homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturime

#1 2010-09-05 21:40:22

planetspa
New member
Inregistrat: 2010-09-05

usturime

buna seara. am si eu o problema: iau anticonceptionale yasmin(la recomandarea medicului ginecolog) de 1 luna, acum sunt la a 2 a folie si de 2 saptamani am o usturime si am avut si o secretie alba, mentionez ca inainte de a avea acea usturime am fost la mare, oare sa fi luat ceva din apa? inainte de a lua ac. medicul mia prescris cervugid ovule timp de 12 zile. acum ce sa iau ca sa imi treaca usturimea? tot cervugid sau e bun si clotrimazolul ovule? ac isi mai fac efectul daca iau clotrimazol? va multumesc

Ultima oara a fost editat de planetspa (2010-09-05 21:40:52)

#2 2010-09-05 22:16:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: usturime

nu lua nimic de capul tau, mai bine mergi din nou la medic!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-09-09 08:53:42

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

Re: usturime

Buna dimineata,

de 2 zile am o jena(usturinme, durere) la mictiune plus o iritatie a vulvei, roseata. Mentioneez ca am avut si activitate sexuala incepand de vineri 03/09, dupa 8 luni de pauza.

As vrea sa merga sambata sa-mi fac ceva analize, insa nu stiu ce ar trebui sa cer, programare la doctor am pe 25/09. In afara de o analiza a secretiei oare ce ar trebui?

Sau ce sa fac sa ameliorez starea?
As vrea un raspuns rapid. Sambata dimineata merg la recoltare.

Multumesc,

Cecil

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.