|
Nu esti logat.
Dereglare?#1 2010-09-02 14:21:14
dereglare?buna, am si eu o problema si as avea nevoie de o parere,un sfat.. acum 2 zile am avut un contact sexual..mai dur..ca sa zic asa...si dupa mi-a curs f putin sange..m-am gandit ca am o rana sau ceva, dar de ieri a inceput sa curga ca la menstruatie, desi mai am vreo saptamana pana termin folia de pastile...acum vreo 3 sapt am fost foarte racita si am facut un tratament cu niste antibiotice f puternice...ma intreb daca o fi o dereglare de la antibioticele alea sau a fost prietenul meu asa brutal incat a "stricat" ceva pe acolo...? pt ca inainte de contactul asta...nu am avut nimic...oricum,presupun ca ar trebui sa ma duc urgent la doctor.. Offline #2 2010-09-08 14:25:14
Re: dereglare?cum bine zici, e de dorit sa mergi la medic....desi e adevarat ca si antibioticele, care pot scadea efectul contraceptivelor, pot fi de vina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-09 20:41:46
Re: dereglare?Buna ziua, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|