homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort menstrual?

#1 2010-09-05 18:17:23

joie
Membru
Inregistrat: 2010-09-05

avort menstrual?

Buna ziua,

ma ajutati cu un sfat ,va rog frumos.

Pe 21 august mi-a venit ciclul( ultimul a fost pe 21 iulie, de obicei ciclu este regulat la 29 zile), a inceput cu o secretie rozalie., f putin in a 2 a zi .In a 3 a zi am avut o durere mare  si apoi s-a declansat o hemoragie puternica cu multe cheaguri( si f mari).A durat in total 10 zile( in mod normal menstruatia dureaza 3 zile). Am banuit ca e un avort menstrual.
Tot atunci( din a 3 zi) au inceput sa ma doara si sanii (ca inainte de menstruatie)  si sa fie umflati,mari in volum.Durerea de sani a incetat in ziua 14( deci pe 3 august) cand mi-a venit ceva asemanator spottingului( imi curge sange cand mai rosu,cand mai maroniu,se vede cand ma sterg cu hartia igienica). Si azi,5 septembrie mai am.
Imediat ce mi s-a terminat menstruatia ,pe 1 septembrie am inceput sa iau naprasnic,tinct. de zmeur si vitex care sunt considerate progesteronice.
Oare a fost un avort menstrual?
Mica sangerare de la mijlocul ciclului poate fi spottingul? sau e menstruatie ? Se poate sa fie de la vitex?
Sa intrerup naturistele?
Stiu ca trebuie consult ginecologic,si incerc sa gsesc un medic.Stau in strainatate si dureaza asta.
Poate ma poate cineva sfatui cu ce am avut pana intru la medic ca ma simt pur si simplu disperata. Va rog da-ti un sfat.
Va multumesc.

Ultima oara a fost editat de joie (2010-09-05 19:14:19)

#2 2010-09-05 20:08:21

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: avort menstrual?

daca ai avut contacte sexuale neprotejate si ai putut ramane insarcinata, la cum descrii situatia ar putea fi vorba de avort menstrual.
atunci era bine sa faci un tst de sarcina ca ar fi detectat-o...

Iubesc si sunt iubita

#3 2010-09-05 20:25:17

joie
Membru

Da ,am avut contacte neprotejate.

Ce ma preocupa momentan ,e sangerarea asta inceputa in ziua 14. Durerile de sani au incetat cu sangerarea asta. Ma tot intreb daca e spotting,daca e de la progesteronicele alea naturiste si daca sa le intrerup. Ufff...
Iti multumesc pt raspuns.

#4 2010-09-06 03:00:04

joie
Membru

Va rog frumos,a mai fost cineva in situatia asta? Sunt pur si simplu disperata.
Va multumesc.

#5 2010-09-06 08:24:36

daenarys
Vizitator

joie,cred ca cel mai bine e sa mergi la un medic problema ta este destul de complexa.ii las link doctoressei cu problema ta.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.