|
Nu esti logat.
Pata de sange in a 21 zi de la menstruatie#1 2010-09-03 08:53:07
pata de sange in a 21 zi de la menstruatiebuna! m-am trezit duminica dimineata in a 21-a zi de la venirea ciclului cu o pata de sange pe slip am crezut ca imi vine ciclu dar pana azi nu a mai aparut nimic ce sa fie oare ? ( nu iau anticonceptionale nu ne mai protejam in niciun fel sa fi ramas insarcinata dupa 1 an si 8 luni mai am si ovare polichistice?!) poate cv s-a confruntat cu cv asemanator ms Offline #2 2010-09-04 10:13:46
Re: pata de sange in a 21 zi de la menstruatieam uitat sa precizez ca desi am ovare polichistice imi vine ciclu la 35 de zile fix si deci ar trebi sa imi vina pe 12 sept Offline #3 2010-09-04 11:18:53
Re: pata de sange in a 21 zi de la menstruatiecostina s epoate sa fie sangerare care indica nidarea dar si o sangerare care s aindice ovulatia.tot ce poti sa faci e sa astepti s avezi daca iti vine sau nu si s afaci un trest de sarcina. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|