homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AJUTOOOR ;-s

#1 2010-09-03 21:38:49

diana.didi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

AJUTOOOR ;-s

Bine. titlul pare destul de sugestiv. Inainte sa scrtiu pe forum am cautat cam pe tot googleul dar nu am ajuns la un rezultat. Cu 2-3 saptamani in urma am avut candida. Am rezolvat problema cu canesten crema, o igiena stricta, iaurt si spalaturi cu diverse ceauri(musetel, pelin, galbenele).

Acum vreo 3 zile insa am inceput sa am din nou mancarimi si am crezut ca a recidivat candida. Am aplicat din nou canesten si am inceput din nou cu ceiurile. Dar durerile erau din ce in ce mai mari. Nu mai aveam mancari dar aveam dureri ingrozitoare la cea mai mica atingere.

Astazi am observat niste bubite ca niste cosuri pe labiile mici. In momentu in care le ating pur si simplu imi vine sa urlu de durere. Dar e cam imposibil s anu le ating involuntar. De mers abia pot merge si oricum se intampla sa se atinga bubita aia de lengerie. Doare ingrozitor in momentul inc are merg la baie si urina atinge locul respectiv. grater

Banuiesc ca e vreo infectie sau ceva. Nus tiu ce sa mai fac. Ma doare ingrozitor. Daca cineva de pe aici stie despre ce e vorba si imi poate d aun sfat. Va rog? A da..am uitat sa mentionez ca am o bubita ceva mai mica si aproape de intrarea in vagin si pe clitoris dar acelea sunt mai putin dureroare poate si datorita faptului ca se ating mai putin.

Va rog mult. Vreau un sfat. disperat

Edit: tin sa mentionez ca nu am avut contacte sexuale neprotejate si singurul cu care am avut vreodata contacte este iubitul meu deci sunt sigura ca nu e nimic ce am luat de la el.

Ultima oara a fost editat de diana.didi (2010-09-03 21:42:01)

#2 2010-09-03 22:09:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: AJUTOOOR ;-s

ma gandesc sa nu fie herpes genital... oricum parerea mea e sa fugi la medic. si cat mai urgent. in cazul in care este herpes bubitele dispar dupa cateva zile de la sine, ca si in cazul herpesului bucal si ar fi bine sa te vada medicul de pe acum.
sunt purulente? se sparg? ce culoare au?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2010-09-03 22:21:19

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

diana.didi a scris:

Bine. titlul pare destul de sugestiv. Inainte sa scrtiu pe forum am cautat cam pe tot googleul dar nu am ajuns la un rezultat. Cu 2-3 saptamani in urma am avut candida. Am rezolvat problema cu canesten crema, o igiena stricta, iaurt si spalaturi cu diverse ceauri(musetel, pelin, galbenele).

Acum vreo 3 zile insa am inceput sa am din nou mancarimi si am crezut ca a recidivat candida. Am aplicat din nou canesten si am inceput din nou cu ceiurile. Dar durerile erau din ce in ce mai mari. Nu mai aveam mancari dar aveam dureri ingrozitoare la cea mai mica atingere.

Astazi am observat niste bubite ca niste cosuri pe labiile mici. In momentu in care le ating pur si simplu imi vine sa urlu de durere. Dar e cam imposibil s anu le ating involuntar. De mers abia pot merge si oricum se intampla sa se atinga bubita aia de lengerie. Doare ingrozitor in momentul inc are merg la baie si urina atinge locul respectiv. grater

Banuiesc ca e vreo infectie sau ceva. Nus tiu ce sa mai fac. Ma doare ingrozitor. Daca cineva de pe aici stie despre ce e vorba si imi poate d aun sfat. Va rog? A da..am uitat sa mentionez ca am o bubita ceva mai mica si aproape de intrarea in vagin si pe clitoris dar acelea sunt mai putin dureroare poate si datorita faptului ca se ating mai putin.

Va rog mult. Vreau un sfat. disperat

Edit: tin sa mentionez ca nu am avut contacte sexuale neprotejate si singurul cu care am avut vreodata contacte este iubitul meu deci sunt sigura ca nu e nimic ce am luat de la el.

Nici google nici vreun forum nu o sa iti dea raspunsul. Trebuie sa mergi la medic. NU trebuie sa mai aplici singura canesten pe suspiciunile tale vreodata fara sfatul medicului.

Probabil este vorba de herpes, dar e important sa mergi la medic.

#4 2010-09-03 22:25:09

diana.didi
New member

nu..nu sunt purulente, nici nu se sparg iar culoarea unora e rosie iar altele[cele care dor cel mai mult]..sunt ca niste cratere oarecum albe. E foarte greu sa explic. da..poate ar putea fi herpes genital. Daca ma gandesc mai bine am avut si herpes bucal acum ceva timp. Cam vreo saptamana si jumatate in urma. Dar nu stiu..Crezi ca din ce am descris ar putea fi asta?

@moksha: Candida am avut cu siguranta. Aveam toate simptomele iar dupa ce am aplicat crema canesten mi-a trecut. inafara de asta nu stiu ca aceasta crema sa faca vreun rau cesafac

Ultima oara a fost editat de diana.didi (2010-09-03 22:30:43)

#5 2010-09-03 22:35:16

moksha
Hero member

diana.didi a scris:

nu..nu sunt purulente, nici nu se sparg iar culoarea unora e rosie iar altele[cele care dor cel mai mult]..sunt ca niste cratere oarecum albe. E foarte greu sa explic. da..poate ar putea fi herpes genital. Daca ma gandesc mai bine am avut si herpes bucal acum ceva timp. Cam vreo saptamana si jumatate in urma. Dar nu stiu..Crezi ca din ce am descris ar putea fi asta?

@moksha: Candida am avut cu siguranta. Aveam toate simptomele iar dupa ce am aplicat crema canesten mi-a trecut. inafara de asta nu stiu ca aceasta crema sa faca vreun rau cesafac

Nu stii tu sa faca vreun rau, dar tu nu esti medic. Nu e vorba ca iti face propriu-zis rau, dar evident ca orice produs folosit degeaba poate sa creeze probleme locale sau sa determine rezistenta ciupercii.

E posibil uneori ca tulpinile de herpes bucal sa afecteze zona genitala. Totusi revin la ideea mea ca poti sa cauti oricat pe google si sa descrii cat vrei leziunile - care in continuare par de herpes si unele infectate, dar nu putem sti - nu o sa reusesti sa gasesti un raspuns. Trebuie sa mergi la medic, in rest pierzi timpul.

Sanatate.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-09-03 22:35:31)

Publicitate

loading...

#6 2010-09-03 22:39:44

diana.didi
New member

Bine. Multumesc mult pentru raspunsuri. Vroiam doar sa stiu ce poate fi si moemntan cea mai apropiata solutie mi s-a parut internetul Macar sa am si eu o vaga idee despre ce am. Daca si maine va fi la fel de rau ma voi duce la doctor.

Multumesc pentru raspunsuri  wave

Ultima oara a fost editat de diana.didi (2010-09-03 22:40:41)

#7 2010-09-03 22:49:29

moksha
Hero member

diana.didi a scris:

Bine. Multumesc mult pentru raspunsuri. Vroiam doar sa stiu ce poate fi si moemntan cea mai apropiata solutie mi s-a parut internetul Macar sa am si eu o vaga idee despre ce am. Daca si maine va fi la fel de rau ma voi duce la doctor.

Multumesc pentru raspunsuri  wave

Daca as sti sigur ca e herpes, as sti si sa iti zic ce sa pui pe ele. Alta idee nu am decat sa pui niste betadina, ca sa mai curete un pic zona.

Ar trebui sa mergi oricum la medic, o sa stie sa iti explice ce e exact. Daca e herpes ar trebui sa iti explice cum sa ai grija de tine sa nu mai reapara etc. Daca trece la suprafata nu inseamna ca e ok.

Totusi deocamdata nu stii sigur ca e herpes, poate doar e alt tip de infectie locala, sunt multe cu aspectul asta, asa ca poate nu e nevoie de atatea griji.

Sanatate.

#8 2010-09-09 20:43:25

marryradu
New member
Inregistrat: 2010-09-09

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 14-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

#9 2010-09-10 10:11:57

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

marryradu a scris:

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 14-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

Ce bine ca postezi la mai multe subiecte ca poate la unul din ele nu intelegem scrisul  spranceana . Risti sa-ti iei warn.
Testul vad ca l-ai facut la 3 sapt de la contactul cu risc si daca zici ca a iesit negativ, nu prea cred ca ai fii insarcinata. Oricum metoda asta de pretectie este de multe ori ineficienta, deci riscurile mari. Repeta testul maine dimineata si daca iese tot negativ urmatorul pas este sa mergi la medic sa vezi ce se intampla. Si foloseste fata draga prezervativul sau anticonceptionalele ca astea sunt sfante  forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.