homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida de la anticonceptionale?

#1 2010-09-02 20:27:09

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Candida de la anticonceptionale?

Buna
de o luna iau cerazette pt un chist de 4 cm si deja ma confrunt cu mancarimi in zona vaginala si o pata pe limba (de fapt limba imi e si aspra si am o senzatie de discomfort). Ce pot sa fac? Sa intrerup nu pot ca nu scap de chist! Ma poate ajuta cineva?

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-09-02 21:26:42

daenarys
Vizitator

Re: Candida de la anticonceptionale?

cu contraceptivele care au la baza doar progesteron nu s etrateaza chisturile eu una asa stiu.de candida nu stiu ce sa zic.

#3 2010-09-03 07:02:45

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Mie asta mi-a dat ginecologul, nu le-am luat eu de  capul meu! Dar nu m-as mira, la ce noroc am eu!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#4 2010-09-03 12:24:30

roxtyna
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Eu ma impac foarte bine cu un tratament homeopat, pe care vi-l recomand si voua cu mare drag. La randul meu mi-a fost recomandat de catre o prietena din America. Eu va las mail-ul meu pentru a va da mai multe detalii: roxtyna@yahoo.com
Multa sanatate!

#5 2010-09-03 13:38:03

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

nataroman...merci la un alt medic sau la acelasi medic si spune'i ce simptome ai

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.