|
Nu esti logat.
Candida de la anticonceptionale?#1 2010-09-02 20:27:09
Candida de la anticonceptionale?Buna Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #2 2010-09-02 21:26:42
Re: Candida de la anticonceptionale?cu contraceptivele care au la baza doar progesteron nu s etrateaza chisturile eu una asa stiu.de candida nu stiu ce sa zic. #3 2010-09-03 07:02:45
Re: Candida de la anticonceptionale?Mie asta mi-a dat ginecologul, nu le-am luat eu de capul meu! Dar nu m-as mira, la ce noroc am eu! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2010-09-03 12:24:30
Re: Candida de la anticonceptionale?Eu ma impac foarte bine cu un tratament homeopat, pe care vi-l recomand si voua cu mare drag. La randul meu mi-a fost recomandat de catre o prietena din America. Eu va las mail-ul meu pentru a va da mai multe detalii: roxtyna@yahoo.com Offline #5 2010-09-03 13:38:03
Re: Candida de la anticonceptionale?nataroman...merci la un alt medic sau la acelasi medic si spune'i ce simptome ai Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|