|
Nu esti logat.
Compatibilitate sexuala intre zodii-2#20 2010-09-25 09:15:57
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiEu sunt taur iar el e rac si pot sa zic k avem parte de sexul pe care il descriu astrele :absolut minunat!! Cocorosie! Offline #21 2010-09-26 20:28:34
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiieu nu prea cred in prostii de genul,insa la mine chiar se potriveste Offline #22 2010-09-30 10:34:22
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiSi eu tot tauroaica si recunosc ca eu cred in zodii...dar compatibiliatea dintre doi indivizi se mai bazeaza si pe ascendent care se zice ca este mult mai puternic decat zodia in sine. Eu sunt taur cu ascendent in rac si cel mai misto sex si relatie am avut o cu un geaman cu ascendent in taur. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #23 2010-09-30 19:00:17
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiinu stiti cat de compatibili sunt 2 raci?? ...desi nu prea gred in zodii..dar recunosc k as fi curioasa sa aflu raspunsul...deci..daca stie cineva....puneti-ma si pe mine in tema:D Offline #24 2010-09-30 19:20:26
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiracul prin excelenta este sensibil. al meu este rac, mai atipic din fire, dar este extraordinar la pisat nervii marunt si cu grija. am avut prietene raci, la fel de talentate. daca ar fi sa o iau strict astral, pentru ca am ajuns o experta in domeniul "crustaceilor", consider ca nu s-ar intelege. amandoi sunt introvertiti, speriati parca de ceva, ultra mega sensibili si paranoici. au nevoie de o zodie foarte tare langa ei ca sa ii tina pe linia de plutire. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-30 20:12:20
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiaoleu racii sunt paranoici mai ales cand vine vorba de boli/sanatate, se cauta in detaliu...sau cel putin asa stiam. racii sunt guvernati de luna, de asta sunt sensibili, sunt LUNATICI. Din cate mai stiam barbatii raci fac preludii lungi si intr-adevar sunt cam inchisi in ei, nu prea vorbareti, dar sunt o companie tare placuta, cel putin din punctul meu de vedere. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #26 2010-09-30 20:19:26
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiidaaa paranoia e la ea acasa!! al meu a patit-o o data sa doarma si sa ii amorteasca mana, s-a trezit speriat a inceput sa urle prin casa ca o sa i se amputeze mana ca nu o mai simte ) desi sunt incorigibili!! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-10-01 14:43:07
Re: Compatibilitate sexuala intre zodii
uitete..am dat eu mai sus un site ca sa caculezi compatibilitatea Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #28 2010-10-04 11:37:50
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiimama,coraline cata dreptate ai cu inselatul si revenirea...cunosc,cunosc de fapt, cu tot ce ai scris acolo :)bravo, esti super atenta la detalii. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #29 2010-10-04 12:32:21
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiieu sunt scorpion si el e pesti...si dupa cum se zice e numai lapte si miere...asa si e...si sper k asa va si ramane...suntem d imd 2 ani impreuna si ne intzelegem de minune... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #30 2010-10-22 00:43:59
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiHa! Si io-s Rac si ?ntr-adevar suntem un pic ciudatele,dar in ansamblu fete foarte de treaba! Am avut un prieten in Rac, dar vai! Dezastru!!! Fiecare vroia sa conducă,sa aibe ultimul cuv?nt,iar c?nd era vb de perioadele alea de mutenie...nuuu, după mine nu merge. Cea mai frumoasa relație in schimb am avut-o cu un scorpion,era exact cum zice la carte:perfect. Offline #31 2010-10-22 09:36:37
Re: Compatibilitate sexuala intre zodii
Ce tare!Eu sunt taur si el e gemeni si tot asa ne intelegem extrem de bine. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #32 2010-10-22 21:53:33
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiE vre-o pereche aici : FATA - varsator; BAIATUL - capricorn...?? cum merge/ a mers relatia ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #33 2018-05-15 16:33:52
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiCred ca cel mai bine e sa fii compatibil cu partenerul din multe puncte de vedere... Dar totusi se spune si ca opusii se atrag... Desi din experienta mea, opusii au idei si planuri de viata cam diferite si pot aparea multe certuri. Site-ul acesta https://www.steahoroscop.ro/ este destul de bun in ceea ce priveste zodiile. Aici se pot gasi caracteristicile fiecarei zodii, si asa iti poti da seama ce zodie se potriveste cu tine. Offline #34 2019-06-27 09:00:17
Re: Compatibilitate sexuala intre zodiiYou are sure to find something of your liking when shopping from either a Coach Factory Outlet Onine Login or outlet for a Coach Handbags Clearance or whatever you choose. To save big bucks on your Coach Factory Store or Michael Kors Outlet Sale anything, try shopping online. The best place to shop for gorgeous Michael Kors Outlet Online Store ,shoes, and accessories is online. There are many types of Michael Kors Handags On Sale Outlet that a lady can carry, but the classic elegance and timeless style of the classic Coach Handbags Outlet is simply impossible to beat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|