homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor, va rog!

#1 2010-09-07 10:42:24

coka
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Ajutor, va rog!

Buna ziua,

Am mare nevoie de ajutorul vostru!
Acum 2 saptamani, mamei mele i s-a prelevat o bucata de tesut din colul uterin. Rezultatul este:
- cervicita cronica polipoida cu metaplazie pavimentoasa.
- fragmente de epiteliu ,,adenotuate'' ( nu am inteles cuvantul  sad ) cu aspect de hiperplazie adenomatoasa medie.
In observatie pt. jonctiune scuamo-cilindrica ( JSC).

Va rog mult sa ma lamuriti, ce inseamna mai exact? Posibil cancer?
Multumesc frumos!

#2 2010-09-08 14:15:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Ajutor, va rog!

greu de raspuns la intrebarea ta mai cu seama ca nu inteleg daca e vorba despre o biopsie sau despre ce si intrucit ce scri tu aici pare a fi doar un fragmant dintr-un buletin de analiza.
Asadar eu zic sa mergi la medicul care a recomandat analiza, cu buletinul de analiza in mina. El va stii sa citeasca toate cuvintele si, cunoscind si contextul clinic, va putea raspunde.
In plus, in realitate, informatii despre rezultatul analizelor oamenilor li se dau doar lor, si nu rudelor, intrucit acestia pot sa nu vrea ca familia sa afle.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-09 20:42:13

marryradu
New member
Inregistrat: 2010-09-09

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 14-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

#4 2010-09-10 13:30:21

coka
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Multumesc foarte mult pt raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.