ce....
a mai fost si o faza..in primele luni cand eram impreuna, el a schimbat statutu' intr-o relatie.eu nu,pt ca uitasem pur si simplu si nu dadeam atentie site-urilor de genu'.apoi cand mi-am dat seama,el mi-a zis ca avusese "intr-o relatie",dar daca a vazut ca nu schimb eu,a trecut si el inapoi...acum nu mai vrea nici in ruptul capului si nu stiu de ce.si e atat de capos roll

#7 2010-09-01 22:38:47

deepsleep
Full member

adica el se opune in mod constient chestiei asteia, ceva de genul ca iti interzice oarecum sa pui poze cu voi 2? asta mi se pare intr-adevar un pic ciudat. cu toate ca nici eu nu sunt adepta datului de rapoarte omenirii despre viata mea pe facebook, nu mi se pare ok. ti-a zis explicit sa nu faci asta, sau doar n-a postat el si te-ai gandit ca ar avea ceva impotriva?

lol da orgolios mai e! e posibil sa fie din cauza asta, sa i se fi parut ca tu intentionat te-ai lasat sa pari "disponibila" si in felul asta incearca sa iti arate cat de tare l-a deranjat...

Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-09-01 22:41:30)

#8 2010-09-01 22:40:08

old_soul
Insomniac member

mi-a zis clar.imi da pozele,dar sa nu pun nimic la avatar ori facebook sad
si nu ii dau de cap cu asta si ma macina desi e o prostie sad

#9 2010-09-01 22:41:00

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

păi at?t ?n viața reală c?t și pe site-urile astea, te prezinți pe tine, cum ești ca persoană și ce anume te definește. iar un iubit, un statut fac parte din viața ta reală, de ce n-ar apărea și-n cea virtuală?

#10 2010-09-01 22:45:58

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

da neutral mie mi se pare ciudat sincer,ca nu vrea sa puna el sa zicem ca ar fi una,dar sa nu te lase pe tine..pai ce naiba daca in viata reala sta cu tine de ce nu ar pune o poza la avatar sau pe  facebook neutral sau nu se mai uita gagicile la el ca e luat? forgetit

#11 2010-09-01 22:46:41

old_soul
Insomniac member

asa ziceam si eu,dar el nu intelege si nu vrea sad
un timp nu i-am dat importanta..am zis ca atata timp cat totul e perfect in viata reala,de ce sa ma ingrijorez?dar imi tot revin ganduri in cap...oare daca pun o poza fara sa ii zic...sa astept reactia...

#12 2010-09-01 22:55:52

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

vai lol
deci in o gramada de ani de cand suntem impreuna, iubitul meu a avut de 4 ori poza la avatar cu noi amandoi. pe hi5 niciodata ( dar cand eram despartiti si era cu altele, punea repede ca sa imi arate  rotfl2 )

asa..pana anul trecut ma ofticam maxim, eu imi puneam cu noi doi si pe hi5 si la avatar .. si la un moment dat m-am enervat ca numai eu am si el nu  si am sters tot si n-am mai pus nici eu si gata ..pai ce mama dracului  spranceana  ne avem doar pe hi5 la top fiecare pe celalalt si atat  smile
si pe fb la status nu avem nimic, nici single nici intr`o relatie , nu apare nimic...
si atunci am avut alt show..cand ne-am facut fb eu i-am dat de aia "intr-o relatie cu.. " si nu a dat accept ca vezi doamne si pe fb nu`l las ca ma are la top pe hi5 si zic bineeee ..si aveam status "intr-o relatie" si mi-am scos sa nu`mi mai arate nimic dar la update`uri arata ceva de genul "andreea nu mai este intr-o relatie"  rotfl2 s-a atacat putin dar i-a trecut cand i-am dat replica si nu a mai zis nimic,atat timp cat nici el nu afiseaza chestiile astea sa nu aiba pretentii de la mine, ca inainte eram mai mica si prostuta,credeam ca daca imi pun eu o sa isi puna si el pana la urma dar nu a fost asa si pt ce sa imi bat capu?
la momentul actual nici unu nu are poze cu nici unul, nici pe fb si nici la avatar si consider ca e mai ok asa..la urma urmei profilele astea sunt personale si fiecare isi posteaza ce vrea si ce crede de cuviinta, daca cumva ne despartim nu trebuie sa vada tot facebookul ca nu mai suntem intr-o relatie si ne stergem pozele lol

Dragostea nu se stă, se face.

#13 2010-09-01 22:56:50

deepsleep
Full member

dar tu l-ai intrebat de ce musai sa tineti relatia departe de "spatiul virtual"? ma gandesc ca din moment ce la un moment dat chiar el si-a trecut status "intr-o relatie" nu e vorba de o problema de principiu, ci de ceva ce a intervenit intre timp...

#14 2010-09-01 22:59:49

old_soul
Insomniac member

nu-mi spune...si acum suntem si departe unul de altul si nu pot discuta asta prin telefon.ultima data cand am discutat a zis ca nu vrea si gata...

"cand ne-am facut fb eu i-am dat de aia "intr-o relatie cu.. " si nu a dat accept ca vezi doamne si pe fb nu`l las ca ma are la top pe hi5 si zic bineeee ..si aveam status "intr-o relatie" si mi-am scos sa nu`mi mai arate nimic dar la update`uri arata ceva de genul "andreea nu mai este intr-o relatie"  rotfl2 s-a atacat putin dar i-a trecut cand i-am dat replica si nu a mai zis nimic"->idem,deu' lol

#15 2010-09-01 23:04:56

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

desi nici al meu nu are poze cu mine sau cu noi doi afisate peste tot,asta  nu inseamna ca nu ma iubeste sau cau ca are ceva de ascuns..cel mai important e sa fim acolo und etrebuie in inima lor restul sunt doar amanunte...

#16 2010-09-01 23:08:02

old_soul
Insomniac member

pai asta e si pb...ca face lucruri pe care cunoscandu-l stiu ca le face pt mine si e un efort din partea lui.imi spune ca ma iubeste,il simt...dar am si eu o buba lol

#17 2010-09-01 23:35:48

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Suntem de 10 luni impreuna si parca avem vreo 2 poze impreuna (cu totul).

Nici cand am avut relatii de ani de zile nu am avut poze, nu stiu cum naibii
rotfl

#18 2010-09-01 23:37:23

old_soul
Insomniac member

ayra rotfl

#19 2010-09-01 23:43:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Noi avem poze impreuna dar puse de altii, noi suntem doar tagged in ele lol Suntem un cuplu tare dragut lol

In cazul meu el si-a schimbat primul statusul, dupa 2-3 saptamani de relatie, dupa care eu am pus in a relationship with, ca sa stie lumea cu cine si cum rotfl si el a acceptat schimbarea. Mie mi se pare ciudat ca nu isi schimba statusul de single, si nici nu vrea poze cu voi 2. In locul tau as ruga pe cineva sa va faca o poza impreuna la o iesire, si sa va tag in ea tongue Atunci daca nu sterge tagul totul e ok, daca il sterge, ar trebui sa iti pui intrebari.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.