|
Nu esti logat.
Cum scap de dependenta de tutun?#1 2010-09-02 21:00:54
Cum scap de dependenta de tutun?Buna,vreau sa incep prin a sublinia faptul ca sunt o fumatoare"inraita".Imi place sa fumez,pentru orice ocazie exista o scuza pentru a aprinde o tigara.Cel mai bun motiv pentru care fumez este stresul peste masura.Azi ar fi fost a 3 zi decand ar fi trebuit sa nu mai fumez,dar m-am dus la magazin si am cumparat un pachet.Sunt disperata de dependenta mea.Vreau sa ma las de ceva ce imi place sa fac.Va rog ajutati-ma Offline #2 2010-09-02 21:25:39
Re: Cum scap de dependenta de tutun?deci aveam eu o clienta lamunca care era k tine pana si inbanca avea tigara in mana...si intr-o zi apare a mea doamna cu un plasture dinala dela farmacie lipit pe brat domina ca sa nu fi dominat Offline #3 2010-09-02 21:45:37
Re: Cum scap de dependenta de tutun?Multumesc de sfat, plasturi nu am incercat inca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|