|
Nu esti logat.
Probleme cu secretia#1 2010-09-06 11:37:26
Probleme cu secretiaBuna! Am fost la menstra pana joi si de vineri am inceput sa am niste mancarimi si secretia treptat mi s-a branzit si are un miros putin intepator.Sa fie candida? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2010-09-06 11:42:38
Re: Probleme cu secretiaspala-te cu apa cat suporti de calda(vezi sa nu te oparesti) + canesten crema asta ca sa suporti pana ajungi la doc. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #3 2010-09-06 11:45:39
Re: Probleme cu secretiadar ceva ce se aplica in interior? ca eu zic ca acolo e buba. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2010-09-09 17:08:34
Re: Probleme cu secretiaBuna! Am facut un examen de secretie: cultura vaginala - flora bacteriana nepatogena; frotiu citobacteriologic - frecvente PMN si celule epiteliale plate, moderata flora bacteriana bacilara. Ce parere aveti? abia peste o saptamana merg la ginecolog.Mentionez ca am o secretie mai abundenta usor galbuie, dar asa e de cand ma stiu fara alte simptome. Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|