homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema

#1 2010-09-02 16:08:06

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

dilema

nu stiu daca e locul potrivit pt topicul meu dar chiar am o mare problema...pe scurt ar suna cam asa:am un prieten de 2 luni si am ajuns sa tin f mult la el..dar foarte multe cunostinte imi spun k e nepotrivit pt k provine dintr-o familie de tota groaza...de la parinti pana la frate,matusa verisori toti si-au lasat familiile si au inselat...el chiar nu mi se pare asa si stiu cat sufera din cauza asta...dar familia mea imi tot umple capu k nu ar trebui sa fiu cu el k si el este ca restul familiei.voi ce ziceti?e posibil sa fie un baiat sfant in fatza mea dar defapt sa fie ca restul familiei??nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred

#2 2010-09-02 16:13:57

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: dilema

hmm..daca toti ai lui sunt asa (asta mai mult  din auzite),nu inseamna ca e si el la fel...daca va intelegeti bine si totul e ok,de ce sa strici relatia din cauza unor speculatii? eu zic sa nu bagi de seama,sa continui sa il cunosti in primul rand pe el,nu pe familie.si sa decizi tu pe viitor daca e cel potrivit pt tine,iti poti da seama si singura smile

#3 2010-09-02 16:22:12

tresselle
Full member

pana acum nu am dc sa ma plang de el...doar k toata lumea imi arunca in ochi proverbul ala:aschia nu sare departe de trunchi...si cand aud din toate partile posibile k nu e de mine am inceput sa ma gandesc serios la asta...fratele lui tocmai si-a lasat familia...si asa au facut toate rudele sale inclusiv parintii lui...nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred

#4 2010-09-02 17:53:09

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

tresselle a scris:

nu stiu daca e locul potrivit pt topicul meu dar chiar am o mare problema...pe scurt ar suna cam asa:am un prieten de 2 luni si am ajuns sa tin f mult la el..dar foarte multe cunostinte imi spun k e nepotrivit pt k provine dintr-o familie de tota groaza...de la parinti pana la frate,matusa verisori toti si-au lasat familiile si au inselat...el chiar nu mi se pare asa si stiu cat sufera din cauza asta...dar familia mea imi tot umple capu k nu ar trebui sa fiu cu el k si el este ca restul familiei.voi ce ziceti?e posibil sa fie un baiat sfant in fatza mea dar defapt sa fie ca restul familiei??nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred

am si eu asa ceva in neamul meu cel mare ,iar dintre toti familia mea ii cea mai unita.acum depinde de el,nu toate pisicile pap soricei ,mai exista si mici excepti ca sa zic asa.ramai cu el sfatul meu si o sa-ti dai seama pe parcurs.si chiar daca fac parte dintr-un astfel de neam  nu sunt deacord cu trecutul lor dar nici cu infidelitatile.bafta

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#5 2010-09-02 17:55:30

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Daca restul familiei e asa ,nu inseamna ca e neaparat sa fie si el asa.tu stii cel mai bine cum se poarta cu tine si daca merita sa fi cu el...Daca te simti bine cu el si va intelegeti bine ar fi absurd sa te desparti de el pt ca asa e familia lui si e posibil sa te insele...eu zic sa nu te mai iei dupa unu si altu si sa decizi singura ce e mai bine pt tine.

Love.  Live. Laugh.

Publicitate

loading...

#6 2010-09-02 18:03:25

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu zic ca nu trebuie sa fie si el la fel,din contra daca el a vazut ca familia lui e plina de minciuni,tradare,etc..poate isi doreste si mai mult ca atunci cand o sa aiba el o familie sa fie totul frumos

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#7 2010-09-15 00:18:37

tresselle
Full member

ma tot gandesc la o chestie..prietenul meu bea cam mult...nu se imbata dar zilnic bea bere..1,2...dar cand pleaca undeva fara mine mereu o face lata k atunci prinde momentul k nu sunt acolo sa comentez...nu vreau sa ajunga un alcoolist..si ne cam certam pe tema asta...exagerez eu cumva???

#8 2010-09-15 08:27:48

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

ar trebui sa existe o anumita libertate intre voi, e adevarat ca el poate face orice cand nu esti langa el.. e liber sa faca

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#9 2010-09-15 10:01:05

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

nu stiu daca ai postat topicul unde trebuie, dar eu zic sa nu te iei dupa gura lumii. mai ales daca vezi ca el nu e de acord si il frustreaza ce se intampla la el in familie eu zic sa nu-ti faci griji.. de obicei cei ce sufera in familie din cauza parintillor care inseala, sunt loilali si respecta f mult chestia asta

#10 2010-09-15 10:07:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si familia prietenului meu e la fel. toti sunt divortati si recasatoriti, dar in nici un caz nu il pot judeca pe el dupa familia lui. Adica daca tu ai avea familie aiurea, in mod sigur nu ai vrea sa fi judecata dupa asta.

#11 2010-12-05 14:02:24

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti

Scuzati-ma ca postez aici dar nu as vrea sa deschid un topic degeaba...
Am si eu o problema,dar cu familia mea ci nu a prietenului. Nu suport mesele sau intrunirile de familie din cauza unei persoane care este matusa mea neutral De fiecare data cand vine trebuie sa se ia de mine cu ceva. De exemplu acum ea este la noi,si fix atunci cand a intrat pe usa mi-a zis "Vai dar ce facusi de te-ai ingrasat atat?" ea stiind ca eu nu suport sa mi se spuna asa ceva,a continuat spunandu-mi "Cred ca mori de oftica acum!" Toata familia se uita la ea dar nimeni nu zicea nimic in ciuda faptului ca toti am avut o discutie privind ironizarile ei.
Si din aceasta cauza eu stau aici,in dormitor la calculator in timp ce ei se distreaza. Treaba este ca mie imi place chiar foarte mult sa stau aici decat sa stau acolo,sa mi se faca capul patrat cu niste lucruri care nici macar nu sunt adevarate,dar sunt spuse ca sa ma indispuna.
De ce are atata ciuda pe mine? Asta nu stiu si nici nu ma intereseaza... Vreau doar sa nu mi se mai adreseze!
Am incercat s-o ignor,sa nu-i mai vorbesc,dar m-a intrebat "Dar ce ai patit draga de esti asa umflata si nu vorbesti?"
Pe langa toate acestea mi-e rusine de faptul ca nu stau la masa cu ei,dar totusi...
Anul trecut a mai avut loc o astfel de disputa prin care imi spunea ca am matreata neutral Eu i-am inchis clontu' spunandu-i ca nu mai suport asemenea nesimtiri la adresa mea. Bineinteles ca s-a suparat...
Nu stiu ce sa mai fac! Cand vine vorba de o masa la care e invitata si ea imi vine sa plec de tot. Numai cand o vad imi vine sa plang,dar incerc sa ma abtin.
Ce sfaturi imi dati? Imi pare rau daca v-am plictisit cu povestea mea dar nu am unde sa ma descarc!
P.S.:Acest topic ar trebui sa fie la "Totul despre sex"? neutral

Ultima oara a fost editat de SofySofia (2010-12-05 14:03:34)

Strong reasons make strong actions!

#12 2010-12-05 14:06:13

daenarys
Vizitator

Sofy,eu una i as platii cu aceiasi moneda si daca se supara cu atat mai bine smile.e deja nesimtire ce face ea smile

#13 2010-12-05 14:18:26

SofySofia
Full member

daenarys a scris:

Sofy,eu una i as platii cu aceiasi moneda si daca se supara cu atat mai bine smile.e deja nesimtire ce face ea smile

Ai dreptate,dar imi este rusine deoarece a venit cu caoduri de Sf. Nicolae la noi,este si in varsta...

#14 2010-12-05 14:49:13

SofySofia
Full member

Cat tupeu are femeia asta! Imi spune mie "Sofia,vino si tu la masa ca am impresia ca tu esti mereu suparata pe mine si ma ignori"

#15 2010-12-05 14:50:53

daenarys
Vizitator

imi pare rau Sofia puss

dar nu poti sa vb cu parintii tai sa ii zica sa se potoleasca?

#16 2010-12-05 14:57:54

SofySofia
Full member

daenarys a scris:

imi pare rau Sofia puss

dar nu poti sa vb cu parintii tai sa ii zica sa se potoleasca?

Am vorbit,dar ei au zis s-o ignor. Mi-a luat apararea mama odata si "draga" mea matusa s-a suparat si a zis ca nu mai vine niciodata pe la noi. Mie imi convenea rotfl2
Si mama si tata se uita la ea si nu zic nimic pentru ca le e rusine deoarece e in varsta si e singura ruda pe care o mai avem din parte tatalui...

#17 2010-12-05 15:01:27

daenarys
Vizitator

da,din pacate noi asa procedeam cand cineva din familie se comporta asa.nu zicem nimic si stam si inghitim,nu e normal nici sa acceptam nici ce face ea.eu una incercam sa vb cu ea si sa ii zic ca ma deranjeaza,frumos si civilizat smile .daca se supara cu atat mai bine.nu trebuie sa accepram magariile nimanui iar daca nu zicem nimic inseamna ca nu ne deranjeaza si dam apala la moara sa faca si a2a si a10 oara la fel smile
puss

#18 2010-12-05 17:57:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu cred ca parintii tai ar trebui sa o puna la respect. Cat o fi ea de matusa si in varsta, tu esti copilul lor si ar trebui sa te puna inaintea ei.

Nu-mi imaginez ca ar putea sa intre la noi in casa cineva, oricine, care sa ma jigneasca in mod gratuit si mama sa-i mai permita vreodata sa puna piciorul la noi in casa. Drept ca si ea are limba ascutita si i-ar intoarce vreo doua.

De aia, eu zic sa vorbesti serios cu ai tai si sa le spui ca nu mai suporti, ca daca mai vine in vizita, tu iesi in oras cu o prietena, ca nu i-ai gresit cu nimic si ca nu meriti jignirile ei.

Dar mai e o chestie - nu stiu ce fel de matusa e asta a ta, dar femeile mai batrane de la tara, cred ca e "de bine" daca o fata s-a ingrasat, o spun ca un compliment. Acuma tu stii cu ce ton a zis.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#19 2010-12-05 21:17:47

SofySofia
Full member

kathrynn a scris:

Dar mai e o chestie - nu stiu ce fel de matusa e asta a ta, dar femeile mai batrane de la tara, cred ca e "de bine" daca o fata s-a ingrasat, o spun ca un compliment. Acuma tu stii cu ce ton a zis.

Matusa mea este o slabanoaga care il tine si pe fisu de 40 de ani la cura de slabire rotfl2
Odata ne-a atras atentie sa nu-i dam cumva cainelui prea multa mancare ca dupa aceea se ingrasa si n-o sa mai poata alerga lol

Ultima oara a fost editat de SofySofia (2010-12-05 21:18:23)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.