homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in partea stanga a abdomenului superior

#1 2010-09-05 23:12:01

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Durere in partea stanga a abdomenului superior

Buna ! Am observat ... rareori ca ma durea in partea stanga a abdomenului superior (zona splinei, pancreasului , colonului transvers) Ieri noapte n-am dormit de durere. Ciudat e ca ma doare doar cand ma pun in pat ...pe spate sau mai ales pe partea stanga. Daca ma pun pe partea dreapta e ok. Ce credeti ca e ? Inca ceva... in seara asta am mancat destul de bine, iar dupa o juma de ora m-am pus in pat sa ma uit la un film si am simtit un gol imens in stomac, gaze si acea durere in partea stanga. Simt ca si cum as avea hiperaciditate gastrica. Sa nu uit... deobicei cand ma pun in pat imi face farte urat prin intestine ca si cum as avea o colita.
     Durerea aceea in partea stanga se simte ca o ... crampa intestinala, dar se repeta la un interval de vreo 2 secunde.Apropo acuma cu senzatia asta de hiperaciditate parca imi ia un pic foc stomacul. Deci ce credeti ca e ? Ce ma sfatuiti sa iau si ce <<analize>> ma sfatuiti sa fac ? Va multumesc mult de tot. As fi bucuroasa daca mi-ati putea raspunde in seara asta. Noapte buna !

P.S. Am depus un efort un pic cam mare (pt mine) ieri.... dar de ce ma doare doar cand stau pe spate sau pe stanga?

Ultima oara a fost editat de Britney (2010-09-05 23:17:53)

#2 2010-09-06 07:24:39

daenarys
Vizitator

Re: Durere in partea stanga a abdomenului superior

eru cred ca e de la colon fix asta mai patesc si eu si medicul d ela colon mi-a zis ca este.bine eu am si colon iritabil smile

#3 2010-09-06 09:59:07

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

si ce faci sa-ti treaca ?

#4 2010-09-06 10:44:49

daenarys
Vizitator

mult ceai de musetel smile
eu atunci am primit un tratament de la medic smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.