homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2010-09-05 13:44:40

ralucad
New member
Inregistrat: 2010-03-09

help

cesafac  Iau anticonceptionale Diane 35 de 6 luni. Luna asta am pierdut pastila corespunzatoare pt joi din folie, si pt ca trebuia sa iau pastila m-am gandit la sfaturile unei prietene sa iau de la ultima sapt de pe folie pastila corespunzatoare zilei de joi si in rest sa iau in continuare, apoi sa-mi cumpar o cutie noua de diane si sa iau de acolo o pastila. In ultima saptamana am luat in loc de joia pe care nu o mai aveam pentru vineri si vineri pentru sambata.... iar luni pastila de marti, iar marti din folia noua. Are ceva ca nu am pastrat ordinea pastilelor? cesafac  Pot sa raman insarcinata daca am avut contact neprotejat? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

#2 2010-09-05 13:49:48

daenarys
Vizitator

Re: help

nu conteaza ordinea pastilelor doar ai grija sa iei 21 de pastile.

#3 2010-09-06 02:03:50

chouke
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-05

Re: help

Buna , nu ai de ce sa iti faci griji smile Nu conteaza ordinea pastilelor..ce ai pe folie este doar sa te ajute pe tine sa tii o evidenta mai usoara a zilelor in care iei antiC... pastilele au aceeasi concentratie. Important este SA NU UITI sa iei pastiluta, iar daca ai uitat o administrezi cat mai rapid ,chiar daca asta inseamna sa iei 2 comprimate in aceeasi zi . Numai bine  majoreta

as vrea sa pot plutii ca un norisor pufos, deasupra tuturor..sa va zambesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.