|
Nu esti logat.
Intarziere CM dupa oprirea contraceptivelor#1 2010-09-05 22:45:26
intarziere CM dupa oprirea contraceptivelorAm oprit anticonceptionalele orale in urma cu aproxivativ 4 luni. In prima luna menstra a venit exact ca inainte de anti-bebe, la 35 zile. A doua luna a intarziat, am facut o endovaginala si consult, dna. doctor a spus ca banuieste ovare micropolichistice pe care le-as fi avut toata viata. Nu eram in orasul meu, m-am dus la dansa pentru prima data fiindca intarziase menstra cateva zile. A fost primul medic ce a mentionat ovare micropolichistice, desi am mai facut si trans-vaginala, si echografii, si examene gineco. Apoi menstra a venit, cu aprox. 10-14 zile intarziere, deci un CM de peste 45 zile. Dupa CM am facut un nou consult la medicul meu care a spus ca nici vorba de ovare micropolichistice, ca am cativa foliculi de ovar, in stadii diferite de dezvoltare, dintre care unul dominant, de aprox. 2 cm, care ar urma sa se sparga. I-am spus de intaziere si mi-a spus ca sunt sanatoasa si ca nu am motive sa-mi fac pb. Totusi, luna aceasta menstra a intaziat deja 14 zile. Ultima oara a fost editat de kalina222 (2010-09-05 22:53:47) Offline #2 2010-09-08 14:23:37
Re: intarziere CM dupa oprirea contraceptivelorMerg pe mina medicului tau. Imi pare rau ca ai intirzieri menstruale, nu stiu care e motivul pentru care ai intrerupt contraceptivele insa cu certitudine nu ai de ce sa iti faci griji. Cita vreme testele de sarcina sunt negative si te protejezi eficient de sarcina parerea mea e sa iei aceste intirzieri ca pe un dat si sa nu iti complici existenta inutil.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-09 02:23:54
Re: intarziere CM dupa oprirea contraceptivelorMultumesc frumos ptr. raspuns! Asa voi face! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|